- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
varadigabor
üzenetére
A 720qm-ben nincs vga.
Gyári felújított van 30e-ft környékén. -
kreten67
senior tag
válasz
varadigabor
üzenetére
N5010-be az IGP sehogy!
Az első generációs i7 procik nem mindegyike tartalmaz vgát.
Neked melyik van? Bár mindegy mert nem lehet igp-t munkára fogni az n5010-be,csak azt amelyik gyárilag csak azzal jön ki és nincs rajta a fosadék ati vga.
Az i7 egyébként sem ajánlatos abban a gépben mert szar a hűtése és az ati vga hamarabb tönkremegy miatta.
Esetedben a vga javítása vagy az alaplap cseréje jelenti a megoldást.(bármelyiket is választod az i7-est ne tedd vissza bele utána. -
mezis
félisten
válasz
varadigabor
üzenetére
Nem kell ahhoz szakadás, elég egy "gyantás" forrasztás és akkor még repedést sem látsz, csak hol érintkezik, hol nem.
Forraszd újra a csatlakozó forrpontjait, rendesen átmelegítve. -
mezis
félisten
válasz
varadigabor
üzenetére
"Nem láttam rajta hibát, mondjuk nem is kerestem annyira."
Miért ? Nem a táp csatlakozó környékén van a baj ?

-
mezis
félisten
válasz
varadigabor
üzenetére
Ezen csak egy WiFi modult látok, tápcsatlakozót nem.
Tudnál arról a környékről is fotót ?20 V-os még nem csinál rövidzárlatot egy kis szennyeződés. Lehet, hogy csak a forrasztóón engedett (repedt) ?
-
mezis
félisten
válasz
varadigabor
üzenetére
Ja, hogy ez nem csak egy kis panel, hanem az egész alaplap ?

Nos annak a cseréje lehet igen kockázatos. Én egy Fujitsu-Siemens-ben cseréltem. Már minden csavart kicsavartam és még mindig fogta valami nagyon erősen. Egy IC kétoldalas ragasztóval nagyon tapadt a burkolathoz. Attól féltem, hogy a forrasztás fog engedni. Szerencsém volt. Aztán a cserélt alaplapon törött volt sarka egy ellenláncnak a HDD vonalon. Azt is sikerült nagy nehezen pótolni.A processzorod típusát Win-ben a Rendszer megmutatja.
-
mezis
félisten
válasz
varadigabor
üzenetére
Azt hittem az egész alaplapot kell cserélni. Ha csak egy kis panelt, akkor tényleg egyszerűbb a csere.
-
mezis
félisten
válasz
varadigabor
üzenetére
Szerintem biztonságosabb, ha kis kábelen egy lengő csatlakozót lógatsz ki a készülékből. Már ha a csatlakozóban van a hiba és nem a töltő vezetékében.
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Eredeti játékok OFF topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx