Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
jani0625 #1493 üzenetére
Sajnos már nincs nálam a garilevél (mivel már a telefon sincs meg), ezért nem tudom megnézni, hogy nekem hogyan volt..
Egyértelmű, hogy a vásárlás helye és dátuma szerepelni fog a levélen. Valószinűleg ettől az időponttól a Nokia automatikusan 2 év garit vállal, még akkor is, ha a kereskedő (áruház) csak egyet. De amúgy is érdemes egyenesen a szervizbe vinni a telcsit, mert ott gyorsak, és az áruház úgyis oda küldené tovább..
Viszont fontos, hogy vásárlás előtt érdeklődj a gari felől, és ha kereskedésben veszed, akkor nézd meg a garanciapapirt, hogy érvényes-e rá a magyarországi Nokia garancia!!! Sajnos a legtöbb (főleg online) kereskedő úgy húz hasznot az új telcsikből, hogy olcsóbban csempészik be őket külföldről - viszont a két év gari is csak a származási országban lesz érvényes...Óvatosan vásároljatok új telefont, ha nem megbizható forrásból veszitek!
Mondjuk én már vettem egy 8310est a NextGSM-ből (akkor még Budatel volt), és jó volt a gari Mo-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest