- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Lsilent és Yaye:
Köszönöm a válaszokat.
A gép egy akciós sulinetes Thinkpad R51e volt. Suse 9.3 volt rajta, így win alatt nem tudtam kipróbálni. Mivel amúgy az Esc megnyomására tovább ment a boot és a pingvin talpra állt, az eszközök a wifi kivételével működtek, arra jutottam, hogy valószínűleg a hiba a wifi körül adódhatott, én is rossz behelyezésre gyanakodtam, és még aznap este vissza is vittük az üzletbe (Metro). Sajnos uccsó példány volt, így a pénzt visszaadták.
A Metro munkatársait hadd dícsérjem meg annyiban, hogy mindent elkövettek annak érdekében, hogy cimborám karácsonyfája alá noti kerülhessen, nem rajtuk múlt végül, hogy a visszafizetés mellett döntöttünk. -
Yaye
őstag
Miért nem okozhatta a SP? Ha az SP megpiszkálta a video cuccot, akkor szvsz okozhatta. (egyébként egyszer én is láttam ezt a jelenséget valahol, de bazi régen volt, nem emlékszem a részletekre)
Talán hülye kérdés: a megjelenítő eszközöknél nem lehet a képet ''tologatni''? Vagy ez a lehetőség csak analóg jel esetén játszik?
Én egy régi Compaq-kal szívtam az SP2 miatt, ami valamit babrált a hanggal, minek következtében konzekvensen kékhalállal elszállt bejelentkezéskor. Frissen telepített SP1-es winnel minden ment mint a kisangyal, de ha az SP2 fölment akkor onnantól csinálhattam bármit, nem indult csak csökkentett módban, különben durr kékhalál. Nem is segített rajta csak a hangcsip letiltása az eszközkezelőben. Régi masina volt, nem is találtam semmi nyomát a jelenségnek a neten. Vannak ilyen parajelenségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest