Hirdetés
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
Ehez a géphez olcsón tudsz zsanért venni,mert a következőkkel egyezik: Asus X59SL, Asus F5, X50, X59.
Az F5-böl sok van bontva 4-5 ezer ft ért találsz párban.
Én az öntött darabját satuba fogom óvatosan és egy fogóval kihúzom belőle az acél tengelyt,majd egy kis csiszolás és zsírozás után ismét egymásba tolom.
Ha ezt megcsinálod ,többé nem törik a zsanér és a gépházat se feszegeti,de ne vidd túlzásba a csiszolást mert nem tarja meg az lcd-t. -
sptkyle
senior tag
Nekem anno a Dell D620-asban tört a zsanér, de hálisten a burkolatot nem sértette.
A zsanércsere nekem 6000ft-ba került, de ebben volt egy USB forrasztás is, és a helyszínen az egész megvárható volt. Azóta voltam még ott másik gépekkel 2x, és meg voltam elégedve a fórumtárssal maximálisan. Ő volt az: [link] (remélem nem baj, hogy reklámozom kicsit... nem tudom amugy, hogy mennyire aktív (mailben elérhető leginkább) még... kb 1 éve voltam nála utoljára.)@Sonhador: SATA drivert próbáltad újratenni?Esetleg nézni frissebbet?
@palcika.ifj: Hát ha a kép is szétesik, akkor nagy eséllyel GPU hiba. De persze csak tipp.
-
ScrapUnit
aktív tag
Milyen proci van a gépben? Gyakorlatilag megvan a hiba oka, túlmelegedik. Elsősorban a bordára tippelek, lehet, hogy nincs rendesen rögzítve a cpu-ra, vagy ha jól rajta van, akkor elgyengült/elszökött a hőcsőben lévő vezetőgáz és a borda csak a cpu közelében forró, a ventinyílásnál csak langyos levegő jön ki. Hiba ok lehet a fáradt hővezető paszta is.
-
Curian
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Közben dobtam fel a szóban forgó gépre egy everestet, hogy számszerűsítve is megnézhessem a hőmérsékleteket. A CPU temp 38 és 48 C között ingázik, viszont a CPU diode temp 73-ról indul, majd egészen 85-ig kúszik, attól függően, hogy mennyire intenzív a netbook igénybevétele, majd - eddigi megfigyeléseim alapján -, 85 felett kikapcsol. Miután elérte ezt a hőfokot, újbóli bekapcsolás esetén szinte azonnal kikapcsol, kell neki jónéhány pár perc, míg lehűl. Namármost, a portalanítás megvolt, így eléggé meg vagyok lőve. Mi okozhatja még ez az egyedi túlmelegedést (főleg úgy, hogy a CPU temp nem tűnik vészesnek)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Túraautó topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bloodborne (PS4)
- Keskenyebb házba keresel hűtőt? Lehet, hogy megtaláltad
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx