- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_seth_
veterán
Tévedtem részben mert működnek de a wifit nem ismerik fel

Az a Place labsos cucc az rengeteg forrásfájl és segédanyag ahhoz, hogy elkészítsd saját magadnak a wifis gps programod szal nem gyerekjátékk abból egy működő programot kreálni, ahogy nézem c++ minden szal nem is lehetetlen
-
_seth_
veterán
Már találtam több másik működő progit erre a célra de nálunk nem lesz jó mint azt már írtam a hotspotok hiánya miatt persze az usa-ban pl alabama államban 50 ezernél is több hotspot van amivel akár a műholdas (igazi) gps-nél is pontosabb lehet (talán).
Annyira nem is érdekel ez a gps mert a telefonomban alapból van
-
_seth_
veterán
Háááát, ez városkban jó és nem gps de hasonlóan működik igaz csak ott jó ahol sok wifi hálózat van.
-
_seth_
veterán
Felraktam én is az 1.4-es változatot és most megy
Egészen jó progi
Főleg, hogy a mobil p4-et is ''szereti'' 
-
_seth_
veterán
A mobilemeter nekem méri a cpu frekijét, alatta a hőmérsékletét ''méri'' de állandóan 75 fok és nem is változik szal 75 amikor nem megy semmi sem a gépen és nem is meleg a proci és 75 akkor is amikor megy a seti (100% terhelés) sal ez a része nem jó, alatta az akksi mw-ban (hálózatról semmit sem mutat de akksiról műxik), ez alatt pedig a hdd ez ami műxik rendesen

-
_seth_
veterán
Mobil P4 3.06 GHz-em van és támogatja az ODCM-et

Az RMClock progi pl 300-3500 mhz között jelzi a proci órajelét de ez olyan gyorsan változik, hogy elolvasni is nehéz sőt néha 5 ghz fölötti értéket is kiír
De be tudom állítani fixre is
Most pl akksiról fix 3066 MHz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Villanyszerelés
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sorozatok
- AMD FX
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713RM
- ASUS C41N1904 gyári, új akkumulátor, 0-1 ciklussal
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)