Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Incognito
senior tag
válasz
ndavid87
üzenetére
Nem tudom mi történt (lehet, hogy valami visszafogta a telefont), de most a video H263-on (176x144) van a hang pedig AAC-n (sztereo, 44100, 256) és teljesen jó. Nem értem, lehet, hogy valamit elálítottam és visszafogta a telefont. A hangot serintem is érdemesebb AAC-re tenni...
-
ToM2oo4
tag
-
McLaca
őstag
válasz
ndavid87
üzenetére
Nem igazán felvetés volt, hanem tényközlés, benne van a kézikönyvben (legalábbis úgy emlékszem, ott láttam).

A galériában rendezés sajnos hatástalan, olyan sorrendben rakja be a lejátszó a fájlokat, amilyenben a kártyára kerültek (tehát FAT tábla szerint). Tehát már a felmásolásnál figyelni kell erre. Ha zenét törölsz a kártyáról, és másfélét raksz a helyére ugyanabba a mappába, akkor hiába írod az újakat a korábbiak helyére, akkor is a lista végére kerül.
Lehet a dolgon segíteni a Nokia Music Managerrel (néhány idegbaj kíséretében, mert elég macerás benne lejátszólistát csinálni, aztán még fel is tölteni), vagy valamilyen FAT manager progival és kártyaolvasóval.
Egyébként a zenelejátszónak VAN alapzaja. Lehet, hogy csak a füles miatt hallom (füldugós típus, tehát elég jól kizárja a környezeti zajokat, és eléggé bent van a fülben), de nem zavar kifejezetten, ezzel a fülessel (Pana RP-HNJ50, vagy mi
) állat jól szól!
Üdv!
[Szerkesztve] -
Pitiless_
tag
válasz
ndavid87
üzenetére
Menü - Beállítások - Konfiguráció - Személyes konfigurációs beállítások - Opciók - Új hozzáadása - Internet
Itt apn-nek mindenképpen netet tudó apn kell (net, snet, internet, internet.vodafone.net, vitamax.internet.vodafone.net). Majd alapértelmezettként aktiválni kell. Ezzel a beállítással megy az Opera Mini. -
Jégkokó
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Projektor topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így már megy is! 
horgásztam, és némi etetőanyag, valamint korábbról cigeratte dohány lehet benn...

Túl szép lenne úgy?