- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taky
senior tag
válasz
Shifu-2009 #373 üzenetére
Jutottál valamire?
-
Sztbeni
őstag
válasz
Shifu-2009 #373 üzenetére
Nem tudom, szerintem használd a googlet.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Shifu-2009 #371 üzenetére
Nekem van. Szerintem egy csalás. A csávó egyszerűen olyan témát rakott rá, ami kicseréli az ikonokat. Amúgy a 8.1 is így néz ki
-
Shifu-2009
csendes tag
Sziasztok !
Senkinek nincs ötlete?
Üdv.: Tomi.
-
Inarus
addikt
válasz
Shifu-2009 #368 üzenetére
Linkelnéd a videót amit láttál? Kíváncsivá tettél.
Amúgy én is úgy tudom / tudtam, hogy ilyet nem lehet megoldani. -
Shifu-2009
csendes tag
Sziasztok !!
Köszönöm az eddigi hozzászólást.
Nemrég találtam több videót amin azt láttam, hogy Nokia 6630-as készüléken Symbian OS 9.1-es szoftver van és minden gond nélkül megy. Abban kérnék segítséget, hogy ezt hogyan lehetne megvalósítani? A nagyon Nokiások azt mondták, hogy ilyen nem lehet, nem tudom, hogy igazuk van-e? Remélem tud valaki segíteni.
A segítséget előre köszönöm.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Shifu-2009 #366 üzenetére
Szia!
A hibaüzenetet ("series60scalableskinssupport") azért irja ki, mert a téma, amit alkalmazni szeretnél, újabb S60-as telefonokra készült, a 6630 nem támogatja. (Valószinűleg véletlen irták a leirásban a 6630-at, mert pl a kijelző felbontása megegyezik az N70-ével, ami már támogatja)
Magát az oprendszert nem lehet lecserélni se újabbra, se régebbire, max frissiteni tudod, de ugyan az lesz.
Aktiv készenlétes program nagy valószinűséggel létezik rá, nokiaprogramok.hu-n érdemes szétnézni. Ott rengeteg alkalmazás, téma, játék van S60-ra.
-
Shifu-2009
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítségre lenne szükségem !
Volna nekem Nokia 6630-as telefonom. Nagyon jó telefon, minden megy rajta ahogy kell. Viszont van egy problémám, vannak bizonyos témák (amikre ráírták, hogy megy ezen a készüléken illetve ilyenen tesztelve) amiket ha felrakok akkor kiírja ezt: "series60scalableskinssupport szükséges", és erre nem tudok rájönni, hogy mi lenne. Találkozott már valaki ilyen problémával? Illetve a másik kérdésem, hogy erre a készülékre felrakható-e újabb op. rendszer, mondjuk a Nokia 6680-nak az op. rendszere, esetleg egy 9.1-es? Vagy ha nem, akkor hogyan lehet rá tenni megbízható aktív készenlétet?
Válaszaitokat, illetve segítségeteket előre köszönöm.
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Felmerült egy kis gond a Nokai 6630-as telómmal kapcsoltaban!
A probléma a következő: Kevés memóriára hivatkozva nem hajlandó megnyitni a Névjegyzéket, néha a híváslistát, és egyéb alap dolgokat se. SMS-t is csak akkor fogad, ha újraindítom, akkor bejön 1-2, de utána semmi... Mitől lehet ez?
A jelenség lassan egy hónapja fennáll, és egyre romlik...
Tegnap frissítettem a szoftvert, most 7MB szabad hely van a telón (az alap 10-ből) és semmit se változott a helyzet.
Tudnátok segíteni?
Köszi: Gábor
-
picur220
veterán
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy lehet a biztonsági kódot kiiktatni teljesen? Hard reset nem segített. Annyi a gond, hogy nem tudunk másik simet beletenni a kód miatt. De sajnos a kódot sem tudjuk.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 6630-ast, de nem tudom, hogy lehet-e a telefon bekapcsolt de full idle állapotában ki/betenni a memória kártyát.
Lehet vagy nem?piadex2
-
2T
tag
válasz
--Nozbert-- #357 üzenetére
Ennél már csak a 6681 néz ki jobban. Nincs az a ronda bibircsók a kijelző felett..
-
dddd4
tag
válasz
--Nozbert-- #355 üzenetére
-
dddd4
tag
Képzeljétek, megnéztem a symbian oldalán és még gyártott telók közt van!
-
dddd4
tag
Király teló! Még évek múlva is jónak fok számítani.
-
Valaki tudja hol kapnék a 6630 telefonomba eredeti Nokia RS-MMC kártyát? Lehetőleg 1GB kéne!
-
kem001
tag
válasz
Viktor0610 #349 üzenetére
*mp3
-
-
kem001
tag
Sziasztok!
A 6630 alapból kezeli az p3-at, az lenne a kérdésem hogy a V 6.03.40 régi vagy új verziónak számít? -
EdemMann
csendes tag
szerintem szeptemberben eladó lesz
A nokia most adja ki méltó utódját!
6220 classic.
Iszonyat berendezés! Most erre gyűjtök
-
ddddd4
tag
A Texphone-ben 32E újonnan + házhozszállítás. Szerintem nagyon megéri.
-
ddddd4
tag
Lehet, hogy ez lesz a következő telóm.
-
Crank8x
csendes tag
Kedves 6630 tulajok. Mással is előfordult, hogy üzenet érkezésekor a teló nem írta ki, hogy üzenet jött, csak ikonnal jelezte ?
Járt már nálam egy 6600 is. Az is csinált ilyet. Reset után minden okés, de azért jó lenne tudni, hogy mi okozza ezt. -
ddddd4
tag
Mi ennek a mobilnak az utódja?
-
feka007
veterán
Nekem is 3 éve ilyen van, most akarom eladni. Igazából már rég leakarom cserélni, csak fölöslegesnek láttam, de mostmár jó lenne egy jobb. Valószínűleg SE-t veszek, mert a Symbian engem nem fogott meg...
-
ddddd4
tag
Nagyon jó teló. Kár hogy ma már nics ilyen jó teló a piacon
.
-
mölders
tag
Régebbi tipus, de attól függ mire kell neked. 3g van benne bluetooth van benne navigációra használható és alapból biztos többet tud mint a 6234, ha mégsem akkor felrakod azt a progit amit akarsz. igaz biztos nem fog annyit bírni az akksija mint a másik szerzeménynek. én jó ideig használtam és bajom soha nem volt vele.
-
-
ddddd4
tag
Jó kis készülék. Szeintetek többet ér mint egy 6234?
-
Shodan
őstag
válasz
Sasfészek #330 üzenetére
1GBal biztos hogy működik. Elvileg 2gb-al is ,de annál már olvastam régebben hogy volt valakinek probléma, lehet csak frissíteni kell hozzá szoftvert.
Amit a legújabb Nokia Pc Suite automatikusan is megtesz, vagyis rákérdez hogy akarod e frissíteni.
Megjegyzem nekem az egyik legelső firm van rajta, de még soha nem frissítettm, mert még nem volt vele gondom.Pedig jópár programot használok. -
Sasfészek
tag
Mégegyszer utoljára nyomok egy up-ot. Ha valakinek volt/volt tapasztalata 1 v. 2gb-os kártyával ne habozzon.
Szoftver frissítésekkel is volt dolga, azt is megköszönném ha leírná hogy merre miként.
-
Sasfészek
tag
Senkinek nincs ötlete? Vagy csak én vagyok lemaradva ezzel a telefonnal?
-
Sasfészek
tag
Sziasztok srácok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nokia 6630-as tudja-e kezelni a 2 illetve a 4GB-os DV RS-MMC kártyákat?
RS-MMCből a 4GB-os a létező legnagyobb?
Van valakinek tapasztalata?Mégvalami nekem elég régi szoftver fut a telefonomon:
v 2.39.15
11-11-04
RM-1Érdemes frissíteni, vagy ez elég stabil? Haverom 6630-asán be lehet állítani hogy3G hálózaton legyen vagy a sima GSM-en. Az enyémben ilyen beállítás nincsen, automatikusan dönti el a telefon ezt. Valószínűleg régi a szoftver?
Otthonilag lehetséges frissíteni az operációs rendszert? Van erről a neten magyar leírás, nem ártana megtanulni azért
Elnézést ha sok kérdést tettem fel egyszerre, ezer köszönet előre is a segítségért.
-
Fulmi
senior tag
csak egysze rakartam bocs
[Szerkesztve] -
Fulmi
senior tag
sziasztok!
szeretnék tanácsot kérni ha egy jó mp3lejátszót keresek e telefon személyében akkor megéri befektetni egy ilyenre??? mert akkor vennék egy ilyet
köszi a segítő hozzásuólásokat -
Dexterhun
csendes tag
Üdv nekem olyan problemám lenne, hogy szoftvert frissítettem a 6630-asomon és minden frankó, kivéve azt hogy mivel külföldön lett véve anno és utólag lett belerakva amagyar nyelv, ezért most elszállt belőle. először is az lenne a kérdésem hogy tud e valaki nekem segíteni, hol foglalkoznak magyar nyelv beletétellel? a másik problémám az hogy az új szoftver biztonsági okokból nem enged felrakni egy csomó progit amit azelőtt feltudtam tenni, legtöbbször a tanusítványokkal van baja, lejárt a tanusítvány és hasonlók.. ugyan ez a tanusítvány dolog van a barátnőm N73asával amit néhány napja vásárolt a pa**onnál.
ha valamelyik esetleg mindkét problémára tud valaki megoldást, vagy valakit aki foglalkozik ilyesmivel kérem írjon nekem a dexter86@freemail.hu emil címre!
előre is köszönöm! -
Beantech
aktív tag
Hello
Az lenne a kérdésem, hogy van egy ilyen telóm, nem kapcsol be, csak vagyis bekapcsolom, villan egyet a kijelző és kikapcsol. Szoftverfrissitéssel meg lehet csinálni? Igy szereztem a telót, nem tudom mi történt vele. éS ha igen, akkkor otthon lehet softot firssiteni? vagy boltba menynié csinálják meg? -
Kubi
tag
válasz
thunder6230 #320 üzenetére
Nemlehet.
-
thunder6230
tag
Hali!
Nem tudja valaki h lehet e 6630ra 9es Symbian-t tenni? és ha igen hogy? köszi -
rankesz
veterán
kiokusin: szedd le a nokia software updater programot és flasheld újra a telót a legújabb softwarrel
Mindenki: nem tudtok valami profi telefon javítót Kecskeméten aki nem vág át ott ahol tud? Reggel kaptam egy hívást és hallottam hogy elég hűlyén ; majdnem folyamatosan és sokkal gyengébben rezeg. Utána felhívtam magam vonalasról, akkor meg már egyáltalán nem akart rezegniHa rázogatom lehet halélani hogy lötyög benne valami de nem tudom hogy ez most a kimozdult motor, vagy eddig is ilyen volt...
PLZ HELP! -
ricsik
őstag
Hello! Hogy lehet a pcsuittal elmentett sms-eket visszatölteni a telefonba?
Phone browserből simán lehet ugyebár sms-eket PC-re fájlba elmenteni.
De hogy lehet ezt visszatölteni telóra? Ez a phonebooknál működik. SMS-el nem világít a beilleszt gomb. Van jobb megoldás? A backup nem jó, mert ott nem lehet olvasni a lementett cuccokat.
köszi -
Bdanyy
addikt
Nekem már egy nagyon régi szoft van rajta,és,mégis megy az mp3 csengőhangként való beállítása is simán.
-
-
kiokusin
csendes tag
csá
én fel birom fogni de amint már leirtam nem engedi berakni mp3 mat csengőhangnak
tán lehet azért mert nincs benne magyar menü mert én a telot nem itt hon vettem
lehet azért csak azt nem értem hogy miért nem tud nekem senki sem segiteni tényleg nem hiszik el hogy nem engedi berakni mp3 mat csengőhangnak tegnap körül néztem nokiaprogramokon 2 db progit találtam le is szettem de semmi változás könyörgömsegitsen már valaki én ezt a telot tényleg nem itthon vettem hanem kint tán lehet hogy azért is nem engedi meg hogy nincs benne magyar menü nem tom lehet bele kéne rakatnom a magyar menüt és megtudnám hogy jo lenne vagy nem mitt kell még tennem hogy elhiggyétek hogy nem engedi berakni mp3 mat csengőhangnak mit mit hogy elhiggyétek
-
pyrannha
senior tag
válasz
kiokusin #311 üzenetére
''senki sem segit csak vissza irnak valami szöveget hát ércsétek meg már nekem progi kell''
Nem hiszem el, hogy nem bírod felfogni, hogy belehet állítani mp3-mat program nélkül is csengőhangnak. És külön a Te kedvedért megnézte egy 6630 tulaj, hogy be lehet-e állítani, és igen, azt mondta, hogy belehet. És nem csak írnak valami szöveget, hanem arra válaszolnak, amit kérdeztél!!! Ha ezt nem bírod felfogni, akkor szerintem ne várj a továbbiakban segítséget. Nekem is volt ilyen telóm, és minden gond nélkül betudtam állítani mp3-mat cs.hangnak.
Egyébként meg, ha ennyire kell az a program, akkor keresd meg a nokiaprogramok.hu-n!!
[Szerkesztve] -
kiokusin
csendes tag
csá
de nekem mindenképp kell egy progi mert semmi fajtályu mp3 mat nem fogad el csengőhangnak kérek valakitöl egy progi nevet vagy vmegoldást mert ez igy nem okés
de ahogy olvasom a válaszokat egyre csalodottabb vagyok mert senki sem segit csak vissza irnak valami szöveget hát ércsétek meg már nekem progi kell -
BlackWoOd
aktív tag
válasz
kiokusin #309 üzenetére
Nem tudom, mi a gondod, 6630-hoz nem kell külön progi, hogy mp3 csengőhangod legyen.
Semmi nem kell hozzá, csak szépen felmásolni a telóra/memkarira a kérdéses mp3-at és a szokásos profil-beállítás menüben beállítani csengőhangnak. Simán ki lehet ott választani és ennyi.
Nem lehetséges, hogy nem jó állománnyal próbálkozol? (mp3 a kiterjesztése, mégsem az, vagy esetleg véletlenül mp3-pro kódolású, vagy mittudomén?)
És ne mondd, hogy nem megy, 5 perce sincs, hogy csak a te kedvedért kipróbáltam. -
kiokusin
csendes tag
csá lehetne több segitség is de látom nem igen hiszem hogy lesz mind már irtam nekem
egy olyan PROGI KELLENE amivel MP3 MAT BE TUDOK RAKNI CSENGŐHANGAK
Valaki segitsen már van ilyen progi 6600 ra is az én nokia 6630 ra az is jo
amugy meg azt irja ki hogyha be akarok rakni MP3 mat csengőhangnak hogy
''UNABLE TO SET AS TONE.
FILE FORMAT NOT SUPPORTED˝
valaki segitsen már mert megörülök kell egy progi tudo mhogy valahol létezik
legalább a progi nevét adja meg valaki imailben vagy itt
köszi Ákos -
kiokusin
csendes tag
csá kéne egy kis segitség
nokia 6630 eredetileg be lehet álitani mp3 mat csengőnahgnak de az egyém nem engedi
nem tom miért van ez igy olyan ember segitsen aki ért hozzá sztem az lenne a megoldás ha nokia 6600 mert ugye ehhez a telohoz is van vmi spéci progi szte maz enyiméhez is jó lenne a nokia 6600 mp3 berako csengőhangak progi na szoval olyan progi kelleneami jó nokia 6600 hoz elméletileg az jó az én 6630 omhoz de vmi nagyon spéci progi kéne hogy be tudjam rakni mp3 mat csengőhangnak a nokia 6630 am ba
kérem aki tud sürgösen segitsen
akinek van ötlete várom imailben vagy msn en
msn:AkosFhegy@hotmail.com
imail cim :AkosAhegy99@freemail.hu
köszi elöre is Ákos
várom a spéci progikat
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest