Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekiboy
tag
Amit majdnem elfelejtettem: tudnátok adni tippeket, hogy honnan lehetne leszedni jó cuccokat 6233-hoz? (www.nokiaprogramok.hu-n kívül) alig találok olyan java-s game-et ami 240x320-as kijelzővel teljes képernyőn futna. Csak ingyenes cuccok érdekelnek, ami ilyen küldj egy sms-t 1000ért kapsz két képet az nem jáccik'.....

-
Vekiboy
tag
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Csak hogy neked legyen igazad....

Jah még azt felejtettem el, hogy az üzenetszámlálóban azért írja azt mondjuk hogy 8/10, mert úgy számolja, hogy elküldött sms-ek és azon belül azt is számolja egy sms több részből áll. Ez a két adat. Nyomom rajta a 3D Bowlingot... Eddig 186 pont a rekord..
-
Vekiboy
tag
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Nincsen.... Hidd már el. Csak bent az üzemmódban... Az enyém nem szar.. Egyfolytában nyüstölöm, kínzom 3 napja, raktam rá egy csomó sz*rt, játékokat, képeket, animációkat, zenéket, Clone Dvd Mobil-al pedig betömörítettem a tokyo drift-et rá.. Pöpec egyelőre.. Jah és ezalatt a három nap alatt 6-7 órát már beszéltem rajta, egyszer sem fagyott még, sem bejövő sem kimenő hívásoknál sem.
-
Vekiboy
tag
Hibátlanul működik, igaz a szokásos memória különbség megvan. Na ezt jól megfogalmaztam...Szóval: az 512es kártya valójában csak 483 mega. De hát ez van. És nem mini SD, hanem Micro SD kell bele.
-
Vekiboy
tag
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Bácsi.... Milyen gyűjtemény/extrák????? nincs is benne ilyen....A gyűjetményben csak az átváltó meg még két izé.. van!!!!
Nem dobálom semerre NAGYON szeretem. Vegyél te is és mi leszünk a nokia 6233 Póker Banda....(maffia)
, valamelyik nap veszek bele egy 512es kingstont (tod írtam 3720-), samsonite már van (kaptam mutertől)!!! 
-
Gyula_
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ahol vettem ott nincs már ilyen. Tehát nem tudják cserélni, így maradt a Nokia szervíz.
Esetleg a pénzemet is visszakérhetném az eladótól ebben az esetben?
Áhhh, ez a huzavona nekem nagyon nem jön be...
Hátha Nokiáék gyorsan megoldják/cserélik, és kész. -
Kicker
őstag
most nézek a teloba egy Kingston 1GB Mini SD kártya - 5676Ft, van valakinek tapasztalata a nagyobb memkártya használatáról? nincs vele gond,tudja e kezelni stb...
nézem a kingston oldalát, hát ott microsd néven van, de az ár az reális...
[link]
[Szerkesztve] -
-
Gyula_
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Nokia 6233-t.
Minden fényképen rajta van (egymáshoz közeli) két rózsaszín pixel.
Ez szerintem CCD hiba.
A fóliát még nem vettem le a hátlapról.
Megerősítést kérek, h ezt semmiképpen sem okozhatja a fólia. (De ebben 99%-ig biztos vagyok.)
Köszi. -
vamosip
tag
Nekem véletlenszerűen kb. minden 2-3 hivásnál jött elő, függetlenül a számoktól. Szoft frissítés után én egyből csináltam egy gyári beállítást, ezek szerint nem oldja meg.
Nokiában azt mondták, hogy kp. szerviz
Másik, amit észrevettem, hogy nagyon halk a gyári sms-hang és ku@va hangosak az *.nrt hangok, amit eddig használtam.
No, majd jövő héten kiderül. -
-
Jégkokó
veterán
Arrol nem is beszélve, hogy a nokia mindig is a könnyű kezelhetőségéről volt híres, mert még a nagyi is tudja kezelni.A menüje meg pofon egyszerű,sokkal egyszerübb mint sok más gyártóé,ahol olyan almenük vannak amiknek másik helyen kéne lenniük.
-
-
Zoltanfi
senior tag
Vegyél kezedbe egy lájvos Sharpot vagy Sagemet, biztos megőrülnél

Ha annyira zavarnak azok a parancsikonok, akkor töröld ki őket, attól hogy itt szidod a jövő hetet is attól nem lesz jobb. Annyira bagatel a probléma, hogy kár rá a karaktereket fecsérelni: A probléma egyszerűen kb 10mp alatt megoldható
Szoftvert nem kell frissítened, ha egyébként jól működik.
A gompok pedig.. Előbb kellet volna gondolkodni: 6233-nál nagy a kijelző és kissebbek a gombok az előlap korlátozott méretei miatt. Lehet kapni kinyithatóban (6131,7390) és szétcsúsztathatóban (6280) ugyanezt a telót, azoknál sokkal kényelmesebbek, nagyobbak a gombok és a kijelző is
[Szerkesztve] -
degu
senior tag
Hat mit mondjak? Zongorista kezem van!
Tehat nem a gerenda-vastag ujjaimmal van a gond!
Az oskori Siemens szuper gagyi telommal ilyen gondjaim nem voltak! 
A reklam-tema meg annyi,hogy allandoan olyan opciokat tolt nekem be,ahol letoltesre buzdit! Minden baromsagra!
/Sot! Ugy vettem eszre,hogy el is kezdi!/ De a legduhitobb az,hogy nem az az opcijo jon be,mint amit meghivok!
A szofweres frissitesre pedig en a kekeresre asszocialok!
Miert kellene egy vadzsi uj keszuleknel frissiteni?Eredetieleg nem jo?Szal...sz*r?Az adatkabel meg egy nagy kaland...meg ujabb kiadas!
Na mindegy! Ez volt az elso,es utolso nokjam! De ugy kell nekem! Hallgattam a reklamra! Megerdemeltem! 
/A wapra vivo parancsikonokat meg...engem NE vigyenek a penzemert sehova! Majd en eldontom,hogy akarok -e menni valahova!/
Az duhit,hogy van egy keszulekem,ami onallo eletet el,a gyartoja/programozoja szandeka szerint!
Hat velem ne szorakozzanak! 
[Szerkesztve] -
-
crwn
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Dehát ezek csak a galéria különböző mappáiban vannak - független készülékeknél... és a Nokia wap oldalára mutatnak, ahonnan képet, zenét, stb. lehet letölteni. Szolgáltatói firmware-ekben értendő ez a ''mindenhonnan reklámokhoz ugrándozó'' opció?
-
-
crwn
senior tag
Szerintem sem rosszab a Nokia gyártmányú készülék, mint a többi, piacon lévő bármelyik. A felhasználóbarát jelző ''valahogy'' elterjedt a Nokiákról, mert a menürendszere könnyen kezelhető, és ennek alapfilozófiáján nem is nagyon változtatgat a gyártó az évek során. A gombok ergonómiája lehet vitaalap, de teljesen szubjektív, mert én egyszerűen tudom a billentyűzárat pölö kezelni, de lehet, hogy a kezem túl kicsi vagy túl nagy, de mégse-nem jelent gondot, holott nem hiszem, hogy ez különösebb készséget igényelne. Azt pedig botorság kijelenteni, hogy akkor az egész egy shit, csak meg kell vele barátkozni, mint a szonierikszonyok visszaléptető nyil-billentyűjével. Azt nem értem, hogy milyen reklámokról írsz folyamatosan, amit ''megpróbálnak letolni a pofádon'' - ahogyan fogalmaztál.
-
-
degu
senior tag
Hat ilyen szar telom meg nem volt!

A NOKIA a parasztvakitas csucsa! Azert vettem ezt a tipust/a megbizhato siemens helyett,mert azt mondtak,hogy ez FELHASZNALOBARAT!
Hat nem! Reklambarat!Kezelhetetlen a bill.,rossza programja!/|Allandoan olyan opcojokat hoz be,amit reklam celbol megprobalnak letoni a pofamon!/
Nem hajlando mukodni rendesen,a billl.zar megbolonditja az egesz telot,amikor fel akarom oldani,a telo meg se mukkan!
Szal egy nagyszar a NOKJA
Ill. nem szar,csak nem telefon,hanem reklamkozvetito!!
Fizetek egy kalappenct azert,hogy szzivassanak!Vegyetek NOKJAT!
-
-
-
crwn
senior tag
válasz
vamosip
üzenetére
Igen olvastam a ''tolladból'', hogy neked is volt ilyesmi gondod, de nekem annyival csavarodott meg, hogy csak egy bizonyos számról érkező hívásoknál reagált így a telefon 2x. Aztán most visszacsináltam gyáribeállvisszá-ra, és majd meglássuk. Szerintem bug a firmware-ben. Más ötletem nix. De ha egyéb használóknál meg nem tapasztalható - mert asszem rajtun kívül csak egy kolléga írt ilyesmit - akkor lehet, hogy csupán a mi telónk rosszalkodik. Mi vagyunk a hibaszázalék halmazának szomorú kis elemei
. -
-
-
Vekiboy
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem. Este bekapcsol az Esti ( saját üzemmód, estére, tök néma nem rezeg stb)..
-
-
Vekiboy
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Hali
Lehet nagyon béna a kérdés de sebaj. Nos három napja vettem 6233-at. Annyi lenne, hogy ha egyszer az ember beállít egy adott üzemmódot (mondjuk általános) időzÍtettre, azt után a hogy tudom kikapcsolni, hogy ne legyen időzítve? Bocs az értelmetlen megfogalmazásért.
A választ előre is köszi mindenkinek.
Üdv -
Frenky69
csendes tag
* # 0 0 0 0 #
* # 0 0 1 0 # -
Frenky69
csendes tag
Production serial number: * # 7 7 6 0 #

-
ndavid87
csendes tag
válasz
Zoltanfi
üzenetére
Nincs mit!
Kaptam segítséget a feltöltőtől, hogy miképp is lehet játékokat berakni az emulátorba.
Az emulátor a d64 és a t64 formátumokat is ismeri.
A neten szinte minden commodore játék fellelhető ezekben a formátumokban!
Linkek:
[link]
[link]
A kiválasztott játékot a következőképpen tudjátok berakni az emulátorba:
Nyisd meg az emulátort winrar-al.
Nyisd meg a programs mappát, és ide másod be a kiválasztott játékot.
Nyisd meg a programs.txt-t töröld ki belőle a szöveget, és írd bele
a játék pontos nevét (pl:IWMD.d64).
Ha megvagy mensd el a válltozásokat, és engedd meg, hogy a winrar is
felülírja a mappa tartalmát.
Másod fel a módosított emulátort a telefonra és indísd el.
Válaszd a Load disk/tape image lehetőséget.
Ha mindent jól csináltál meg kell jelennie a játék nevének.
Ha ezt kiválasztod megjelenik a virtuális lemez tartalma.
Válaszd ki a lemezen lévő játékot, majd a Run current program lehetőséget.
Ezutánn kell elindulnia a játéknak.
Sajnos nagyon lassan fut rajta a játék, bár ez érthető szerintem.
(Gondolom okostelefonokra szánták!)
A játék amit eddig próbáltam életre kelteni (I want more diamonds) a crack résznél
mindig elhasalt, nem elég neki a telefon memóriája.
Ha találok olyan játékot, ami végigfut rajta, majd megírom!
Az első linken van egy jó win-es emulátor (winvice), ha érdekel valakit
Sziasztok! -
crwn
senior tag
Arra a kis turpisságra nem nagyon sikerült magyarázatot találni, hogy miért van az, hogy hívásfogadáskor a másik fél pár másodpercig nem hall minket, holott mi már felvettük (vagyis benyomtuk a hívásfogadó gombot) a telefont. Érdekes, hogy ilyet nekem is csinált már a telefon, de eddig csak akkor, ha egy bizonyos számról hívtak, ekkor viszont már két esetben is. Ez valami bug lehet ezek szerint a legújabb 4.91-es firmware-ban... vagy mi a szösz

-
attisx
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igazad van. Kipróbáltam újból és kiderült, hogy a másik telefon automatikusan összefűzi a részleteket... (mindig tanulok valami újat)
Elnézést a dezinfóért.
-
twollah
nagyúr
A megoldas nalam nagyon egyszeru.
SMSben sem irok ekezettel.
Amugy meg utalok SMSt irni, inkabb felhivom az illetot, es megbeszelem a dolgot 1-2 perc alatt. -
-
Kicker
őstag
nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de üzenet írásnál, hamar pörögnek sms darabszámai... 1000/1 ír ki, 929nél már 929/2.... van valami bellítás erre? vagy nem is küld el 2 smst? hogy van ez?

-
twollah
nagyúr
63ezer local credit.
-
twollah
nagyúr
A mobilom arat kicsit beszoptam.
Most neztem meg kivancsisagbol az ''Argep''en, hogy mennyiert adjak mashol es [link].
Kb. 10ezer local creditet buktam azon, hogy nem neztem utanna a dolognak. -
twollah
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudom, sajnos eredetileg 1024x768as volt a kep, es en mereteztem ujra.
Ez van tessek orulni neki. -
-
twollah
nagyúr
A mobilom hatterkepei:
![[kép] [kép]](http://twollah.uw.hu/h1.jpg)
![[kép] [kép]](http://twollah.uw.hu/h2.jpg)
![[kép] [kép]](http://twollah.uw.hu/h3.jpg)
es a kedvencem
.
Hat nem aranyosak?
[Szerkesztve] -
B3AST
tag
Nem tud valaki véletlen egy (nagyon) jó szótárprogit a telefonra? Ami alapból rajta van azért elég gyér....

köszi!
-
ndavid87
csendes tag
Találtam commodore 64 emulátort a telefonra, ha érdekel valakit!
(javás, működik 6233-n full képernyőn) -
-
Kicker
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
kösz a bő választ...

azért kérdem mer egyismerősöm leosztott/nem durván/ hogy ennyi pénzé a Sonyericsson kd7xxi valami, meg a kd6xxi milyen jók, s jobbak is mint ez pl... mondjuk én abszolut nokia párti vagyok, de azért kíváncsi vagyok ki mit gondol... -
-
Kicker
őstag
összeségében ki mit gondol a telorol? megéri az árát? /én 40K-ért vettem, kedvezménnyel/ hasonló árú konkurencia telok jobbak-e? stb...
hozzáteszen én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, a nokiát is szeretem, az árával meg úgy vagyok, hogy magamnak nem vennék ennyiért telot, de így hogy apám vette, és elcserélte velem, nem bánkódom...
-
Zoltanfi
senior tag
Sőőt a 3300, ami egy 4 éves őskövület icipici processzorral, szóval azzal is tudtam mp3 lejátszás mellett játszani java játékot. De ilyen volt a 6230 és a 6230i is. Sőt, a 6630-al még kamerázni is lehetett mp3 lejátszás közben, jó néha megakadt 1/4 mp-re a kereső képe, de amúgy gond nélkül ment. Akkor most a hiper-szuper vga videófelvevős 3g mobilok ezt miért nem tudják?
-
crwn
senior tag
Hát, köszönöm a kioktatást
én valóban nem vagyok ebben ennyire benne, mint te (nem is akarok), ezért is kezdtem a hozzászólásomat a talán szóval
Mint mezei felhasználó, ezen a fórumon az együttgondolkodáshoz próbálok gyatra gondolataimmal hozzájárulni...
, elnézést, hogy hozzászóltam! -
-
McLaca
őstag
válasz
dulifiO
üzenetére
Én AD-46-tal használom, de szerintem ugyanolyan.
Az MP3 lejátszó szerintem nem Java, hanem a FW része. Túl gyorsan indul ahhoz, hogy Java legyen. Az ok, amiért nem megy együtt a Java és az MP3, ugyanaz, mint amiért nem megy együtt a kamera és az MP3. A proci nem bírja. Ennyi.
A Java-hoz is full számolási teljesítmény kell, az MP3-hoz sem kevés, a kettőt együtt nem bírja.
Üdv! -
McLaca
őstag
Ha ismernéd (ismered?
) az USB adatátvitelt, lehet, hogy ezt a HSZ-t nem írtad volna le... 
(Csak röviden és pongyolán: azonos ''ütemre'' áll a két eszköz, és alapesetben az átvitelt vezérlő oldal csak akkor ''szól'' a másiknak, ha változás van az adatfolyamban (0-ról 1-esre), amíg nincs ilyen, addig a vevő az utoljára módosított értéket ''veszi'' , vagy inkább ismétli a szinkronizált ütemben. Eléggé sebezhető...
)
Üdv! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

JÓL nyomod. Jah tegnap elküldtem a telót.. Kíváncsi vagyok a magyar postára. Add el te is azt a ratyit és vegyél egy 6233-at. Jó nagyon.

.