- Apple Watch
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kubi
tag
Azr írja ki:Atelefoindítás sikertelen.Forduljon a márkakereskedőhöz.Ilyet csinált már a 6600 is de azt újraindíva gond nélkül bekapcsolt.
-
Kubi
tag
Hali!Most vettem egy 6630-at (használtan).Az üzletben nem volt semmi baja majd mikor a második nap átraktam a sim-em a régi 6600-ba (adatmásolás végett) utánna már nem kapcsolt be a 6630.Segítség!!!
-
bobtam
csendes tag
Sziasztok!
Külföldről szeretnék telefont venni. 6630-ra gondoltam. Következő problémákra keresek választ:
Lehet problémám a függetlenítéssel?
Magyar nyelvet házilag fel tudok rá rakni?
A segítséget előre is köszönöm! -
djbalu
csendes tag
Eladó egy Nokia 6630-as 2 hónapos, gyönyörű állapotban minden tartozékával.( doboz, CD, adatkábel, 64 mb-os memcard )
+ 512-es DV-RS-MMC memória kártya
ir ár: 65000huf
Érd: budaybalazs@pr.hu vagy tel: 06705296806
[Szerkesztve] -
zazza
csendes tag
Sziasztok!
Na megvettem a Nokia 6630-ast hát nem vagyok tőle elájulva ezért szeretném eladni!Érdekelné vkit?Az ára: 60.000 de csere is éredekelne egy Nokia N70-es készülék!Ha érdekel akkor írj e-mailt: bon-bon@freemail.hu
Ja a telón van víruskereső program is még hozzá Norton, ami 2007-ig jogtisztán van rajta! -
Zoltanfi
senior tag
1. Általában 2 esetleg 3 nap
2. Kb 10 óra, de ahoz már jó nagy kártya kell
3. A filmek egyáltalán nem szaggatnak, sőt elég jó minőségben vesz fel videót, amelyeket fektetve teljes kijelzőn is visszanézhetsz (külön progi nélkül is)
4. A hangerő a fülesen teljesen jó, csak a hangszínszabályzó, az oldalsó hangerőgombok és a távvezérelhetőség hiányzik, amik az olcsóbb (és halkabb) 6230-ba bennevannak..
[Szerkesztve] -
Crow
tag
Üdv!
A következő kérdéseim lennének a 6630-ról:
1: Tapasztalaitok alapján hány bír napot bír az aksi ha nagyon keveset telefonalok vele ( <15perc/nap)?
2: Kb hány óra folyamatos mp3 lejátszást bír?
3: Ha filmet nézek rajta, nem szaggat-e?
4: Az mp3 lejátszás hangereje milyen (például 6230-hoz v. 5510-hez képest)?
[Szerkesztve] -
zazza
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni a két telefon között hogy melyiket válasszam!A NOKIA 6630-as vagy a NOKIA 6680-as telefont? Melyik az okosabb és jobb?Melyik tud többet?Segítsetek FONTOS lenne!!
Válaszotokat előre is köszi! -
adam60e
tag
nem nem csinált semmit!! Megőrülök, hogy miért nem tud normálisan működni, pedig olyan evidens minden...............................
-
adam60e
tag
Szerintetek egy gyári beállítások visszaállítása megoldhatja a dolgokat?
-
adam60e
tag
Ja meg lenne egy kérdésem! Mi az a kislednek látszó átlátszó izé a telefon elején a jobb felső sarkában?
-
-
adam60e
tag
aha! Én ebből arra következtetk hogy a telefonon van valami elállítva. Szerinted ez lehetséges, vagy inkább máshol keressem a hibát. Ha igen akkor mit állítsak?
-
-
adam60e
tag
válasz
Viktor0610 #181 üzenetére
6,6,18 van fent most raktam fel ez a legújabb ennek tuti ismernie kéne... a szinkronizálást az megcsinálja, viszont adatokat meg nem tudok másolni
-
-
adam60e
tag
mikor bemegyeka pcsuit telepítőbe azt írtja ki a telefon alá hogy:
Ez az alkalmazás nem képes megjeleníteni a kiválasztott típusú telefon tartalmát. -
-
adam60e
tag
válasz
Viktor0610 #177 üzenetére
nem mert itt odamásolod ahova akarod, amúgy is még van 5 mb szabad hely a telefonon + 30 az mmc-n és 122 kb amit rá akarok rakni
-
-
adam60e
tag
válasz
Viktor0610 #175 üzenetére
6,4 es pcsuite-et használom, és a gyári adatkábellal csatlakozom. Csak bedugom, felisemri, és ennyi..... tudok leszedni rólla dolgokat, de rárakni semmit
-
-
adam60e
tag
ja és adatkábellel nyomom
-
-
adam60e
tag
válasz
Viktor0610 #171 üzenetére
A művelet nem fejezhető be
-
-
adam60e
tag
sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni abban hogy miért nem tudom rárakni a telefonra a dolgokat, (kép, zene, teelepítések) nem engedi csak azt hogy vegek le rólla dolgokat. Nem lehet hogy valamit nem engedélyeztem ..... plízz help!!!!
-
zazza
csendes tag
NOKIA 6630-hoz milyen tartozékok vannak még a dogozában gyárilag mi jár hozzá?
-
zazza
csendes tag
Sziasztok!
Eltudná nekem mondani vki hogy mi jár a telefonhoz gyárilag?Mi van még a dobozában? -
-
k.
őstag
válasz
Viktor0610 #165 üzenetére
de vehet a 6630hoz plusz kamerát
-
válasz
metaldog #164 üzenetére
Az MP3 hallgatás minden telcsi akkuját megeszi.
A 6630-nak csak fizikálisan nagy a kijelzője, a K750i ebben (is) jobb!
Segítek dönteni.
Vegyél 6630-at, ha egy személyre szabható, 3G-s telefont szeretnél (igaz, a videótelefonálásról le kell mondj az egy kamera miatt).
Vegyél K750i-t, ha egy kissebb méretű, multimédiás képességekben erősebb telefont szeretnél. -
metaldog
aktív tag
Hello én most akarok új telefont venni csak nemtudok dönteni hogy 6630-ast vegyek vagy se k750i-t, mert mindegyikről hallottam jót és rosszat is pl az igaz hogy ha sokat használom a 6630-ast pl mp3 hallgatásra meg ilyesmi akkor egy nap allatt lemerűl? Mert az nem lenne jó ha naponta kéne tölteni de viszont nagy a kijelző meg sok program van rá meg ilyesmi. Mondjuk még SE sem volt kérem adjatok tanácsot. Köszi
-
Symple The Best
tag
Üdv!Azt szeretném megkérdezni,hogy hogy lehet az adóvevőt használni benne?(Push to talk)
-
cornfake
aktív tag
heh,mintha magamat hallanam,nekem is a se700 most a nagy favorit,de amikor elolvastam az rw-ket a 6630-rol meggyozott.az se nagy kijelzoje,256k-ja es az 1.3mp,ill a 6630 symbian-ja,65k-ja es az 1,3mp kozott vergodtem.
de gyozott a nokia
akinek van,elmondana hogy mik voltak a dobozaban hozza,gyarilag?/vki mar felttete a kerdest,de valaszt nem kapoott mag/
-
bomann
csendes tag
nincs benne rádió,de töltöttem le 2 progit(mobile radio,virgin radio) is amivel net rádiót lehet hallgatni, de meg sem mukkan. ELőször url-t kér,aztán error.
-
-
bomann
csendes tag
hellósztok!
sikerült már vkinek rádiót megszólaltatnia a telón? -
Beri
addikt
Megnéztem, Kingston-ból a legnagyobb DV RS-MMC 512es....
-
Beri
addikt
A 3660amat sikeresen lecseréltem egy 6630ra és nagyon örülök hogy így tettem. Sokkal gyorsabb, több a RAMja, stb... Csak annyi a gondom, h szívesen elviselnék egy 1GB-s kártyát a telóban, de sajna nem kapni akkorát. Vettem egy Kingston 256osat, ami szerintem kicsi egy ilyen telónak. Nagyobb nem volt csak sima RS, dual voltage bekavart. Tényleg nincs ennyél nagyobb DV RS-MMC (még leírni is hosszú
?
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Miért ezt a topikot hagytátok meg, amikor a 6630 egy OKOSTELEFON??? Akkor mi értelme van a külön csoportosításnak? Bog?
-
jamo
tag
Van itt valaki akink sikerült már a 6630 kifüggetlenítése? egyáltalán lehet?
-
törölt tag
Szasztok!
Tőmőrítés ,hogy van+programot hol találok hozzá.MPEG4?
Ki talált olyan oldalt ahol lehet molyolgatni? -
S e t h
nagyúr
Egyetértek az előttem szólóval bár én még puritánabb okot jelölnék meg-op rendszer.Ha szereted akkor 6630 , ha bírod nélkülözni illetve ki nem állod akkor s700.
Egyébként a next gsm és egyéb forgalmazók által megjelölt árak jogszabályba ütközően csak nettó árak így nem árt figyelni.
Én is telefonálgattam mire kiderült, hogy az egyik ár valóban a többihez hasonlóan nettó de oda is adják annyiért. -
Athos07
senior tag
Lehet, hogy későn írom, de azért íme: a 6630 és az S700i átlagot vonva nagyon hasonló minőségű képeket csinál. A különbség az elvekben van: az S700i-ban csomó állítgatási lehetőség van, ha van kedved hozzá, akkor elvileg mostoha körülmények között jobb képeket csinálhatsz azzal. A 6630-ban pedig Poing-And-Shoot van, kevés dologba hagy beleszólni, mindent automatizáltak, amit lehetett.
Plussz, az S700i-nek elvileg jobb a kijelzője - hajszállal nagyobb méret, jóval nagyobb felbontás - cserében viszont marhanagy a telefon is.
(Én egyértelműen 6630-ra röppennék, de ez lehet, hogy az én defektem) -
Ck.
addikt
válasz
#64791808 #149 üzenetére
Mivel mind2 teló nagyon teccik, és a Symbian nem annyira fontos, így igenis a képkészítés lesz mostmár a döntő!
A D500-at azért akarom elcserélni mert meguntam, és mert nemvaló az én markomba egy ilyen picuri télefon. Jöttem én erre rá 2 hónap alatt.
Gratula nekem!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Bocs, de GIGALOOOL
D 500 igenjó telefon, itt most komolyan ez a kérdés, hogy egy majdnem csúcs-telefont lecserélj-e egy csúcstelefonra (6630)?
Második kérdés: egy telefonnál tényleg ez a legfontosabb szempont, hogy milyen képet csinál?
Tulajdonképpen a magyar az gazdag nép.
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Mindeddig a teszterek kihozták, hogy az S700i hajszállal jobb képeket csinál --- erre a legutolsó tesztben meg már a 6630-é lett a második hely, az S700i-é a 3. (Első, minő meglepetés, az egyenlőtlen küzdelemben, a k750i).
Bővebben: link -
Ck.
addikt
Nekem jelenleg amúgy D500-asom van. Szerintetek mire cseréljem? 6630 vagy S700i? Melyik csinál jobb képet?
A Symbiant leszámítva összességében melyik a jobb? -
Athos07
senior tag
Itten lakom én, és örülök neki
-
s_knight
tag
Bővebben: link
Itt rengetek van mind 6600 és mind 6630ra!
[Szerkesztve] -
Madgamer
csendes tag
valaki dobjon meg egy linkel ahol progik gamek, ngage gamek vannak! 6630 ashoz!
-
Ck.
addikt
Annyit fűznék hozzá az elhangzottakhoz, hogy a PhoneZone az nettó árakkal dolgozik, szal mégse olyan jó árak vannak, mint amilyennek gondoljátok.
-
ByB
addikt
válasz
kapcs-ford #123 üzenetére
anti_mosquitoII (www.nokiaprogramok.hu - rövid és ingyenes regisztrálás után lehet keresgélni...)
-
kapcs-ford
őstag
válasz
rambo4ésfél #122 üzenetére
saveyourblood
vagy hasonló .... Most már én is kíváncsi vagyok.. Mi a neve?
-
ByB
addikt
Még nem tudtam kipróbálni, mivel nincs egy szúnyogom se...
Magasfrekvenciájú hanggal tartja távol a kis bestiákat!
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Valaki írt arról a szúnyogirtós programmról... az milyen???
T65 használó vagyok de majd egyszer lehet lesz valamilyen symbian-os is.. -
ByB
addikt
Várható volt, mert a 6800-as ikreket, nem lehet 120k fölé pozícionálni, mert az már 7710-es, 9300-as szintje lenne! (De én még 115k-ért vettem, esik rendesen!)
-
s_knight
tag
A Next-GSM-be függetlenül 99.000Ft!!!!!
-
THomas007
senior tag
Bár lehet hogy nem független?!
-
THomas007
senior tag
T-mobilenal a listár 141400 Ft
Bővebben: link -
Tompagy
csendes tag
Tsao!
Tud valaki irni valami kódot ami mindent töröl a telón?
A rendszert kivéve? -
ByB
addikt
válasz
#64791808 #104 üzenetére
Jaja, nekem 3310-es telefon kijezőcseréjére mondtak 35K-t kb 3-4 éve... Garanciális 7650-es 3x volt szervízbe, mire cserélték, akkor is csak azért mert végül a pannon keresztül adtam le, ők meg kicsit megmarkolták a jómunkás nokia szervizesek tökeit... Tényleg nem akarom szidni őket, de szidom őket!!!
-
törölt tag
válasz
s_knight #103 üzenetére
Válaszolva egyben több kérdésre:
a funkciókra nemhogy a 3650 elég, de a 7650 is. Ettől függetlenül ég és föld, mind sebességben, mind kiforrottságban, no és persze eleganciában.
A vásárlás helyével kapcsolatos kérdésre így foglalnám össze válaszomat: Nokia mintaboldban 100%, hogy tiszta telót kapsz, PhoneZone-nál 99%. Mindamellett embere válogatja, ki hogy jár.
Nokia bolttal amúgy nekem is volt afférom. Volt egy 7110-em, ami merítette az aksiját. Teszteltettem velük, mondták, hgoy ez 100%-os aksi, a telefonban zárlatos valami ami leszívja az aksit. Mondtak rá egy javítási költséget: 22 ezer forint. (10-ért vettem a telefont). Mondtam, hogy viszlát. Bevittem egy gsm boltba, mondom nézzétek át. Srác előttem tesztelte az aksit, 35% volt. No comment. -
s_knight
tag
Igazad van! A 100eFt fölötti ár az tényleg elég huzos. De valahol pl. 106eFt már most. S ha jol tudom akkor uj is a készülék. ( Hozzáteszem, hgoy a nem tudom, hogy netto v. brutto e az ár... )
De azért ez a 106eFt már nem olyan vészes ezért a telóért. szvsz.
Amugy kinek van? S ki mennyire van vele megelégedve?
Amugy egy filmet (kb 1h45p) átkonvertálva atelefon lejátszójához igazitva mekkora lesz a fájl? -
xion_81
csendes tag
válasz
#64791808 #90 üzenetére
Igazad van! Tényleg nem helyes kiragadni egy idézetet és azt leírni a szövegkörnyezet nélkül!
kb. én is erre használom a telefonom..De amit leírtál arra bőven sok egy Nokia 3650/3660/6600 !!
Nekem 3650em van..256 mb MMC..stereo headset..
Mire használom ?.:
1.e-mail (Profimail 1.36 full )
2.internet ( NetFront 3.0, Opera, Doris)
3.ftp kapcsolat ( yellow FTP)
4.Diktafon (powerdictaphone)
5.Mozi film nézés ( Smart Movie )
6.Zene hallgatás ( mp3go )
7.Játék ( billiárd,darts,sakk ) /1 hónapban 2x/
8.wap (Netfront,belső böngésző)
9.Kiadásaim nyilvátartására( Expenseve report )
10.57000 szavas angol-magyar szótár
11.QuickWORD !
És ezetek napi rendszerességgel használom !!!! DE bármikor lecserélném 6630-ra nem arról van szó! Ha nem lenne ilyen horror ára !
Majd akkor cserélek telt ha .:
1. 60-70e Ft körül lesz szintén S60-as
2. Class10 es és EGPRS kapcsolat
3. TFT 65e színes kijelző
4. STEREO !
5. 1MP el kamera
Ha kijön ilyen készülék akkor azonnal lecserélem a jó kis 3650-em !! (motorolára nem..
Amúgy tényleg nem kötekedni akartam! A 6630-at én is várom már a Vodafone árlistájában...ha 80e Ft lesz még akkor is megveszem.. de 100 felett nonszensz !! Akkor már Laptop,számítógép,PDA,P900i stb. -
s_knight
tag
Jeee.... 100. és a 101. hozzászolás az enyim!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest