- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
niki24
csendes tag
Szia Imy!
Köszi a választ. A bekapcsolásnál már látszik, hogy szétfolyik a monitor fele,nemcsak a Windows-nál. Lassan többet van a gép szervizben, mint itthon. A szerviz elutasitja a garanciát valószinűleg, ''felhasználói hiba'' cimen.(Pestre küldték Szolnokról.) A poén az, hogy nem esett rá semmi, karcolás nincs, megnéztük vagy hússzor. A párom programozó, de ő is csak lesett, hogy mitől lehet. Egyébként annyira gyenge a boritása, hogy egy üvegpohár ráesése is megadná neki. (Természetesen összecsukva) Itthon volt az iróasztalon, kisgyerek nincs.....stb. Ezek kizárhatók. Gondoltam, hogy KERMI vizsgálatot kérek, vagy fogyasztóvédelemhez fordulok. Van egy régi DELL LATTITUDE notebookunk, azt beágyaztuk, előfordult, hogy párom fáradtan ráült a vonaton, semmi baja, olyan, mint mikor megvette. Erre jobban vigyáztunk, nem is hurcoltuk, mégis szinte selejt 7 hónap használat után. (Ebből 1-t szervizben volt.) -
Lsilent
tag
Asztali gepnel tapasztaltam ilyet, ott az irom beallt magatol csak pio modra, abban az esetben csinalja ez, hogy a proci kihasznaltsag max, és nem tudsz csinalni vele semmit, hogy a notinal fennallhat e ez azt nem tudom, vagy winben, vagy biosban vissza kell allitani, dma, udma modra. Elso korben ez az otletem.
-
Tékozló
tag
Mindent próbáltam. Mivel a 3 nap lejárt, és ez már a második laptop (az elsőt azonnal cserélték, mert pixelhibás volt), nincs kedvem szervizbe vinni hetekre. Talán majd jövőre, addig hátha lesz más baja is, vagy pedig veszek hozzá USB-s wifi-t. Ki tudja mit barmolnak el a laptopon, akár le is karcolgathatják. Ha tudnám előre, hogy cserélni fogják, akkor nem aggódnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest