- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
adika4444 #14329 üzenetére
Hőmérsékletet hogyan? BIOS-ban nincs semmi ilyesmi (sőt, olyan egyszerű a BIOS-a ha ennél kevesebb lenne benne már BIOS sem lenne) de akkor is monitorozható mondjuk AIDA64-gyel?
A hűtése egyébként biztosan megy, és hát semmihez nem volt hozzányúlva pusztán a HDD lett cserélve (ráadásul az is vadi új) ezért nem értem. Persze, megnézhetem a régi vinyóval is.
-
Kempeti
tag
válasz
adika4444 #13071 üzenetére
ram nélkül képet nem ad, hdd nélkül meg kiírja, hogy nemtud bootolni. Azt elfelejtettem leírni, hogy ha bios-ba belépek, akkor megfagy, és nemlehet semmit csinálni benn.
Volt már olyanra példa, hogy ugyan így csak a kurzor villogott, mondom jolvan, hagy villogjon. És 1-2 óra után betöltött. Igaz nemsokáig, mert kis netzés után kifagyott, és előről minden. -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
adika4444 #13053 üzenetére
értem, hát annyira nagy hogy jobbra balra ráncigálva lehet csak kiszedni és érzem hogy a portot is rángatom vele.. hát atáskámban oldalt lenne..
és e az újraindulás akkor mitől is van? rossz az akksim? akkor most írjak fix-direktnek? mert októberben is írtam nekik ms miatt és még mindig nem válaszoltak. Nem lehet ezt a problémát valahogy orvosolni?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
adika4444 #13047 üzenetére
Igen az adapter alapból nagyobb, tehát ezért is szorul, de nem csak azért szorul benne mert minden pendrive, billentyűzet usb-je minden szorul, de a nano a legszorosabb ugy meg az kicsi is szóval elég tréé.. nem tudom hogy csiszolni megmerjem e nagyon finom papírral nem-e megy tönkre amiatt.. mert a táskában sztem nem előnyös bennhagyni a portba, és akkor nehézkes a ki-be vétel..
de, leggyakrabban aksiról szokott ilyeneket csinálni, hálózatról nemtudom csinált-e ilyet.. igen tudom nem állítottam be ilyet, pontosabban 20%-ra van állítva és ilyen 70,80nál is szokta ezt csinálni..
nem, akkut soha nem vettem még ki belőle... hogy függ ez össze ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest