Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
horvathd
üzenetére
Az tényleg elég fura. Nem vágom nagyon az akkukat, de ha valami belső cellazárlat, vagy valami ilyesmi éri akkor el tudom képzelni hogy kipukkadhat az akku ilyen hamar is. Magam is tapasztaltam hasonlót, mondjuk még az ősidőkben, valami régi Ni-Cd notiakku volt asszem.
Nem leheséges, hogy egyszer valami módon az akku teljesen, úgy értem az utolsó f*ckin elektronig lemerült? Aszongyák, a Li-Ion akksikat nem szabad koppra lemeríteni, mert akkor nem lehet többet feltölteni (mikor a telefon vagy a noti lekapcsol, akkor még marad benne elég biztonsági tartalék). Mondjuk nem zárom ki hogy ez csak urban legend
Mindazonáltal persze nincs kizárva hogy a gép akkutöltő elektronikája szarakodik, de ez elég gyorsan kiderül ha a szervizes beletol egy tutijó akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung kuponkunyeráló
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kompakt vízhűtés
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx