- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_seth_
veterán
Tévedtem részben mert működnek de a wifit nem ismerik fel
Az a Place labsos cucc az rengeteg forrásfájl és segédanyag ahhoz, hogy elkészítsd saját magadnak a wifis gps programod szal nem gyerekjátékk abból egy működő programot kreálni, ahogy nézem c++ minden szal nem is lehetetlen -
_seth_
veterán
Már találtam több másik működő progit erre a célra de nálunk nem lesz jó mint azt már írtam a hotspotok hiánya miatt persze az usa-ban pl alabama államban 50 ezernél is több hotspot van amivel akár a műholdas (igazi) gps-nél is pontosabb lehet (talán).
Annyira nem is érdekel ez a gps mert a telefonomban alapból van -
_seth_
veterán
Háááát, ez városkban jó és nem gps de hasonlóan működik igaz csak ott jó ahol sok wifi hálózat van.
-
_seth_
veterán
Felraktam én is az 1.4-es változatot és most megy
Egészen jó progi
Főleg, hogy a mobil p4-et is ''szereti''
-
_seth_
veterán
A mobilemeter nekem méri a cpu frekijét, alatta a hőmérsékletét ''méri'' de állandóan 75 fok és nem is változik szal 75 amikor nem megy semmi sem a gépen és nem is meleg a proci és 75 akkor is amikor megy a seti (100% terhelés) sal ez a része nem jó, alatta az akksi mw-ban (hálózatról semmit sem mutat de akksiról műxik), ez alatt pedig a hdd ez ami műxik rendesen
-
_seth_
veterán
Mobil P4 3.06 GHz-em van és támogatja az ODCM-et
Az RMClock progi pl 300-3500 mhz között jelzi a proci órajelét de ez olyan gyorsan változik, hogy elolvasni is nehéz sőt néha 5 ghz fölötti értéket is kiírDe be tudom állítani fixre is
Most pl akksiról fix 3066 MHz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 - jogtiszta Windows
- Lenovo ThinkPad X13 G1 - jogtiszta Windows
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest