- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Lsilent és Yaye:
Köszönöm a válaszokat.
A gép egy akciós sulinetes Thinkpad R51e volt. Suse 9.3 volt rajta, így win alatt nem tudtam kipróbálni. Mivel amúgy az Esc megnyomására tovább ment a boot és a pingvin talpra állt, az eszközök a wifi kivételével működtek, arra jutottam, hogy valószínűleg a hiba a wifi körül adódhatott, én is rossz behelyezésre gyanakodtam, és még aznap este vissza is vittük az üzletbe (Metro). Sajnos uccsó példány volt, így a pénzt visszaadták.
A Metro munkatársait hadd dícsérjem meg annyiban, hogy mindent elkövettek annak érdekében, hogy cimborám karácsonyfája alá noti kerülhessen, nem rajtuk múlt végül, hogy a visszafizetés mellett döntöttünk. -
Yaye
őstag
Miért nem okozhatta a SP? Ha az SP megpiszkálta a video cuccot, akkor szvsz okozhatta. (egyébként egyszer én is láttam ezt a jelenséget valahol, de bazi régen volt, nem emlékszem a részletekre)
Talán hülye kérdés: a megjelenítő eszközöknél nem lehet a képet ''tologatni''? Vagy ez a lehetőség csak analóg jel esetén játszik?
Én egy régi Compaq-kal szívtam az SP2 miatt, ami valamit babrált a hanggal, minek következtében konzekvensen kékhalállal elszállt bejelentkezéskor. Frissen telepített SP1-es winnel minden ment mint a kisangyal, de ha az SP2 fölment akkor onnantól csinálhattam bármit, nem indult csak csökkentett módban, különben durr kékhalál. Nem is segített rajta csak a hangcsip letiltása az eszközkezelőben. Régi masina volt, nem is találtam semmi nyomát a jelenségnek a neten. Vannak ilyen parajelenségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Revolut
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged