- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicnumber
csendes tag
válasz
user12 #13665 üzenetére
de hozzá teszem hogy utána 2x telepítettem a windows 10et... és miközben magától elkezdte rakni a windows update ről a drivert... (pedig letiltottam mindenhol!! szolgáltatások, letiltás, update letiltás, kikapcsolás, minden lehetséges helyen kikapcsoltam és letiltottam!! mégis felrakta magától...rakta volna... de onnantól kezdve ismét megakadt a gép...) .... se kép se hang se boot ...se semmi...csak bekapcs....2x kellett ismét leragasztanom minden nyílását és így letiltatnom a procit.... harmadjára felraktam a win7et... azóta tökéletesen megy.... és a "hard reset" amit ugyanúgy írnak mindenhol hogy működnie kell....még most, jó állapotában sem műküdik
nem reseteli a biost... semmi...
szóval csak 1 ötlet volt a srácnak hogy ne csak 1 módon próbálja meg a biost resetelni.... lehet azt újraflashelni tuti... nem tudom asus-nál hogy... meg tudtommal ha leszedi a ventit(amit javasoltak a leggyorsabb mód) és csak az alaplapot futtatja a procival, venti nélkül...pár perc alatt a melegedés miatt letilt....utána kihúz a power kábel...lehül.... és indul... bios pedig reset....
köszi
remélem is hogy ez sokáig megmarad mert nem az a tejfölös doboz ... hp dv6-3138sh.... és nekem bőven jó mindenre manapság is...meg már 5 éve....(bővítettem 8 giga 1600as ramra meg 750es 7200rpmes vinyora... 4 mag...2000mhz... még a mai napig megállja a helyét.. és már az ágyról is lerepült(finoman barátnőm megtolta a lábával hirtelen/véletlen) ... az alumínium háznak köszönhetően pedig semmi baja... kíváncsi lettem volna egy mai "tejfeles doboz" mit reagált volna erre....
azt meg tudjuk (legalábbis sokan) hogy manapság egyre inkább csak pár évre gyártják a laptopokat... addig működjön 'míg a gari él... utána meg lejár az élettartama... vegyen az ember újat... nem úgy mint régen a jó öreg "orosz dolgok"... rávertél kettőt és működött megint
-
magicnumber
csendes tag
válasz
Kopasz93 #13657 üzenetére
nem értem rögtön mindenki miért írja le a dolgot....
nah mindegy... nem az én dolgom...
csak elmesélem... egy prohardveren laptop szaki/szervizes (magát annak mondó) emberke... leírtam a gondom hogy nem bootol.... se kép se hang... mi volt a válasz??? "KUKA".... északi híd.... helo... új alaplap....
utána olvastam... megkérdeztem mást... erre kiderült csak hgoy a s*ar windows 10 a driverek miatt összeakadt és túl kellett hevítenem a laptopot hogy letiltson és a bios kilője magát..... lehűlt...és azóta megy a notim... vissza raktam a win7et és semmi baja...
persze ki is dobhatod... meg vehetsz új alaplapot.. majd valaki meg jól jár a laptopoddal vagy nyer rajta 40-50 ezret...
nah mindegy... nem is az én dolgom..
sok sikert a laptop "leírásában"... mindenesetre ha egyszer működött ....semmit nem csináltál vele és csak úgy hiphop másnap nem kapcsol be... szerintem bőven javítható vagy egy ilyen bios reset-el megoldódik a probléma... (megjegyzem nekem is azt írták hogy ha 15 mp-ig nyomva tartom a bekapcs gombot....majd resetelni fog a bios... nem igazán...
még így, jó állapotban se resetel akár 1 percig is nyomva tarthatom.... inkább sztem olvass utána hogy tudod újra flash-elni a biost usbről , van -e esetleg valami bill kombináció indítás közben hogy egyből usbről flashelje újra a biost... vagy próbáld meg másképp resetelni a biost!).... de majd a "hozzáértők" megmondják...
-
magicnumber
csendes tag
"gyerekek"..... WIN10 az egy (f)OS!!!
2x tettem ma újra... egyrészt... akárhogy kapcsolod ki az automata driver frissitést(szolgáltatásoknál, máshol, minden lehetséges helyen, bárhogy is tiltod, frissíti.... ilyet?!?!)
Mindkettő esetben ugyanúgy megint megakadt a driver miatt (amit windows update-ről nyomott fel... de legelőször a saját driver miatt akadt meg...) megállt a gépem..se kép se hang... se bios ...se boot ...fekete képernyő...amit korábban leírtam....
(mindkét esetben csak ez az "összes szellőző nyílás letapasztása és addig hajtás amíg le nem áll a forróságtól" segített...bios reset-el újra indult...mivel a túlfűtöttség miatt kilőtte magát a gép...///ha jól tudom///
)
Fogtam , maradtam a Win7 nél... ezt a mocskos OS-t...
(aki egyáltalán nem ért hozzá... most ilyenkor vagy 10ezer kb kb a szervíz neki..vagy azt hiszi kuka a gép... ez hülye OS miatt...?!?!a gates művek bekaphatja
///win7nél lehet be volt rúgva/// )
-
magicnumber
csendes tag
válasz
Ren Hoek #13648 üzenetére
néztem ...rádugtam...mindkettőre...de nem adott jelet(meg hallottam is volna meg láttam volna a ledeken ha tölt de nincs kép...teljesen megállt....nem bootolt... csak égtek a ledek... ment a venti...ennyi...megakadt abban a "pozícióban" amikor driver telepítés közben váltott volna a "hibrid graphics"...)... viszont mivel a gyári billem...ami bele van építve , az rossz, ezért nem tudtam még az Fn+F4 bill-t se megnyomni... de nem adott jelet... azt is néztem...
nah mindegy most már jó hála az égnek
ennyire fos ez az új win10? akkor win 7? win 8.1 az szarabb mint a win7 nem?
vagy lehet csak a driver....de korábban meg nem csinálta.... most raktam újra a windows és ez először történt meg... volt már rajta 2x friss win10 telepítés akkor nem csinálta...gyorsnak jó gyors a win10.. azt aláírom de hogy van-e buktató az új OS-ben arról még nem hallottam..
de egyébként a hdmi-t szoktam használni rajta...viszont akkor át kell váltanom az mxm kártyára... a hdmi-t nem az integrált hajtja... a sima vga csatit meg most próbáltam először használni amikor rossz volt , hátha működik azon...
[ Módosította: Karma ]
-
magicnumber
csendes tag
leragasztottam mindent..... fél óra múlva leállt... és... láss csodát... megy...
köszöntem mindenkinek!
Szerintetek vissza rakjam a windows 10et? vagy inkább örökre felejtsem el ezek után???!??
csak jók ezek a régi , jó minőségű HP -k
[ Módosította: Karma ]
-
magicnumber
csendes tag
válasz
Ren Hoek #13643 üzenetére
nekem ez már 3-4 éve megvan... akkor volt 220-230 körül a bolti ára és én 160-170 között vettem... szóval nem mondom hogy gagyi a HP-ra , most ez az első gondja, de ez nem könnyű
meg sajnos nincs gyári billem hozzá hogy esetleg a WIN+B kombinációt használjam, bios újraflasheléshez....
ProBook meg EliteBook... nem tudom milyenek nekem erről a HP DV6 ról...aluminium házas... minden szuper volt eddig.. ráadásul! nem sokat játszottam vele de még a GTA4 is ment vele simán az meg azért nem ... olyan játékok amik....DIRT3, BATMAN... ezek már bőven elég jó minőségűek hogy néha lekössem magam...(de nem vagyok nagy játékos...)...volt ASUS-om is (nekem is egyből ez jutott eszembe hogy hozzá képest az ASUS "tejfölös doboznak" tűnt...
)... nekem más a véleményem de mondom az új laposokról ezekről a probook, elitebook..nem tudok semmit....de tény hogy ránézésre is "könnyebbnek" tűnnek mint a régebbi HP laptopok... de ha újat vennék most, ár-érték arányban tény hogy lehet asus-t vennék meg ezt nézve hogy így "elkorcsosult" a HP ezekkel az új pro meg elite book-okkal...
én is nyomtam... még az elemet is kivettem..
úgy is nyomtam...1 percig.. picit tovább.. de mondom... tökéletes állapotban se csinált semmit
Esetleg valakinek egy HP DV6-3000 es szériás billentyűzete nincs?
bios újra flasheléshez..
-
-
magicnumber
csendes tag
válasz
user12 #13640 üzenetére
köszi
de ezt próbáltam...letakartam és leragasztottam...viszont a hűtés most lett nem rég tisztítva miután nem indult..ezért "túl jó"
magyarul olyan meleg volt már a noti hogy kb egyenlően melegedett a proci hőmérsékletével...
szóval nem akartam hogy valami más megsüljön.... ezért inkább leállítottam még azelőtt hogy ...hátha valami más megsül még mielőtt kikapcsolt volna...lehet akkor hülyeséget csináltam?!?
nem sokáig tart szétkapni szóval... ha nem sül meg és kikapcsol hűtés nélkül, akkor inkább szétszedem... .jaja pont ezt mondták hogy letilt...tiltson le... és utána power kábel kihúz... picit vár... és újra próbálkozás...indítás...
szóval akkor hűtés nélkül is kikapcsol?!??
-
magicnumber
csendes tag
Sziasztok!
Már egyszer írtam egy HP DV6 3138SH ügyében....
Vga driver telepítés közben... amikor feketére vált a képernyő.... és kapcsolja a vátlható vga-t... akkor megfagyott a lapos... kikapcsoltam... és azóta fekete képernyő... a venti pörög...ledek világítanak... dvd beindul...minden... csak nincs kép és nem bootol...nem megy tovább...
Kaptam egy olyan infót hogy hagyjam bekapcsolva...felmelegszik és ha túlmelegszik, kikapcsol automatice... ez megpróbáltam de hűtéssel...túl jó a hűtés ..
nem megy..
Viszont azt mondták ha kiszerelem az alaplapot, leveszem a hűtést, akkor ki fog kapcsolni még túlmelegedés előtt... és úgy próbáljam vissza kapcsolni...
Ezt szervízes mondta... más is megerősíti?
mármint hogy neki kezdhetek?
ha leveszem a hűtést még a proci/northbridge/vga megégése előtt ki fog kapcsolni??
ha tud valaki légyszi válaszoljon erre
köszi
-
magicnumber
csendes tag
Sziasztok!
Windows 10 - VGA driver install közben megállt - sötét képernyő - azóta nem bootol - sötét képernyő de oldalt az összes led világít -
olvastam hogy ezt meg lehet javítani valahogy... valaki tudna segíteni?
a bios resetet már próbáltam, 1 percig nyomva tartottam - akksi kint volt - power kábelt kihúztam - semmi
a gép HP dv6 - 3138sh
usb-s bill-el használtam... mert nem jó a billentyűzete...
valaki tudja a megoldást?
(esetleg bontott, rossz laptopból , hp dv6-3000 szériához tud valaki billentyűzetet?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest