- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
greyslay
aktív tag
Hali. Nem tudom jó helyre írok-e mert annyi topicvan de behatárolni h ez hova is lenne jó nem tudom pontosan eldönteni. A probléma az, hogy már jóideje faszán bevolt állítva a rendszer a 1 adsl modem ahoz router. A routerhez 3 asztali gép, 1 wifin. És tökéletesen működött.. majd nem régen elkezdett szakadozni. A problémát feltehetően a wifi okozza, a wifi miatt a modem Lan link lámpája kialszik ekkor a router lámpái "resetelődnek" a többi gépen is "egy hálózati kábel nincs bedugva" majd ujra csatlakozik és mikor mekkora inter vallum után a net újra él..Ezt csak akkor csinalja ha a wifin elindítok egy youtubes videot, vagy elkezdek letölteni (5 megás a net tehát nem olyan gyenge h ne bírná, meg amugy is eddig tökéletesen bírta). olykor (de nem mindig) egy ilyen hiba üzenetet is kapok:
http://kepfeltoltes.hu/101023/wtferror_www.kepfeltoltes.hu_.png
Szerintem a probléma, a modemmel van, vagy a router... de nem tudom eldönteni h mi lehet a gáz.. várom a válaszokat -_D
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest