Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Szerintem ha videókártya lenne, attól még felpörögne a vinyó.
Nekem is volt egy alaplap hiba korábban az msi-mben. Az széria hiba volt. Úgy jelentkezett, hogy megmozdítottam, és rögtön lefagyott a gép, vagy ha nem volt alátámasztva középen, akkor el sem indult. Úgy ahogy leírtad.Bekapcsol, de se a vinyó nem mozdul, se a képernyő nem csinál semmit. Szerintem érdemes az alátámasztást kipróbálni a közepén. Ki tudja, hogy érintkezési hiba-e.Egyébként szerintem a mai alsó kategóriás lenovo-k nem olyanok, mint a régi gépek!
A kedvesemék most vettek egyet, de azon egy fél év után már van olyan billentyű pl, ami nehezen reagál, meg terhelés alatt előfordult, hogy újraindult. Gondolom ez meg a hűtés elégtelensége miatt fordult elő.
Szerintem ha olcsóbb laptopot akarsz, inkább asus.Azok talán még bírják az alacsonyabb kategóriákban is. de annyira nem értek hozzá. Érdemes utánanézni!Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest