Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
richpublic
tag
notira keresek hasznos progikat! tudtok mondani párat? ilyenre gondolok: hőmérséklet figyelő,olyan hőmérséklet figyelő ami fade-s átfedés van benn igy játék közben is lehet látni,stb ilyen jó dolgok =D
-
dat
senior tag
Egy rég elfeledett topicot szeretnék felhozni egy kérdés miatt.
A problémám az, hogy a notimat elég sok helyen használom (otthon, egyetem, stb) és persze mindenhol más más hálózati beállításokkal (dinamikus/statikus IP, proxy, stb...). Namost nekem valami olyan program kellene, ami az ezek közötti váltást kényelmesen megoldja.
Tudom hogy a proxy azért nagyrészt programspecifikus, de hátha...
Explorerhez már találtam, de azt meg nem használok -
Gazala
aktív tag
Ha van akkor olyan progit nem tudtok amivel a noti ventilátorját be tudjam kapcsolni és ne maga kapcsolgassa, mert játéknál egyenlő időközönként szaggat és nemhiszem hogy az Ati Mobility 9700-es ennyire rossz lenne, hogy a MOH: AA-t szaggatva viszi el és több pontot kapott mint az asztali gép, lehet a melegedéstől is, esetleg a winchester kis fordulatszáma miatt?
-
bebean
aktív tag
válasz
Szólista #109 üzenetére
meg itt van kettő. aztan abbahagytam a linkelest
Bővebben: link
Bővebben: link
& ~ Bővebben: link -
bebean
aktív tag
bocs, Everest törölve, sikerült vegigolvasni a hsz-ed.
Esetleg Motherboard Monitor?
Cpu Monitor: Bővebben: link
Hmonitor: Bővebben: link probald ki. -
Szólista
senior tag
Erre tud valaki segitséget? #92 Próbáltam a Centrino HC-t is,el sem indul,errort ir ki.Nem igaz,hogy nem tudom megnézni a procim hőfokát.
Arról már letettem,hogy a procit szabályozzam.
-
sekli
addikt
Honnan lehet letölteni Notebookos videókártyához (GeForce 4 420 Go) forceware vagy detonator drivert??? gúglit próbáltam, de nem sok a jó(friss) találat, néhányat letöltöttem, de nem jók, gyártó honlapján csak 2003-as van, tehát ki tud valamit, ami működik is?
-
r0dg3cc
tag
lehet hulye kerdes
a centrinos progi akkor dothan magos celeron-m -el se megy? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Warframe
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest