- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
Anakin007 #11640 üzenetére
Nincs most hirtelen cq61 alaplapom amin meg tudnám nézni ,így fejből meg már nem emlékszem mostanában nem csináltam,de talán csináltam képet a lapról amikor javítottam és körbe rajzoltam a hibás területet emlékeztetésképpen.
Utána nézek a segítség mappámban.
Kb 3 alkalommal is ugyanaz volt a megoldás. -
kreten67
senior tag
válasz
Anakin007 #11635 üzenetére
Teljesen ugyanez volt a hibajelenség? IGEN
A Feted mérve jó volt? -- nem mértem, egy korábban ugyanilyen hiba keresgetésének végeredménye volt a megállapítás és azóta már többször beigazolódott így rutinból egyből ö a gyanúsított,de azért természetesen lehet más is a probléma okozó. -
kreten67
senior tag
válasz
Anakin007 #11633 üzenetére
Ugyanezzel a tünettel én már javítottam néhány gépet ,de ott a tápáramkörében egy fet csere megoldotta a problémát ,és fura de mindig ugyanaz a hibás.
Volt amelyik csak akkor indult el ha a bekapcsgombot kb 5-10 másodpercig nyomva tartod,de ez esetben is ugyanaz a fet volt a cserés. -
Werkly
őstag
válasz
Anakin007 #10861 üzenetére
Arra gyanakszom, hogy az X partíción csesződött el rendszerfájl. A HDD regenerator akkor nem javít 100%-ra? Természetesen logikai hibáról beszélek. És csak helyreállító disc van. Ha megpróbálok egy W7-et föltenni az nem piszkálja az X partíciót? Egyébként Kernel Inpage kékhalált dobott egyszer a szakértő mód használatánál. A másik opciónál pedig csak a kis türelmet felirat van semmi más. Nagy dolog kikapni a HDD-t egy laptopból? Eddig csak desktop pc-vel szereltem csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest