Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
Hali
gondolom rátoltad a 5210-es softra a filesystem patchet ugye? azért lett kevesebb a méret.
Nos ez így oké, csak az a bibi a softtal, h. ha nem üres a filesystem rész, vagy nem rendes filesystem van rajta, akkor nem kapcsol be tela.
Megoldás: töröld ki azt a részt a flashből, ezt úgy tudod, h. hexaeditorral készítesz 1 üres filet, amibe csak ff van, pont annyi bytenyi, mint amennyi a filesystem rész. ez ugye 64k-s blokkokból, van, szal ahogy néztem 640 kbyte-nyi filesystemet akarsz. szal készíts 1 640kbyte-nyi üres filet és azt írd be 4E0000-ra ha jól számoltam.
Amúgy meg nem ajánlatos tuningolt flasht tovább tolni, mert akkor összeakadhatnak a régi és az új tuning módszerek. Nokix-al minden egyszerűbb.
@domi007:3410 amúgy még ide tartozik, és ahhoz is van 1-2 tuning módszer.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest