Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendegúz_50
tag
válasz
Illissius
üzenetére
Szia!
Nekem volt egy ilyen laptop hibám, hasonló jelenséggel azzal fűszerezve, hogy nem csak csíkok jelentek meg rapszodikus módon de ahogy forgattam, hajtogattam fel-le a képernyőt el is sötétedett az élet rajta.
...sajna szét kell szedni és a csatlakozó fólia érintkezőket vissza kell csúsztatni a helyükre. ez egy olyan átlátszó fóliás dolog aminek a végződése be van vonva rézzel ill. ott nincs védőfólia és az csúszott ki vagyis hol érintkezett rendesen hol meg nem, vigyázz meg ne karcold és nehogy megtörjön miközben munkálkodsz vele mert marha vékony és elég érzékeny a bajra
Ez a hibajavítás nálam megoldott minden gondot szerencsére.Persze előtte próbáltam drivert frissíteni...teszteltem...mindent csináltam vele csak hogy megússzam a szétszedést.
.nem sikerültDe megérte, soha többé nem jött elő a hiba ezek után.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GTA V
- Milyen videókártyát?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- MSI Thin 15 gamer laptop, Core i5, RTX 4050, 3 év Garancia + 5 év Biztosítás!
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...sajna szét kell szedni és a csatlakozó fólia érintkezőket vissza kell csúsztatni a helyükre. ez egy olyan átlátszó fóliás dolog aminek a végződése be van vonva rézzel ill. ott nincs védőfólia és az csúszott ki vagyis hol érintkezett rendesen hol meg nem, vigyázz meg ne karcold és nehogy megtörjön miközben munkálkodsz vele mert marha vékony és elég érzékeny a bajra
Ez a hibajavítás nálam megoldott minden gondot szerencsére.

Pyttawrx