- Yettel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curian
csendes tag
Sziasztok,
Egyik cimborám Benq joybook u102 DH1000 típusú, ~3 éves netbookja teljesen kiszámíthatatlan kikapcsolásokat produkál. Mielőtt bekapcsoltam volna, amennyire tudtam szétszedtem, kifújtam, mivel az ilyen jellegű problémákat 90%-ban elporosodás okozta túlmelegedés okozza. A külső borítás retkessége ellenére, közel sem volt annyira vészes a belső felület, így nem is lepett meg, hogy nem oldotta meg a problémát.
Napközben tesztelgettem működés közben. Elsötétülés előtt közvetlenül egy halk, kattanó hang figyelhető meg, kicsivel erősebb, mint szabályos leállításkor. Melegszik a gép, de nem abnormálisan, nincs lassulás, amíg megy. Semmiféle bug, vagy rendellenesség nem észlelhető (Win XP SP3, gyári beállítások). Állítólag vírusos (RandomTurnOFF2013?
), de akkor egyébként teljesen tünetmentes.
Végigtapogattam, hajlítgattam a tápkábelt, de a zsinór nem tűnik kontakthibásnak, nem tudtam generálni a hibát.
A kikapcsolások teljesen rendszertelen időközönként jönnek, pont úgy, mint mikor lecsapják az áramot. Van, hogy 2 perc elteltével, majd bekapcsolás után, már a rendszer betöltése közben OFF, ez a minta akár többször is. Van, hogy 20-40 perceket működik a váratlan leállás előtt.
Gondoltam windows reinstallra, de ha telepítés közben is lecsapja, akkor bukom a jelenlegi állapotot is, és még ezekre a fél órákra sem lehet beüzemelni a masinát.
Szerintetek mivel lehet a gond?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Battlefield 2042
- Sweet.tv - internetes TV
- Yettel topik
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest