- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louis Gara
tag
válasz
parandroid #150 üzenetére
Az NHC tud fix gpu frekit, pont ez a gondom, mert nem állítja ha szükséges lenne. Viszont, ha jól kémleltem a pillanatnyi fogyasztást, nem sokat tett hozzá, ha levettem.
A cpu fesz állítás láthatóan csökkentette a melegedést, így most csak azzal fogok probálkozni, remélem nem ez volt a gond. Az általad leírta adatokból kiindulva, kis biztonsági tényezővel újra nekivágok.
Ha valaki tud powerplayt asusra, azt megköszönném. -
Louis Gara
tag
válasz
Dr. Akula #148 üzenetére
Az általatok megadott értékek szerint csökkentettem én is a feszt, kis ráhagyással . Viszont utánna beraktam egy filmet, és kb fél óra után kifagyott, ujra indítottam, majd kis idő múlva 20-30 perc újra megfagyott ugyan úgy.
Ekkor egyértelműen a feszültség állítást véltem hibásnak, és vissza is állítottam, most jól megy a gép, bár filmet még nem néztem.
Késöbb eszembe jutott, hogy régebb a graphic fülnél beklikkeltem az auto idle time-ot, és 1 percre állítottam, le is teszteltem, hogyha nem történik semmi mozgás a gépen akkor egy perc után leveszi a frekit az általam beállítottra, ami 178/125 volt.
Lehetséges, hogy filmnézés közben is levette, és emiatt fagyott, vagy a fesz állítás tett be neki??
Már régebben is próbálkoztam gpu freki állítással, de még mindig nem találtam meg azt az értéket, amit normálisan lekezel, és stabilan megy, mert szinte mindig megfagyott egy idő után, ha valamilyen videos progit elindítottam.
Olyan programot nem ismertek amely automatán kezelné a gpu freki állítást, tehát ha szükséges növeli vagy csökkenti a teljesítményt, és nem powerplaynek hívják, mert Asusék felé az nem müködik sajnos. -
Louis Gara
tag
válasz
parandroid #123 üzenetére
Ha jól értem akkor neked is 1,7-es sonomad van, most hogy állsz a feszek terén, le tudnál irni valami megbízható configurálást, amit jónak érzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest