- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mylocky
csendes tag
Üdv Mesterek!
Segítséget szeretnék kérni pár db Hp Probook 640 g2 és 650 g2-vel kapcsolatban. Mindegyik zárlattal érkezett, a vga csati mögött, amit le is szedtem, indultak is a vasak, de pár másodperc után cpu venti maxon pörög és 5-öt villog a caps-num páros. bios írás is megvolt már egy pár fajta, de sajnos a hiba maradt. Minden feszt képességeimhez mérten megtaláltam és jelen voltak, 5v, 3.3, 1v...stb. Mit tanácsolnátok, hol folytassam a nézelődést? -
mylocky
csendes tag
válasz
gabor1993052 #16136 üzenetére
Ez kijelző hiba, ne aggódj.
Ha esetleg még nem oldottad meg, írj egy privit.
-
mylocky
csendes tag
Üdv Mesterek! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy mi lehet a baja a Dell D630-as (T7500, intel 965)
notinak.Jelenség: Windows 7 (bármilyen verzió) cd vagy usb mind1, szépen elindul végigmegy, majd mikor újraindulna, megfagy.
Jelenség 2#: Hiren's boot cd mini XP betöltése, amint végig fut a betöltő csík alul és átváltana az XP-s logora, ki sem fehéredik normálisan, megfagy.Volt már cserélve minden, proci, ram, bios, töltő, akku.. (odd,wifi,wwan,bt nincs bennük)
2db ilyen lapom is van, ami ugyan ezt műveli és nem tudok rájönni mi okozhatja a hibajelenséget. Ott tartok, hogy bedobom az egyik lapot egy reflow-ra a 965 chipet és meglátjuk mi lesz. Esetleg valakinek ötlet? -
mylocky
csendes tag
válasz
pataslogeza #14741 üzenetére
msi kis notijánál típushiba volt a webkamera kábel szakadása. Kicseréled és jó lesz újra.
párszáz forint ebayről.
-
mylocky
csendes tag
válasz
skater86 #14747 üzenetére
Régi rendőrségi vírusos gépeknél volt az, hogy nem tudott betöltődni normálisan a kis gonosz, de a fekete képernyő megvan. Elvileg ha kikapcsolod (megnyomod a power gombot) le kell állnia szabályosan a gépnek. Ha nem, abban esetben nem tud a hdd-ről betölteni a rendszer. Legjobb esetben egy újratelepítés, vagy frissítés megoldja a problémád, ám egy Sentinellel ránéznék a vinyóra.
-
mylocky
csendes tag
Üdv!
Valaki tud megoldást a Toshiba A200 vagy L300 nem működő touchpad problémára? Akad itt az asztalon 3 működő darab gép, viszont mind a 3nak touchpad problémája van. Egyik se megy, se a gomb se semmi, driver fennvan, látja, viszont nincs életjel. BIOS update kábel ellenőrzés megvolt. Valaki help.
-
mylocky
csendes tag
válasz
peterr85 #14541 üzenetére
Csak egy tipp, de próbáld meg úgy tesztelni a lapot, hogy csak a töltő a lap és az akku, felvillan-e. Volt már olyan kijelzőm, ami nem engedte indulni a gépet, bár ez ritka. Szóval se proci, se ram, kezd egy sima töltő-alaplap kombóval, ha így sem kapcsol be legalább a power led, akkor töltő csere, ha mégúgysem, akkor tuti valami a lappal van.
-
mylocky
csendes tag
válasz
xcoreman97 #14537 üzenetére
Mehet vissza telemax-nak gariba.
-
mylocky
csendes tag
A billentyűzetet próbáld meg leválasztani a gépről. A tetején fogja 3db ilyen rugós tag, azokat ha ovasotan feltolod ki"ugrik" a bill. A szallagkábelt tartó műannyaggal is finoman, mert törik. Ha megszűnik a problémád, akkor ragad vélhetően az FN+bal kurzor nyilad. (vagy amivel a fényerőt állítanád.)
-
mylocky
csendes tag
Az eséstől kapott egy picit a hdd és úgy néz ki újat kell bele vásárolnod. Az adataidat GetDataBack for NTFS nevű progival tanácsolnám, hogy próbáld meg, de minnél többet szenvedteted a vinyót a mostani állapotában, annál nagyobb kárt teszel benne. Ha leszakadt egy fej, akkor viszont felejtős.
-
mylocky
csendes tag
Sziasztok!
Valaki bontott már T410-et? Hoztak most egyet amin kapásból egy SI7129-t cserélni is kellett, a biztonság kedvéért egy BQ-t is cseréltem rajta (töltésvezérlő). A kérdésem az lenne, hogy továbbra sem csinál s emmit, essek neki a dcdc vezérlőnek is (újabb 2-3 hét) vagy esetleg van valakinek bontva TPS51222 , vagy akár ilyen lap.
-
mylocky
csendes tag
Valakinek esetleg van a keze ügyében egy Asus k55de schematic?
-
mylocky
csendes tag
Újabb adag..
Asus X55A - Hiba: ~30 perc tökéletes működés után fogja magát a gép és kikapcsol.
Amit eddig megnéztem:
Hőfok, ram, hdd, dvd, wlan, op.reszder, töltő, akku. Szóval csinálja másik töltővel is, csinálja akkuról, sőt simán BIOS-ba lépve is. Bios frissítés is történt, CMOS elem is cserélve lett.Tuti nem vga hiba.
De a gyári konfig szerint B960-as proci van benne, ebbe pedig egy 2. gen i3. Viszont ennek sem lehetne problémája, viszont az őt tápláló áramkör szemmel láthatóan volt már reflow áldozat.
Nagyon hálás lennék bárminemű segítéségért.
-
-
mylocky
csendes tag
Szia!
köszönöm a tippet, meg is találtam (nagy küzdelmek árán) az ic-t, ami ellenőrzi a feszültségeket és kapcsolgatja a ledeket (U21 - LVC14A) viszont sajnos nem ez a probléma. Bár látom már a fényt az alagútban.
Azon agyalok még esetleg, meg kellene néznem a kristályokat, vagy az órajelgenerátort, elő is kapom este a hóku-szkópot.
-
mylocky
csendes tag
Üdv!
Adott egy Acer Aspire 5742ZG - New70 - LA-5891P rev:1.0 alaplap. Hozta a tulaj, hogy egyszer csak nem kapcsolt be. Végignéztem már szinte mindent, dcdc (8206b) cserélve, töltésvez. cserélve (6251), kbc cserélve, az összes FET kimérve, mind normálisan működik és mégsem jó.
Táp rádugása után 2x egymás után felvillan a bal alsó sarkán található 4 led, majd 0 életjel. A töltés nem indul be, power gombra nem reagál. Van egy hasonló alaplapom, azon szinkronban próbálom tesztelgetni, ami lekerült a rosszról, eddig mindene jó volt.
Valahol máshol lesz a bibi, bár bízom benne, hogy nem kell pch-t forrasztani.
Valakinek valami ötlet?
-
mylocky
csendes tag
válasz
psion2101 #13433 üzenetére
Rossznak.. és semmiképp se a telemax-nak küld el, bármit is mondanak. Ahonnan vetted, kötelesek átvenni tőled és ŐK elküldeni szervizbe. Lehet így 2-3 nappal hoszabb lesz, de ha bármi probléma is lesz a készülékeddel az üzleten belül gyorsan lezajlik a csere és nem fogsz kelleni hozzá.
Bár tapasztalataim alapján lapot fognak cserélni benne.
-
mylocky
csendes tag
válasz
Bencsi89 #4691 üzenetére
Szerintem elég, hogyha kiszedsz egy sima dc aljzatot valami rossz routerből, vagy akáhonnan, amibe belemegy a dugód feje. Arra vigyázz, hogy a kiforrasztásnál mindenképp használj ónszippantót, mert anélkül elég macerás lesz kiszedni, nembeszélve arról, hogy tönkre tudod tenni vele az alaplap rétege közötti vezetősávokat. A nagy melegtől meghajlik..
Én pl. 75W-os pákával így jártam annó..Ł
-
mylocky
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP NX7400-es kis gyönyörűség.
Egyik napon valami barom (én) rádugott egy 20V. váltóáramű adaptert.
Azóta ha az akku benne van, és nincs hálózaton, akkor halkan és lassan "cicereg, berreg" kikapcsolt állapotban, ha bekapcsolom erősebben és gyorsabban.
Ha csak akkuról használom, tetűlassú és a procim is 100%on jár.Ha kiveszem az akku-t abszolút semmi hangja nincs és megy tökéletesen hálózatról.
5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest