Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoonST
tag
Sziasztok!
Vettem egy
HP envylaptopot és az a problémám hogy játékok közbe megáll és kiirja hogy a "videókártya illesztő nem válaszol, de már helyreállt". Nem tudok rájönni mi lehet, win 7 x64 prof van a gépen, de volt rajta win 7 home is. Mind a kettővel csinálta. Alaplapi chipset drivert raktam fel hozzá újat, vga driverből a legújabb ati oldalán találhatót + amit a hp ajánlott hozzá, egyikkel se müködött a crysis 2 pl. Illetve működik tök jól fut, de egyszer csak kiirja a fent említett üzenetet és kidob.
Melegedésre gyanakodtam de a szenzorok szerint a proci max 80-81 fok volt, a gpu is 80-81 körül volt maximum. Laptopnál ugy hallottam ez még nem extrém magas. Egyébként volt hogy 3 másodperc után is kilépett.Szóval valakinek van valami ötlete mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx