Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Jack Oneill #7335 üzenetére
Mint írtam, pár napja nálam is megy a két eszközön gond nélkül. Ha így nem szólnak érte akkor maradok tovább 1 licenc-el.
Viszont az újságos módszert nem ismerem. Leírnád folyamatát?Szerk: Rátaláltam az újságos módszerre. Ha jól nézem azzal havonta be kel írni az új kódokat. Ha ez tényleg így van akkor inkább kihagyom. Havonta keresve a kódokat már használtam korábban, de meguntam és 1 évre előfizettem.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #7332 üzenetére
A-a, aszondja, hogy aktív a prémium verzió és hogy évente megújul.
Csak azt nem értem, hogy mi alapján? Mert az előfizetést már töröltem Google Playen még a fordulónap előtt... -
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7325 üzenetére
Engem zavar a felugró ablak. Sok veszélyes alkalmazásom van, amit használok. Másrészt mi az hogy veszélyes alkalmazás? A kategória szerintem teljes rossz és megtévesztő. A legveszélyesebb alkalmazás az egyszerű fájl kezelő (például az Intéző, Far Manager vagy a Total Commander). Bármit le tudok vele törölni, átnevezni mégsem szokták veszélyes alkalmazásnak nyilvánítani. Vagy veszélyes a parancssor, például a "format" parancs.
Szerintem érdemes bekapcsolni, mert vannak olyan malware-ek, amik azzal kezdik a tevékenységüket, hogy belenyúlnak a védelembe, különösen akkor könnyebben megtehetik, ha adminisztrátori fiókot használsz.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7321 üzenetére
A kéretlen és a veszélyes alkalmazások keresését én nem engedélyezem, jobb, ha ezeket én döntöm el, legalábbis nekem jobb.
Vajon miért nem kapcsolták be alapból a DNS mérgezést elleni védelmet? Bekapcsolva ez okozhat problémát? Most bekapcsoltam. Meglátjuk okoz e problémát.(#7322) TIT
Ne idegeskedjen a felhasználó.
Most én is bekapcsoltam.
Ja és érdemes jelszóval védeni a beállításokat.
-
winhate
őstag
válasz
Jack Oneill #7314 üzenetére
Megvan minden. Problem solved.
DMZ off mindket routeren.
User Failure volt full nyitott volt kifele mindketto.
Igy siman kaptam direktbe a gepre a portscan t.
Egybol meg is talalta ami nyitva volt. ( eset log arulkodott rola) -
Urzu_7
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7308 üzenetére
Az ESET mappából szó szerint minden.
-
mc-4
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7302 üzenetére
Nem srgitett!
Viszont mikor elindult a Nod akkor a routert mint eszközt felismerte.
Lehet ott kellene kapálózni -
mc-4
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7302 üzenetére
Azt hol találom?
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Jack Oneill #7286 üzenetére
Na, meggyőztél hogy adjak még 1 esélyt a ESETnek....pontosabban itt a Föld túloldalán is elfogadta a magyarországi magazinos kódot és ez úgy meglepett, hogy mindentől függetlenül megtartottam.
De ha tovább szívat akkor tényleg nem lesz pardon
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Jack Oneill #7286 üzenetére
én kontinenst is váltok
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Jack Oneill #7281 üzenetére
Az van, hogy olyan helyre költözöm ahol a magazinos kódot már nem tudom majd aktiválni....így marad az MS sajátja. Ha nem lett volna ez az 1-2 hónap rossz tapasztalatom akkor még talán megfontoltam volna mert amúgy addig tetszett az ESET.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7283 üzenetére
Ami szerintem teljesen értelmetlen, mert erre van a history, azaz a napló.
-
Interceptor
addikt
válasz
Jack Oneill #7276 üzenetére
-
Interceptor
addikt
válasz
Jack Oneill #7274 üzenetére
A kötekedős kérdést csak poénnak szántam mivel magas labda volt tőled, gondoltam gonosz mód lecsapom
A többit meg mérgemben írtam. Oké, köszi így már megoldódott. Revot használok azzal próbáltam már korábban is leszedni de nem vezetett eredményre. Egyedül az eltávolító program működött csökkentett módban és csak parancssorból.
Jut eszembe, mi okozhatta ezt az anomáliát? Erre még nem sikerült rájönni. Malwarebytes progit is felraktam talált valami miner cuccot(winlogui.exe) ezt az egyet letöröltem, bár ez egy szimpla rendszer filenak tűnik viszont nem azt írták több helyen ez miner. Sok egyéb win file-t is vírusnak nézett
Ezeknek külön utána néztem mit írnak ezekről, ezeket meghagytam.
-
Interceptor
addikt
válasz
Jack Oneill #7272 üzenetére
Most néztem meg, hogy 13-as az enyém is. Segíteni tudsz esetleg mi lehet vagy csak kötekedni tudsz?
Az megvan, hogy jelenleg nem tudom leszedni sem ezt a szutykot? Persze lehet marad az, hogy letörlöm a file-okat állat módjára és kiszedem a registryből amit korábban belehányt ez a hulladék.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #7268 üzenetére
Majd meglátom, hogy mit mond majd a fiam a Steem játékoknál, Eset nélkül.
Igazán mást nem is engedett felrakni, csak az Eset-et, azt szokta meg, 8 éve az volt a gépén. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #7265 üzenetére
Én frissítéssel raktam fel az új verziót, nem újratelepítéssel.
Lehet, hogy ha újra raknám, úgy jó lenne.
De nincs kedvem próbálkozni.
A McAfee-hoz volt vásárolt licencem, de most fog lejárni.
Lehet, hogy ismét veszek "jó áron" kulcsot hozzá.
Nem volt vele gondom.
Illetve csak annyi, hogy a gép bekapcsolásakor az ikonja elég lassan jelent meg a tálcán. -
Dumi86
senior tag
válasz
Jack Oneill #7265 üzenetére
Nekem 40Mbitnél többet nem tud a vonalam,Eset mellett 39et mértem speedtesten az imént.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #7261 üzenetére
Köszi,de asztaliba nincs antivirus menü se.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #7259 üzenetére
Azt mondom,hogy mobilt küldtél,mondjuk én videót nem láttam csak 1 képet telóról.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #7255 üzenetére
Amit írtál azt még mindig nem találom.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #7242 üzenetére
Ja mobil?
Azt hittem asztali. -
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7252 üzenetére
Köszi!
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7250 üzenetére
Hol lehet átállítani? Én csak a tűzfal szűrés üzemmódjának átállítását ismerem automatáról manuálisra.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7248 üzenetére
Lehet szelektíven? Az nagyon kényelmetlen, hogy mindent én döntsek el.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #7240 üzenetére
Ott csak azt tudom állítani hol ellenőrizzen.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #7237 üzenetére
Ez hol van?
Sehol nem találom. -
Dumi86
senior tag
válasz
Jack Oneill #7235 üzenetére
Érdemes az Antivirus résznél a további beállításokban bekapcsolni pl a kéretlen alkalmazások keresését?
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #7230 üzenetére
Win 8.1 Pro
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #7228 üzenetére
érdekes. mondjuk a jelenlegi verzióval én meg vagyok elégedve.
(az első patchet amúgy is célszerű megvárni, apróbb bugok mindig adódhatnak egy új verzióban) -
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #7211 üzenetére
szerintem ezt az új verziót visszavonhatták, mert pár napja még jelezte, hogy telepíthető, tegnap óta viszont már nem. (manuális frissítés keresésre sem)
-
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill #7223 üzenetére
Én is hagyom így egyelőre, majd meglátjuk. Köszi!
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Jack Oneill #7211 üzenetére
Nem hamar? még le se tesztelték full az egész irtót
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7208 üzenetére
Szerintem is elírás lehet.
-
válasz
Jack Oneill #7203 üzenetére
Köszönöm !
Az volt a hiba.
Kikapcsoltam és beengedett.Esetleg nem tudom vhogy a listába tenni,.hogy ezt engedélyezze ?
---
Volt egy opció,oda betallóztam a letöltött tanusítványt.
Most be van kapcsolva az SSL és most beenged.Előtte nem engedett be hiába tallóztam be neki.
Remélem megoldódott.
-
válasz
Jack Oneill #7201 üzenetére
Azt hol találom pontosan ?
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7195 üzenetére
Köszi. Akkor csak nálam sz@rakodik valami. Most is már lekapcsolt, pedig reggel is bekapcsoltam.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7191 üzenetére
Ma reggel visszakapcsoltam, most ránéztem, még mindig jó, bekapcsolva van.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7189 üzenetére
Köszi!
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7187 üzenetére
Ezt nem értem. Ez nem a valósidejű védelem. Azaz csak akkor terheli a gépet, ha a keresés fut. Egyszer naponta mintegy 15-30 percig fut az automatikus keresés, vagy ha manuálisan elindítod akkor. A köztes időben nem terheli a gépet. A bekapcsolás az csak a naponta egyszeri automatikus keresést indítja el valamikor a nap folyamán akkor, amikor nem tapasztal terhelést, illetve a lehetőségét adja a manuális keresés elindításának. Ráadásul a keresést manuálisan le lehet állítani, ha mégis rossz időben indul el a keresés. Lehet, hogy a valósidejű védelmet kapcsoltad be.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7185 üzenetére
Köszi. Kíváncsi vagyok, hogy nálad így viselkedik e.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7183 üzenetére
Nem ez a baj, hanem az, hogy néhány óra bekapcsolás után kikapcsol. Azután, amikor bekapcsolom egy darabig jó, még előfordult, hogy automatikusan keres is. A frissítés előtt hetekig jó volt, minden nap 1x automatikusan végrehajtott egy gyors keresést. Most mindig figyelnem kell, hogy éppen be van e kapcsolva. Alaphelyzetben ki volt kapcsolva nekem is régebben, de 1 hónapja visszakapcsoltam és így mindennap automatikusan végrehajtott egy gyors keresést. Az ESET frissítése után mindig figyelnem kell, hogy éppen milyen állapotban van.
-
andaman
tag
válasz
Jack Oneill #7178 üzenetére
Ez esetben a defendert le kel tiltani?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #7171 üzenetére
Aha.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Jack Oneill #7161 üzenetére
ma békén hagyott
amúgy magazinos kóddal használom
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #7162 üzenetére
Na meggyógyult. Ez valami szerver probléma volt szerintem.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Jack Oneill #7158 üzenetére
ok...akkor nem az én gépemen cseszett el valamit. Talán tényleg csak véletlen, hogy most is licenszfrissítés után történt
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7151 üzenetére
Ha alvó állapotba tette, vagy hibernálásba a kikapcsolás, akkor az "újraindítás" természetesen nem elég.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7132 üzenetére
Lehet, hogy az használna, vagy az AMD Linket kell letiltani, mert valószínűleg ott talált valamit. Nálam az ki van kapcsolva és lehet, hogy ezért nem jelez nálam az ESET.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7130 üzenetére
Én nem a linket próbáltam, hanem elindítottam a Radeon beállításokat, mint ahogy a VGYke csinálta.
-
stifi82
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7095 üzenetére
Azért mert nem veszek "magazinokat" és csak így férek hozzá. De lehet áttérek avastra azt mondják nincsen rá gond. Mivel kell lepucolni a nodot és hol bujik még meg?
-
stifi82
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7091 üzenetére
Ncore vagy googleba beírom és onnét. Legutobb mikor ez a hiba volt akkor 400 gépet irt erre a kódra regisztrálva. Most épp ncore nod32 hozászolásokból szedtem egyet az valószínű próbaverziós mert csak éppen 2 hétig jó. Mert ahogy eddig működött akkor az volt, hogy a liszensz lejárt. Nem az, hogy a modulok frissítése sikertelen.
-
magellan2600
tag
válasz
Jack Oneill #7072 üzenetére
Köszi, akkor lehet teszek vele egy próbát.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7060 üzenetére
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #7043 üzenetére
Nálam is automata, akkor hagyom így, köszi.
-
válasz
Jack Oneill #7040 üzenetére
Így reméltem én is, köszi
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #7036 üzenetére
alapvetően egyik sem nagy gond, csak érthetetlen.
De szerintem a következő verzióban ezt javítják, olvastam az eset fórumon hogy többen szóvátették. -
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #7034 üzenetére
ami nem lett túl jó.
A main gui-t kilövi folyton a memóriából, így bármikor el akarom indítani a progit, lassan indul (relatív), ahelyett hogy normálisan a memóriából azonnal ott lenne. (kemény 16-20 MB RAM-ot spórolnak ezzel, kár volt)
+ automatikus frissítéskor elveszi a fókuszt az aktuális Windows ablaktól. -
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #7029 üzenetére
Köszi, igen, ezeket végig néztem, az egyik haveromnak szeretnék segíteni, próbaképpen felraktam, csak azért kérdeztem rá, mert azt írja, hogy automata módban mindent kienged.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7025 üzenetére
Ez nem az ESET sara. Én módosítottam a globális színeket a Windows 10-ben itt:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Colors
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\Colors -
rgeorge
addikt
válasz
Jack Oneill #7005 üzenetére
Már 2017-ben sem kellett semmit sem tenni, magától aktiválódott minden példány és verzió, amint az ESET megkapta az egy éves díjat. 2018. július végén sem kellett semmit tenni az újraaktiváláshoz, csak most. Az volt igazából a durva, hogy egyből le is állította a NOD32 védelmet, amíg az aktiválás meg nem történt, tehát védtelenek voltak a gépek is addig, és előtte semmilyen figyelmeztetést sem küldött egyik kliens sem.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7005 üzenetére
Igen, ez is lehetséges.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6996 üzenetére
Én a fiam gépén az Eset banki védelmi beállításánál felvettem az adott oldalt,s így indult mindig a védett böngésző.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6986 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek a teszteredményeire, mivel hogy alig van (gyakorlatilag nulla) új fejlesztés a 12-esben. Remélem a meglévő funkciókat lényegesen fejlesztették. Azt érezni, látni, tapasztalni, hogy erőforrás igénye nagyon kicsi, gyors, és stabil működésű. Dehát nem igazán ezért vesszük meg elsősorban, mert ennél stabilabb, gyorsabb és kisebb erőforrásigénye van annak, ha nem teszünk fel semmit. A védelem azért a legfontosabb az előbbiek mellett.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6980 üzenetére
Változásról tudsz valamit?
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Jack Oneill #6937 üzenetére
na, legalább ez jó hír......akkor már csak ki kell derítenem hogyan. Gondolom ilyen szempontból már mindegy, hogy Németország vagy a Déli-sark
Ha valakinek lenne ötlete hálás lennék ha privátban megosztaná velem.
-
King Unique
titán
válasz
Jack Oneill #6932 üzenetére
Valamelyik újabb alverzióban? Mert amikor pár hete frissítettem rá, akkor nem volt, vagy legalábbis a megszokott módon nem lehetett elérni a kezelőfelületen. Plusz az az "ajánlja ismerősének" kéretlen cucc is nagyon kellett ám bele...
-
HiFiHobbi
tag
válasz
Jack Oneill #6917 üzenetére
Nekem jobban bejön az ESET 7-8, és nem csak azért, mert azok még nem olyan rondán néznek ki, mint a Win10 hulladék, hanem mert működnek is rendesen Win7 alatt. Csak azt nem értem, ha ebben a cikkben is írták: [A Windows Phone tündöklése és bukása - LOGOUT.hu Számtech / IT-ipar / Telefónia cikk] mennyire nem szeretik az emberek ezt a Win10-es ocsmány flat nevű dizájnt már 2012-be, akkor mi a fenének kell átvenni ezt Az ESET-nek is és minden másnak, tv-knek, routereknek, egyéb eszközöknek is? Épp ezért mondtam le új vagy újabb tv-ről és inkább szerzek egy használt 2010-2012 közöttit, aminek még normális grafikája van nem a Win10-es undorító flat, amitől hányingert kapok. Szintén ez van nálam Router témába is, de ott a kinézet mellet még a funkciók is számítanak, ezért ott is régebbi, de használt van, ami megbízható, stabil és még szép is a felülete.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #6910 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam hogy szigorítok a védelmén.mik azok a dolgok amit be lehet állítani?
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #6910 üzenetére
Nekem is,de ettől függetlenül riasztania kéne.
A bitcoin a registrybe volt 2 helyen,a másik a mozillába az appdata/localba. -
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #6908 üzenetére
Mire gondolsz a tűzfalra?
-
-Zerg-
tag
válasz
Jack Oneill #6868 üzenetére
Eszem megáll. Beugrott egy riasztás egy PUP-ra, bejelöltem neki, mit akarok vele és most friss a defincióm, mai.
Happy end
DE azért érdekes marad, hogy csak egy konkrét SATA porton lehet a rendszerlemezem, különben nem indul. Ilyen csak nálam fordul elő? -
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill #6865 üzenetére
Akkor marad így nálam is. Hátha a frissítés majd megoldja.
Twofatcat: akkor is beadja. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Jack Oneill #6862 üzenetére
Értem....hát ezen már nem tudok változtatni....max az admin.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #6838 üzenetére
Jó kifogás.
Akkor ezek szerint már hibátlan verziókat csinálnak.GEPESZ66: Nekem az F-Secure nem jött be,már csak azért se mert a win tűzfalát használta.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #6836 üzenetére
Nekem jelzett előtte is,régebben volt,hogy 1x nem jelzett.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6829 üzenetére
Úgy legyen!
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6805 üzenetére
"Jo, nekunk sem dobalja mindig."
Na, a szegény srácnak pedig állandóan. Ott valami bibi van. Masszív fertőzés és/vagy interaktív mód.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6803 üzenetére
Nem vonom, de csodálkozom. Persze remélem, Te sem vonod kétségbe az én állításomat, hogy nálam és a Feleségemnél nem dobálja az ablakokat a tűzfal automata módban.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6800 üzenetére
"Automata es annyiszor dobalja, ahanszor a program megint aktiv lesz."
Szerintem nem. Most is töltök le és amikor elindítottam akkor sem kérdezett. Még interaktív módban is csak először (1x) kell kérdeznie. Válaszolok rá és megjegyzi. Annak semmi értelme nem lenne, ha mindig kérdezne.
Nekem sohasem dobálta, pedig nagyon sok programot telepítek és szedek le. A Windows 10-hez pedig rendesen jönnek az update-ok. Amikor néha feldob egy ablakot, az nem a tűzfala, hanem a vírusvédelmi része, amikor valamit gyanúsnak vagy fertőzöttnek talál. A tűzfalnak automata módban nem szabad dobálnia az ablakokat, azért automata. Belső, előre lefektetett szabályrendszere van, ami felismeri a Windows folyamatait és azokat békén hagyja. Persze, ha valamit gyanúsnak talál arra reagálnia kell és akkor kérdezhet.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #6774 üzenetére
11.2.63.0
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6774 üzenetére
Programon belül indult a frissítés?
-
melan
senior tag
válasz
Jack Oneill #6748 üzenetére
Akkor ezek szerint ez normális - csak nem volt viszonyítási alapom, mert a 650 Mb (programdata)+907 Mb (program files) mellett a Microsoft data mappám 940 Mb, a többi smafu. 60Gb-os SSD-m van, így a vírusírtó másfél gigás mérete érdekelt, hogy alapdolog e...
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6744 üzenetére
Már 60 napig? Régebben, ha jól emlékszem, csak 30 volt. Kipróbálom, köszi.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #6738 üzenetére
Beallitasok, felho alapu vedelemnel a statisztikai adatok kuldeset erdemes atnezni, mert ujra be kell kapcsolni, ezzel segitve a kesobbi felismeresi aranyt.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #6729 üzenetére
Nálam sajnos sokszor előfordul. Jelentettem az ESET-nek. A hibajelzésen kívül nincs más hatása, minden rendben müködik. Lekopogom.
-
Diák66
őstag
válasz
Jack Oneill #6696 üzenetére
Nem ér annyit az egész..... nekem tökéletes a win10 beépített szoftvere is. Más külsős vírusírtót csak néha-néha telepítek, hogy azért még is legyen egy-egy vizsgálat, valamelyik komolyabb szoftverrel. Ami általában nem talál kártevőt a gépen. Mondjuk az eset éppen talált.... más kérdés, hogy a CCleaner telepítőjét gondolja kártevőnek.....
Természetesen mindegyik hivatalos forrásból származik. (adott cég weboldaláról). Ja és még mielőtt megkérdezed, igen a win10 is hivatalos. (nem tört-torrent verzion)
Az Avast-nál láttam hasonlót, hogy egy-egy alkalmazást blokkol, vagy éppen a wifi csatlakozást akarja felülbírálni. Úgy látszik az eset is ilyen lett.....
-
Diák66
őstag
válasz
Jack Oneill #6691 üzenetére
De igen, a program hajtott végre olyan beállításokat a telepítést követően, amiktől majdnem használhatatlanná vált a gép. Először is a BIOS-ba beleturkált és aktiválta a Computrace -t. Maga a Computrace - Absolute Software nincs telepítve. Elvileg így nem is lehetett volna aktiválni a BIOS-ban. Ennek ellenére, amikor az ESET fent volt, lehetett és be is aktiválta. (plusz uninstall után úgy is hagyta). Amíg ezt nem kapcsoltam ki, a billentyűzetet folyamatosan blokkolta.
A Device controll (magyarul valami eszközvezérlés, vagy alkalmazás vezérlés volt... már nem emlékszem) meg szépen kiírta, hogy 43 alkalmazás blokkolva. Konkrétan mindent kilőtt egyből. A böngésző közölte velem, hogy egy alkalmazás blokkolja a hozzáférést az internethez. Szépen egyesével rá kellett mennem, hogy "engedélyezés". Saját maga nem volt képes eldönteni, milyen alkalmazással áll szemben.
A szolgáltatásoknál (services.msc) mindent átállított szinte. Az indítás típusa: "Letiltva". Ami maradt az is mind "kézi" manuális indításon maradt. Még véletlenül sem automatán.
A beállításokban csak az lett bekapcsolva, amit ő ajánlott. Fel is ajánlotta az alkalmazás felügyeletet. Bár ne tette volna.
Kb az zajlott le, hogy telepítettem a programot, csökkentett módba tettem a gépet (hatékonyabb víruskeresés miatt), aztán rá kellett jönnöm, hogy csökkentett módban (más szoftverekkel ellentétben) ez nem fut. Vissza normál indításra, aztán innentől kezdve mindegy volt mit állítok, gyakorlatilag maradt " csökkentett mód", csak nagyobb képfelbontással. Wifi nem volt, hibaelhárításra közölte, hogy a szolgáltatás nem fut és így tovább.....
Minden szolgáltatást kénytelen voltam kézzel indítani. Úgy 4 órát el vacakoltam ezekkel, hogy használható legyen a gép. Computrace-t is mire rájöttem, hogy bekapcsolta ..... csak utána lett hang, touchpad és rendes billentyűzet.
ESET nálam elesett.... soha többé nem telepítem.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6693 üzenetére
Elméletileg, ha az Eset-nél telepítés után végig fut az első vizsgálat, akkor azt követően csak azokat vizsgálja, ami változott.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6691 üzenetére
Szia!
A gépemen, ahol volt már Eset IS is, most Avast IS van.
A rendszermeghajtót átvizsgálva (minden fájl ellenőrzése kiválasztva), érdekes módon sokkal-sokkal gyorsabban átvizsgálja, mint az Eset.
Csak a tegnapi tapasztalatomat írtam le. -
fess
őstag
válasz
Jack Oneill #6683 üzenetére
köszi,úgy néz ki ez volt a baja
-
lordsoft
újonc
válasz
Jack Oneill #6685 üzenetére
Oké
és nincs is értelme bármelyiket is átállítani? Esetleg többet árt valamelyik mint használ?
Igazából nem értem 100% hogy melyik mit csinál, de kipróbáltam ha átállítom őket, akkor sem tapasztalok semmi anomáliát az internetforgalomban. Szóval az érdekelne növelik-e a biztonságot? -
Ga3rieL
senior tag
válasz
Jack Oneill #6672 üzenetére
Le is szedhető valahonnan? csak hol van frissítve az oldalukon? mert vagy 2 hete mondom elég leszedni az online installert, ami a 11.0.xxxxxx valamit tette fel. akkor most hogy?
-
happy_mister
csendes tag
válasz
Jack Oneill #6647 üzenetére
Gondoltam ilyesmi nem okoz gondot ha már van rá lehetőség. Akkor emiatt jelentkezhetett az a három hiba, ami az első képen látható? Hogy tudom leellenőrizni hogy most megfelelően működik-e a behatolásmegelőző?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6638 üzenetére
Én is felraktam manuálisan.
Korábban is úgy csináltam.
Most három gépen használom az IS-t, ill. a telefonomon.
Elégedett vagyok a programmal, csak most egy kicsit kíváncsi is lettem, hogy milyen a KIS, vagy a Norton IS, esetleg a Bitdefender.
Lehet, hogy a saját gépemen teszek egy kis kitérőt, csak még nem döntöttem el.
Nem akarok WIN-t újratelepíteni!
Rendszermentést nem szoktam csinálni, évente egyszer telepítek WIN-t újra. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #6638 üzenetére
Pedig sima nod 32
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #6606 üzenetére
Upnp-vel igen csak az nem biztonságos.
-
sun35
csendes tag
válasz
Jack Oneill #6602 üzenetére
köszönöm.
-
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill #6590 üzenetére
Őőő, hát nem tudom, nekem tegnap este óta úgy hűti magát a (brutál)gépem, mint a szar, mert az Eset Service/ekrn. exe kicsit megdobja a dolgokat a folyamatoknál és nem tudom miért, mert eddig semmi baja nem volt. Mára frissített és ugyanúgy nem győzi magát hűteni a gép, eszi a procit és a memóriát mint az állat. Miért?!?!?! Újra kéne tenni? Scannelni?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6587 üzenetére
Szia!
Köszönet a válaszért!
Mostanában a Geek Uninstaller-t használtam,ezt ismerem.
A Revo-t nagyon régen próbáltam.
A free verziót használod?
Melyik eltávolítási módot?
Ha jól emlékszem,a vastag betűvel jelzetteket lehet a végén törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest