- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
wassermann #13 üzenetére
Persze
De nekem azért kellett a noti mert a suli és az otthonom 220 Km-re van egymástól, még egy asztali gépet nem akartam venni így lett a noti és mint kiderült bevált (annak ellenére, hogy a gericomot az is szidja aki azt sem tudja mi azt a noti...).
De pl egy sima asztali gép is tud ugyanúgy működni folyamatosan mint egy szerver. Sztem nem azt jelenti a szerver, hogy állandóan működik sőt...
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Gericom Blockbuster
Csak annyit van kikapcsolva egy héten ameddig a vonaton vagyokEz kb 4 óra plusz még egy kis buszozás szal max 8 óra kikapcsolás hetente ezt bírja már szeptember óta
2-3 évet nem tudom de 1-et ez a noti már majdnem teljesített ebben volt, hogy hetekig 100/-on járt a proci, volt benne játék, rengeteg netezés, zene (mint pl most), nyomtattam, szkenneltem, webkamera stb... akksit kivenni nem érdemes mert ha nincs folyamatosan töltve lemerítve akkor az sem tesz jót neki, nekem kb hetente 1x le van merítve na de ez egy noti amiben azért van az akksi, hogy 220V nélkül is működjön
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged