- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moordenaar
csendes tag
Uninstalláld a progit, és töltsd le újra a NOD32-hu-ról, akkor működni fog rendesen!!!
Valamint nem ártana beszerezned egy Registry Cleanert is!!! Én a Registry Mechanic-ot
használom(nagyon sok fölös bejegyzést talált!!)
Bővebben: link -
Moordenaar
csendes tag
válasz
White Tiger #13 üzenetére
Volt egy kis probléma,... már megoldottam... amugy meg ha mindent megvennék ami a gépemen van, akkor havonta elköltenék vagy 200 rugót
-
Moordenaar
csendes tag
válasz
White Tiger #11 üzenetére
Megvenni se muszály, ha minden hónapban újrainstallálod!!!! Teljesen legális és a pénzed se bánja!!
-
Moordenaar
csendes tag
Megvan a problémám oka!
A NOD32 nem tudja megfelelően elérni az átmeneti tárolásra szolgáló könyvtárat. Kérjük, módosítsa a környezeti változók között a felhasználóhoz tartozó TEMP és TMP könyvtárakat C:\Windows\Temp könyvtárra.
Kattintson jobb egérgombbal a Sajátgép ikonján, majd a megjelenő menüből válassza a Tulajdonságok menüpontot. A megjelenő ablakban válassza a Speciális fület, majd kattintson az ablak aljánál található Környezeti változók gombra.
Válassza ki a TEMP változót, majd nyomja meg a Szerkesztés gombot. A változó értékét módosítsa C:\Windows\Temp-re. Ezután válassza ki a TMP változót, és hasonló módon ugyanerre (C:\Windows\Temp) módosítsa a változó értékét.
forrás: http://www.nod32.hu/support.php
Akinek valami problémája van a NOD32-vel itt sok kérdésére választ kaphat!! -
Moordenaar
csendes tag
válasz
White Tiger #3 üzenetére
Egyikse, minden hónapban le szoktam tölteni, és ujratelepítem... de ha nem lesz javulás akkor sajnos jöhet a Norton 2005
-
Moordenaar
csendes tag
A következő problémám van, 2 napja a lenti hibaüzenetet írja ki(Hiba történt a program modulok frissítése során(nem lehet kicserélni) a progi, már mindent próbáltam, újratelepítettem de nem hajlandó frissíteni.... aki tud segítsen!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Elektromos cigaretta 🔞
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Crypto Trade
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest