- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Van egy kb 5 éve vásárolt Dell Inspiron N5010-es gépem. Sokáig nem volt használva, mert van egy asztali gépem, de most újra szükségem lenne rá. Amikor elővettem azt csinálta, hogy bekapcsoltam, HDD led ugyanúgy világított, mint korábban, de a képernyő tök fekete maradt, és egyszer felvillant ez a tipikus videokari error kép (lilás sárgás négyzetek, tök hibás kép) és restart.. Ezt párszor csinálta, de aztán valahogy magához tért, és használható volt egy hétig.
Tegnap böngészés közben jöttek elő ilyen hibák a képernyőn, csak 1-2, majd egyre több kis lilás négyzet, hiba. Ilyenkor ki-ki írta, hogy az AMD illesztőprogram leállt, majd újraindult. Ezt egyre gyakrabban kezdte el csinálni, ezért frissítettem egy drivert (AMD HD 5650 van a laptopban). Elindult a gép, de ismét hamar jött az illesztőprogram leálllása. Ezután a legelső probléma jött megint. Bekapcs gomb, totál fekete képernyő (nem is kapcsol be a képernyő), HDD led u.úgy világít, mintha jó lenne. BIOS nem jön be, csökkentett módot sem tudok így behozni, csak a fekete képernyő van, illetve most is kis várakozás után a lilás négyzetekkel a felvillanás, aztán restartol magától, és kezdődik az egész újra. Annyit csináltam még, hogy rádugtam egy monitort, ilyenkor annyi változás van, hogy a laptopon a felvillansákor a monitoron hosszabb ideig mutat valamit. Ez szerintem egy BSOD, egy szomorú jel látszik:, emelett, hogy a rendszer hibát észlelt, leállt, az error pedig: Video_TDR_Failure (atikmpag.sys). Eddig tudtam eljutni, tudtok kérlek segíteni? WIN10-es, 64bites oprendszerem van (annak idején alkalmasnak találta a gépemet a win10-re a windows update).
Remélem tudtok segíteni, vagy javaslatot adni!
Előre is köszönöm a válaszaitokat!Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest