- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicnumber
csendes tag
válasz
Ren Hoek #13648 üzenetére
néztem ...rádugtam...mindkettőre...de nem adott jelet(meg hallottam is volna meg láttam volna a ledeken ha tölt de nincs kép...teljesen megállt....nem bootolt... csak égtek a ledek... ment a venti...ennyi...megakadt abban a "pozícióban" amikor driver telepítés közben váltott volna a "hibrid graphics"...)... viszont mivel a gyári billem...ami bele van építve , az rossz, ezért nem tudtam még az Fn+F4 bill-t se megnyomni... de nem adott jelet... azt is néztem...
nah mindegy most már jó hála az égnek
ennyire fos ez az új win10? akkor win 7? win 8.1 az szarabb mint a win7 nem?
vagy lehet csak a driver....de korábban meg nem csinálta.... most raktam újra a windows és ez először történt meg... volt már rajta 2x friss win10 telepítés akkor nem csinálta...gyorsnak jó gyors a win10.. azt aláírom de hogy van-e buktató az új OS-ben arról még nem hallottam..
de egyébként a hdmi-t szoktam használni rajta...viszont akkor át kell váltanom az mxm kártyára... a hdmi-t nem az integrált hajtja... a sima vga csatit meg most próbáltam először használni amikor rossz volt , hátha működik azon...
[ Módosította: Karma ]
-
magicnumber
csendes tag
válasz
Ren Hoek #13643 üzenetére
nekem ez már 3-4 éve megvan... akkor volt 220-230 körül a bolti ára és én 160-170 között vettem... szóval nem mondom hogy gagyi a HP-ra , most ez az első gondja, de ez nem könnyű
meg sajnos nincs gyári billem hozzá hogy esetleg a WIN+B kombinációt használjam, bios újraflasheléshez....
ProBook meg EliteBook... nem tudom milyenek nekem erről a HP DV6 ról...aluminium házas... minden szuper volt eddig.. ráadásul! nem sokat játszottam vele de még a GTA4 is ment vele simán az meg azért nem ... olyan játékok amik....DIRT3, BATMAN... ezek már bőven elég jó minőségűek hogy néha lekössem magam...(de nem vagyok nagy játékos...)...volt ASUS-om is (nekem is egyből ez jutott eszembe hogy hozzá képest az ASUS "tejfölös doboznak" tűnt...
)... nekem más a véleményem de mondom az új laposokról ezekről a probook, elitebook..nem tudok semmit....de tény hogy ránézésre is "könnyebbnek" tűnnek mint a régebbi HP laptopok... de ha újat vennék most, ár-érték arányban tény hogy lehet asus-t vennék meg ezt nézve hogy így "elkorcsosult" a HP ezekkel az új pro meg elite book-okkal...
én is nyomtam... még az elemet is kivettem..
úgy is nyomtam...1 percig.. picit tovább.. de mondom... tökéletes állapotban se csinált semmit
Esetleg valakinek egy HP DV6-3000 es szériás billentyűzete nincs?
bios újra flasheléshez..
-
varadigabor
senior tag
válasz
Ren Hoek #13637 üzenetére
Szia
Nem értek hozzá de szerintem hardver hiba, hívjátok fel a Humansoftot. Gariba szerelnek Hp-t is ha jól tudom,nekem a Dell-nél kicserélték a billentyűzetet pedig csak én törtem le a V-tMeg a venti is kicserélték annyit mondtam hogy zörög, pedig csak akkor kezdett minimális hangja lenni. Nem nagyon szoktak fennakadni ezeken. Ja és 20 perc alatt meg volt.
-
kreten67
senior tag
válasz
Ren Hoek #12488 üzenetére
Így van pontosan,ahogy írod.
Én is végigjártam már ezt a problémát,de ez nem csak a HP gépekben van így.
A toshiba c8xx gépekben sem engedi a b960 helyére a i3 vagy i5 procikat.
A bxxx proci helyére egyébként se rakhatod a 3. generációs i3 procit,a Bxxx procit a 2. generálóval lehet kiváltani pl: i5 2410 vagy i3 2310 stb!! -
ravail
senior tag
válasz
Ren Hoek #12358 üzenetére
Szívesen! Azt nem tudom megmondani, mennyire lehet a nem gyári töltőkben megbízni, de -amint látod- nem mindegy még gyáriban sem, hogy milyent használsz.
Meg kellene próbálni megcsináltatni a mostanit, vagy ha az nem megy, akkor a gyárit megnézni, hátha van olcsón használtban. De ha javasolhatom, a laptoppal való kipróbálás után kellene csak -megfelelő működés esetén- megvenni. Persze a nem gyárira is ez igaz. A google-el keresgélhetsz, vagy itt az aprón is (Csak ízelítőnek: 1, 2 és -gondolom- még sok más. Illetve, az ati012 tapasztalata szerinti is dönthetsz.) -
ravail
senior tag
válasz
Ren Hoek #12349 üzenetére
Szia!
Igen, én láttam már hasonló -talán ugyanilyen- gondot. Ott az volt a baj, hogy nem megfelelő, azaz nem a saját Dell tápjával használták. Ugyanis a Dell ezt is figyeli.
A kérdéses laptop az eredeti, saját Dell tápjával csinálja ezt? (Ha a táp Dell, még nem jelenti azt, hogy ahhoz a laptophoz való! Amit láttam ugyanilyent, ott egy családon belüli két Dell tápját cserélték össze. Amelyik "erősebb" tápot kapott mint amivel kiadták, az hibátlanul ment, de a másik, amelyik a sajátjánál "gyengébb" táppal ment, az belassult.) Az után gyártott -harmadik azaz középső tüskével nem rendelkező- táppal is csinálhatja ezt. Esetleg nem tört ki a középső, azaz a harmadik tüske? Így néz ki a tápcsatlakozó panel a Dell Inspiron 15R-ben.
Akkuról is ugyanezt csinálja? Mert ha igen, akkor más lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest