Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Darth_Revan #5497 üzenetére
Nem az van, hogy érvényes kulcshoz a legújabb verzió jár? Amúgy szerintem szeptember-október fele jelenik meg a 10-es.
-
Kékes525
félisten
válasz
Darth_Revan #5497 üzenetére
Én várnék a 10-esre. De! Töltsd el a [link] 30 napos, ingyenes próbaverziót és minden megoldódott.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Erdemes meg megvenni a 9-es version? A dobozos verzioval szemezek, de KB feleslegesnek ereznem a vetelt, ha 1 honap mulva kijonne a 10-es verzio, amire meg nem frissithetnek ingyen . -
wolf88
aktív tag
Hello!
Be szeretnék jelentkezni a netbankomba. ugye egyből átirányítana a biztonságos böngészőbe, de nekem hibakódot ír ki.
A kapcsolódó hibakód: 0x847695d0Ez mi lehet?Tegnap még használtam!
Probléma megoldva. Egy újraindítással.
-
GEPESZ66
veterán
Tegnap a következő oldalról töltöttem le ezt a DVD író programot.
https://www.cdburnerxp.se/
Korábban is használtam már ezt a programot, nem volt vele gondom.
Viszont újraraktam a WIN10-et, így ismét telepítettem a DVD író programot.
Most viszont valami kéretlen alkalmazást jelzett.
Mivel korábban nem volt gondom vele, ezért az ESS9 figyelmeztetésekor azt
jelöltem be, hogy mehet tovább a letöltés, majd a telepítés.
Ma viszont a jelzett mappán végeztem egy mindenre kiterjedő ellenőrzést, nem talált semmit.
A teljes rendszert tartalmazó meghajtón optimalizált ellenőrzést végeztem, de így sem talált kéretlen alkalmazást.
A Malwarebytes-el is csináltam egy vizsgálatot, de az sem talált semmit.
Érdekes, hogy az ESS tegnap jelzett, ma meg nem. -
Kékes525
félisten
válasz
Phantom017 #5488 üzenetére
Ha mobil eszközöd van, akkor szerintem van jelentősége a lopásvédelem rendszernek.
-
Phantom017
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy van-e értelme a lopásvédelem rendszernek (smart security 9) és a fantomfiókozásnak? vagy felesleges? -
GEPESZ66
veterán
Tegnap elindítottam az IE11-et, akkor rákérdezett, hogy a védett böngészőt nyissa-e meg a "kh.hu" oldalra lépve.
Azt választottam, hogy mindig kérdezzen rá, s meg is nyitotta.
A ESS9 beállításainál, a netbank védelemnél látom is ezt az oldalt.
Viszont ma az istenért se dobja fel ezt az ablakot, nem védett böngészőben nyílik meg.
Viszont nekem alap böngészőm a Chrome.
Ennél a kártyás beléptetés nem működik megfelelően.
Ha az ESS9 menüjéből nyitom meg a "Netbank védelmet", akkor a Chrome-t nyitja meg, ahol nem működik jól a kártyás beléptetés.
Nem lehet azt beállítani, hogy melyik böngészőt nyissa meg? -
Greenebola
senior tag
válasz
pvt.peter #5483 üzenetére
- registration to Windows Security Center
- incorrect information about the last successful update
- Banking and payment protection throwing an error instead of displaying a message that a restart is required (on older systems than Windows 7, two restarts may actually be needed). -
myke01
senior tag
Nem ,mert akkor indul a GUI ,amikor indítom a programot pl. a start menüből ;addig csak az ekrn.exe fut. Csak az indul automatikusan .
-
TIT
veterán
Lehet,hogy rejtve van a tálcán az ikon.
-
myke01
senior tag
Kösz srácok ,ez nem jött össze . Az ördögnek sem akar működni rendesen
. Akárhányszor felrakom ,és eltávolítom a 9-es verziót csökkentett módban az ESET Uninstallerel , akkor sem jelenik meg az ikonja az értesítési területen .
Így visszaraktam a NOD32 AV 64bit 8-as verzióját , az minden gond nélkül működik (ikon megjelenik ,stb.)
-
Greenebola
senior tag
ESET Uninstallert szedd le és csökkentett módban futtasd.
-
myke01
senior tag
NOD32 64bit 9-re frissítettem 8-as verzióról , de feltűnt utána ,hogy nem jelenik meg az ikonja az értesítési ikonok között. Gondoltam rosszul sikerült az upgrade , ezért legyalultam ,és újra tettem a progit nulláról (többször is ).
A szituáció ugyanaz maradt , az ikon csak akkor jelenik az értesítési területen , ha elindítom a programot pl. a start menüből .
ekrn.exe így is fut a feladatkezelőben a szgép indítása után , egui.exe csak akkor indul el (ESET Main GUI) ,ha elindítom a programot (és akkor jelenik meg az ikon ).
Ez természetes így ? Ez így működik a 9-es verziónál ? -
-
alfiboy
aktív tag
válasz
csabyka666 #5459 üzenetére
Igen.
-
Fooler89
őstag
Sziasztok
Lenne pár ESET Endpoint Antivirus ahol azt szeretném beállítani, hogy bizonyos emailcímről ne ellenőrizze a csatolmányt.
Erre azért lenne szükségem, mert a szkenner emailben pdf formátumban küldi a számítógépnek a szkent de van olyan hogy 1-2 percig is ellenőrzni.Kerestem a dokumentációban, de ott ahol kéne lennie nincs a programban.
Lehetséges ez, ha igen akkor hogy tudom ezt megoldani? -
Tompie
őstag
Hi!
Jelenleg Windows 10-et használok már az új évfordulós frissítéssel. Intel i5-3340M CPU és 8GB RAM van a gépben, ezen fut a NOD32 AV 8-as verziója.
Az lenne a kérdésem, hogy kinek mi a tapasztalata aki a 8 után feltette a 9-es verziót, milyen sebességben? Illetve a gépe erőforrásait mennyire "terheli"? Jobban mint a 8 vagy gyorsabb vagy ugyan olyan?Ergo, érdemes frissíteni 9-re?
Köszönöm
-
-
alfiboy
aktív tag
válasz
csabyka666 #5457 üzenetére
Nálam Antivírus fut, lehet ezért viselkedik másként.
-
-
alfiboy
aktív tag
válasz
csabyka666 #5455 üzenetére
Más ötletem nincs sajnos. Nálam ezekkel rendben van.
-
-
lac14548
aktív tag
Az Eset szól, hogy a Windows-hoz (10) frissítéseket talált.
Listát is ad róla.
De a Windows Update nem látja ugyanezeket a frissítéseket!
Szerinte naprakész a rendszer.Honnan szedi az Eset, és hogy tudom frissíteni?
-
alfiboy
aktív tag
válasz
csabyka666 #5452 üzenetére
Hali!
Azon a lapon kapcsold ki "A legújabb termékverzió rendszeres keresése"-t is.
-
Üdv!
8-as ESET Smart Security-t használok, és azt szeretném elérni, hogy ne frissüljön 9-esre automatikusan, illetve ne is kínálja fel, ha új verzió jelenik meg. További beállítások -> Frissítés -> Beállítások -> Beállítások -> Programösszetevő-frissítés kikapcsolás be van pipálva, mégis néha feldobja, hogy ingyenesen frissíthetem, de pont ezt nem szeretném, magyarán csak az adatbázis frissüljön, ahogy eddig is,a programverzió ne!
Ezt hogyan lehet elérni? Szerintem ennek a beállításnak is elegendőnek kellene lennie, aztán mégse jó...
Köszi a segítséget előre is!
-
Kékes525
félisten
Szerintetek az ESET Netbank- és tranzakcióvédelem böngészőjében elmenthetem a paypal logint és a jelszót? Megfelelően biztonságos?
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Telepítettem az ESS-t és azóta windows 10 bejelentkezésnél van egy új helyi felhasználó amit ha törlök következő újra indításnál megint létrejön.
Ha jól olvastam egyik külföldi fórumon akkor az anti-theft szolgáltatás hozza létre. (Vagy is nagyon remélem nem össze szedtem valamit.)
Csatoltam a képet , tudnátok segíteni abban, hogy ez mire is jó pontosan?
Előre is nagyon köszönöm! -
bopeti98
őstag
Nálam is megjelent hogy van új frissítés, de telepíteni már nem sikerül.
Szerk: Most újra kerestem és el is tűnt a frissítés.
-
-
kisbalazs83
aktív tag
Elvileg lementi a gépre. Meg kellene keresni
-
pvt.peter
őstag
Nálam ma megjelent NOD32 -ben frissítési lehetőségként a v9.0.396.1
-
Laraxior
titán
Ez a probléma megszűnt.
Jött helyette másik: Indítás után nem talál hálózati kapcsolatot... Jópár másodperc múlva magához tér, csak hát ugye addigra már rég be kellett volna automatikusan jelentkeznie egy csomó futó programba (Origin, Steam,Teamviewer, Skype..)
Módosítok, csak akkor kapcsolódik, ha megnyitom a hálózati központot.. -
Laraxior
titán
válasz
Greenebola #5432 üzenetére
Összesen 3 valamit talált az eltávolító. Az egyik a Norton maradéka volt.
Most telepítem újra, talán megoldja a problémát. -
Greenebola
senior tag
válasz
Laraxior #5430 üzenetére
A hivatalos fórumon nem találtam semmit ilyen problémáról.
Egy próbát viszont megér, hogy az eltávolítójával (csökkentett módban) leszeded és újra felrakod. -
Laraxior
titán
válasz
Greenebola #5429 üzenetére
9.0.386.1
A hivatalos oldalról töltöttem le, ez volt fent ott is
Most kapcsolgatom a funkciókat, hogy mégis melyik csinálja... de azért abszurd, hogy le kell tiltani egy részét
Nortonról váltottam erre... Azzal nem volt gondom.
Különösebb szükségem nincsen mondjuk ilyen dolgokra, hiszen nem járok semmi ismeretlen helyen, de ha már fizettem érte, használnám -
Laraxior
titán
Az mennyire normális hogy a vásárolt Smart Security miatt a Windows 7 x64-ben az svchost.exe több mint másfél GB ramot használ és a processzort is állandóan 13-15%-on járatja?
Ha letiltok mindent a Smart Securityben akkor megszűnik a problémaDe akkor minek vettem meg?
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #5424 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. És ha mondjuk a felfrissüléses esetet nézzük akkor a liszensz kódot nem kell újra beírni a felfrissült 10-es programba hanem ugyan úgy működik tovább minden az előzőleg a 9-es verzióhoz beírt 2 éves liszensz kóddal? Magyarul nem kell úgymond az immáron 10-es verziójú programba is újra beírni a liszensz kódot? Köszi....
-
törölt tag
Sziasztok! Jelenleg a NOD32 Antivirus 9-es verzióját használom nagy megelégedéssel. Az lenne a kérdésem, hogy ha majd megjelenik októberben az új 10-es verzió akkor lesz-e arra lehetőség, hogy a mostani 9-es programverzió frissül fel 10-es verzióra (így nem kell letörölnöm a mostani programot), vagy pedig mindenképp tiszta telepítés javasolt? Illetve ha a mostani 9-es verziós programom frissül fel 10-es verzióra akkor a 2 évre vásárolt liszensz kódomat nem kell újra beírni a felfrissült programba a program verziószámának módosulása miatt hanem ugyan úgy működik tovább az új felfrissült 10-es verziós programmal is? Előre is köszi....
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Vajon mikor jöhet a 10-es?A nagy Windows frissítés után?
-
GEPESZ66
veterán
Korábban, ha a kh.hu oldalt megynyitottam, akkor a biztonságos böngészés ablaka nyílt meg.
Mostanában nem dobja fel a lehetőséget, még akkor sem, ha az ESS9 beállításainál felveszem ezt az oldalt ezek közé. -
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Még mindig ajánlatos a https-t kikapcsolni a NOD32-ben és az ESET Smart Security-ban? Ha be van kapcsolva, akkor ez okozhat galibát a prohardveren, ha kb egy hét múlva átállnak a https-re?
-
Greenebola
senior tag
Valószínűleg új 10-es termékek fognak majd megjelenni.
A súgóban (online, offline) találtam.• ESET NOD32 Antivirus
• ESET Internet Security
• ESET Smart Security
• ESET Smart Security Premium -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Szeretném kérdezni 9-es verzióban hol tudom kikapcsolni,hogy ne frissítse az operációs rendszert? -
Kékes525
félisten
válasz
pendre54 #5408 üzenetére
Nem veszted el. csak a licence formátumát kell felújítanod. A licence lejárati ideje marad. Régi típusú licenc hitelesítő adatainak konvertálása
-
Üdv!
Termékfrissítéssel kapcsolatos a kérdésem. Jelenleg a sima NOD 8-as antivírus van nálam telepítve, az éves licenc bő egy hónap múlva lejár. A menüben a termékfrissítésnél már felajánlja a 9-es verzió telepítését, csak az nem világos számomra, hogy ha frissítek, a jelenlegi licenc jó lesz e a 9-es verzióhoz a hátralévő negyvenegynehány napra, vagy a frissítés utána bukom ezt az időt, és azonnal meg kell venni a 9-es licencét? -
Kékes525
félisten
A netbank és tranzakcióvédelem sandboxban fut?
-
pvt.peter
őstag
válasz
headhunter #5405 üzenetére
Akkor Windows szinten lesz vmi probléma.
Szűrj rá az újraindulás dátumára. -
pvt.peter
őstag
válasz
headhunter #5403 üzenetére
Windows esemenynaplo mit ir?
-
headhunter
addikt
NOD32 8-ról 9-re frissítettem, 2 napja a vírusadatbázis frissítésekor, mindig újraindul a gép.
Mi lehet a hiba?
-
pvt.peter
őstag
válasz
Greenebola #5400 üzenetére
mikorra várható a végleges verzió?
Együtt jön a Windows 10 Anniversary Update -tel? -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Greenebola #5400 üzenetére
Szia! Ebben már javították az ESS9ben lévő hibát, ami nem engedi időnként az Excel-nek a vágólapot használni? Futottam pár kört mire meglett, hogy az ESS9 a ludas: ESET forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest