Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
Debrecen külterületén lakok,és ott csak mikrohullámú van,kábel legközelebb 3 km-re van.de az biztos hogy upc netjét használja a cég.Van oldal ahol kiírja hogy UPC Broadband Holding,már az is eszembe jutott,hogy ráírni az ucp-re hogy mi legyen,mert a szolgáltató nem keresi hogy hol van gubanc a rendszeren belül,az meg hogy fix ip címet kérjek feláron az előfizetési áron felül,nem éri meg,főleg hogy én szívjak más hibája miatt.
Azért köszönöm az infókat! -
Jack Oneill
veterán
Milyen rendszerre akarod leszedni? Azért kérdezem, mert a munkahelyemen egy win 7-es gépre nem jött semmi, majd amikor manuálisan leszedtem és elindítottam a telepítőt, azt írta ki, hogy ez az oprendszer már nem támogatott. Rájöttem, hogy win update kell neki,, utána már ment, még a programból való frissítés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest