- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz
#20584850 #7623 üzenetére
Volt mikor eljátszottam aha. Itt PH-n sokan vagyunk akik tesztelnek AV-ket,hibákat keresünk stb. Sok vírusírtó fel-le telepítése meg kissé el tudja venni az életkedvét a Win10nek
Pár ezer fton én nem supportozok. Amúgy is hivatalos oldalról jobban megéri Kaspersky-t venni. Esetleg Nod32 éri meg Alzáról,de én még abba se bízok már ezekután. Ki tudja milyen kulcsokat árulnak. Megvan hivatalos oldalról F-Secure AV és ennyi elég is nekem,érdekes ez nem problémázik sehány újratelepítés után sem.
-
Dumi86
senior tag
válasz
#20584850 #7620 üzenetére
14.214Ft a hivatalos legolcsóbb Nod32 Antivirus. Most akkor miről is beszélünk?
Még a hosszabításos licenc is van 10ezer Ft körül. Akkora kamu mint a ház. Ahogy pl az Alzás Kaspersky licenc is( nekem kb 10ik újratelepítés után le is tiltották,érdekes módon a hivatalos Kaspersky oldalról vásárolt még mindig jó,ahogy az F-Secure AV hivatalos oldalról is jó).
Egy szónak is száz a vége,erősen ajánlott hivatalos oldalról venni AV-t még ha jóval drágább is(aminek legtöbbször oka is van).
-
Akelaus
senior tag
válasz
#20584850 #5645 üzenetére
Hello!
Köszi, majd megnézem. A héten rezgett a léc, hogy megy vissza a Kaspersky, mert egyik napról a másikra hirtelen az Eset elkezdett 100 mega fölött zabálni a ram-ból. Majd most napok óta rendben van. Kicsit fura nekem ez a progi 2 év Kaspersky után, viszont "könnyebb" tőle a gép, hamarabb nyílnak meg a mappák stb. Ami nálam valamiért nem akar működni az a bankos oldalaknál a védett böngésző megnyitása. Simán megnyitja a "rendes" böngészőben, meg sem kérdez. Már magában a programban beállítottam oldalakat, amiket ott kéne megnyitni neki, semmi változás. Amúgy én azzal cseleztem ki a tűzfalat, hogy a winfos tűzfalánál tiltottam le ezeket a dolgokat, elvben láttam valahol az Esetben, hogy átvesz szabályokat onnan.
-
HiFiHobbi
tag
válasz
#20584850 #5560 üzenetére
Mivel még nem járt le a támogatása és letölthető az ESET oldalán igen. Egy nem ingyenes programról van szó így illik foglalkozni az ESET 7 hibáival is hisz még tart a licensz. Márpedig ameddig az él a hibákat is kéne javítani, mert nem 2 000 Ft-os programról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Autós topik
- Opel topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest