- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltinyo
csendes tag
Azt írja hogy 100%-on van megy szépen aksiról, majd egyszercsak leesik a kisikonon a szint és lehibernál aztán kikapcsol vagyis lehibernál és világít a "tölt" lámpa. És megnéztem az energiasémákat mert windows 7 van már rajta
megtaláltam a speciális beállítások között hogy kritikus meg alacsony töltöttségű telep.
az alacsonyt be tudtam állítani 20%-ra de a kritikus az 98%-on van és nem tudom sehogy átállítani. Tehát beállítom hogy 10% ->alkalmaz ugyanúgy visszaugrik 98%-ra.
Help! -
NEMO1968
őstag
Igazad van,nem figyeltem eléggé.
Így második blikkre érthetőbb volt.
Azért írtam töltésvezérlőt,mert konkrétan a FS gépeket nem ismerem,és nekem(ACET TM 2200),és még sok más gépnek az alaplapon van külön töltésvezérlője.
Viszont ha tényleg csak bizti ment ki,annak oka van.Én az utángyártott akksira gyanakszom,nehéz jót találni.
Próbáld+ valahol az akkukat kiméretni. -
SakalGSM2
csendes tag
Thx mindenkinek...tuti nem a töltő rossz, mert egy másik FS-el tölt és működik. Csak sajna annak az FS notinak az akkuja más, és azt próbálni nem tudtam. Szerintem is az alaplapi töltőrész lesz a gond, csak jó lenne egy kapcs rajz a laphoz...ami szinte gondolom lehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Macbook Air 2020 M1 8GB/500 GB Roze Gold, nagyon jó akku, üzletből, garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 500GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest