- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
NEMO1968 #2434 üzenetére
Szervusz
Ha az enyém lenne a ketyere, erősen elgondolkodnék valamilyen alternatív megoldáson, és lehet hozzá is nyúlnék, de a srác nem egy vállalkozó szellemű egyéniség, nem hiszem, hogy benne van a barkácsban, már a laptop hátlapját is olyan óvatosan vette le, hogy én közben kicseréltem a videokártyám hűtőjét.
A hűtőpad segítene, de csak a hőmérsékletek zuhannának meg, attól még "darálna" a belső hűtő. Legalábbis ha jól sejtem, hogy attól még nem áll leGunar1: Én beajánlom az illetőnek a bontót, de le fogja szavazni.
Nem tudom mit akar kezdeni a laptoppal, de szerintem arra fog hajlani, hogy ki kellene tisztítani, majd megválni tőle.
Ezért is kérdeztem, hogy ezt hogyan. Nyilvánvaló, hogy ehhez az egész hűtőrendszer le kell szerelni, csak utána hogyan tovább? Mártogassa olajba a ventit?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest