Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Leaderboard LLM weboldalon mindenki eléri az AI modellek teszteredményeit
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ladzac
csendes tag
Azért 12.000Ft-ért 1 évre, nem olyan sok az. Ha meg diákkal veszed, 6.094Ft. Az meg végképp nem. Én megvettem, és soha nincs gondom vele. Ha a vírusírtással - esetleg Windows reinstallal - eltöltött időt alatt kiesett bevételt összeveted az árával, akkor absz. nem sok. Ja, nem ezzel keresed a kenyered? Akkor is érdemes megvenni. Nincs gond - legalábbis ezen a téren. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Moordenaar
csendes tag
Uninstalláld a progit, és töltsd le újra a NOD32-hu-ról, akkor működni fog rendesen!!!
Valamint nem ártana beszerezned egy Registry Cleanert is!!! Én a Registry Mechanic-ot
használom(nagyon sok fölös bejegyzést talált!!)
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- iPad topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Konteó topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért 12.000Ft-ért 1 évre, nem olyan sok az. Ha meg diákkal veszed, 6.094Ft. Az meg végképp nem. Én megvettem, és soha nincs gondom vele. Ha a vírusírtással - esetleg Windows reinstallal - eltöltött időt alatt kiesett bevételt összeveted az árával, akkor absz. nem sok. Ja, nem ezzel keresed a kenyered? Akkor is érdemes megvenni. Nincs gond - legalábbis ezen a téren. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)