Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
válasz
üzenetére
Silver star: Jaaa, nem kioktatásnak vettem, online gyakran félre lehet érteni a hangnemet. Persze, örülök, hogy szól, csak meglepődtem, mert már évek óta itt nézek sorozatokat és sosem jelzett az Eset. Jó, 1 mp kikapcsolni az értesítést, nem az életem múlik rajta. Csak az a fura még, hogy akár arra nyomok, hogy mellőzés vagy kapcs. megszakítás, ugyanúgy engedi nézni, tehát mindkét opciónál ugyanaz a vége, nem észleltem, hogy csinálna valamit, ezért kérdeztem.
-
törölt tag
Sziasztok, szólt az androidos NOD32, hogy hat nap és lejár a próba verzió. EZ NEM VÉGTELEN IDEIG INGYENES?(természetesen korlátozva!) Mit tehetek, ha újra rakom újra kezdi a számolást? Esetleg az újságos kódot ennek is megadhatom, mint az asztalinak? (bár szükségem nincs a prémium dolgaira nekem csak arra kell, hogy átnézze a játékokat ha töltök) köszi
MadGame Basszus ha már ilyen oldalakra mész legalább örülj, hogy a vírusírtó észnél van és dolgozik..... Ja és nem kioktatni akarlak de szerintem ennek inkább örülnöd kéne, sajnos ezek az oldalak tele vannak mindenfélével..Ha már az ember efféle oldalra téved általában azért megnyugtatja, ha a víruskergető teszia dolgát.... .
-
Bibgr0
aktív tag
Sziasztok!
Eset Internet Security / Personal firewall témában kérem a segítségeteket.
A tűzfal interactive módban megy és a helyi pc-n lévő szabályokat évek óta sikerül rendesen beállítanom.
Most szeretném a thunderbird kliensemet és a mögötte lévő kb 20gb-os mailboxokat egy nas-ra tenni és onnan futtatni a thunderbird-öt az asztali gépen a jövőben.
Át is másoltam mindent és el is indul a kliens, de nem tudok szabályt létrehozni, mert a bemappelt drive linkjét mindig lecseréli a szerver elérési útjára és minden kérést új kérésként lát.
Pl: ide tettem a thunderbirdot:
\\nas\tb\tb.exeide mappeltem és innen indul a kliens:
x:\tb\tb.exeViszont minden egyes internetes kérést új kérésként ismer fel a \\nas\tb\tb.exe-től és megkérdezi, hogy mi legyen vele.
A szabályban próbáltam az x:\tb\tb.exe-t is megadni és a \\nas\tb\tb.exe-t is, de nem segített.
Van valami ötletetek rá?
-
Sharkweb
aktív tag
Eredményekben és Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok, minden Topik lakónak!
-
válasz
II.Démonlord
üzenetére
-
Pano
veterán
válasz
II.Démonlord
üzenetére
Jelenteni kell, mint téves riasztás, aztán ha oké kiveszik.
Előfordulhat, hogy még a linkre irányítás előtt maga a szolgáltatás olyat csinál, amit nem szabadna. -
Sharkweb
aktív tag
válasz
II.Démonlord
üzenetére
Igen nálam is blokkolja a linkeket.
-
II.Démonlord
tag
Ma egy igen furcsa hibát(?) tapasztaltam. Az összes bitly linket automatikusan veszélyesnek minősíti.
kép Másnál is jelentkezik hasonló? -
Kékes525
félisten
"Fixed: Banking & Payment Protection does not show "Protected by ESET" when using the latest Firefox browser"
Na ez az, ami nem sikerült nekik. A napokban ennél a verziónál ismét belefutottam ebbe. Annyi különbséggel, hogy Internet Explorernél és a Google Chorme-nál sem mutatta. Mindegyiknél a legújabb verzió volt telepítve.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Egy kis Changelog:
Changed: The user no longer needs to deselect a check box during installation to install the product to a custom folder
Changed: Updated LiveGrid status reporting so that yellow status is now not shown until a network connection is unavailable for 10 minutesFixed: The Update window does not refresh after downloading a 3rd party installer
Fixed: Device Control does not activate
Fixed: Exclusions are not accepted during the initial scan that is made after installing
Fixed: The scrollbar does not display in the Update window
Fixed: Banking & Payment Protection does not show "Protected by ESET" when using the latest Firefox browser
Fixed: Various internal and localization bugs -
Rent
senior tag
Sziasztok! Ha g2a-n veszek 1 év licence-t, amit 9.0 verzióhoz ír azt lehet aktiválni a 11-es verzióhoz? Köszi a válaszokat előre is!

-
Jack Oneill
veterán
Uj verzio 11.0.159
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Endpoint Antivirus 6.6.204-re upgradeltem nehany klienst RA-bol. Azota ilyeneket kapok nehany, de nem mindegyik gepnel. (W7 es W10 vegyesen)
Az erdekessege, hogy nem Smart Security, azaz nem kellene tuzfalnak benne lennie. Miert jelez es mit jelez?
A gepehez maceras a hozzaferes tavolrol, igy elso korben RA-bol oldanam meg.Koszi, udv,
-
Kékes525
félisten
Itt kezdőnek a problémák. Ha nem tudod, hogy mit engedne be, akkor honnan tudod, hogy mit kell letiltanod, vagy engedned? Általában a vírusok nem szirénázva, hatalmas transzparensekkel, "Vírus vagyok vigyázz!" felirattal jönnek.
"A zsarolóvédelemnél a védett mappákat nem titkosítja a vírus?"
Elméletileg az azért védett, mert az egy plusz védelmet jelent arra, ha esetleg a vírus áthatol a többi vírusvédelmen.
A jobb vírusellenőrző programok (a fórumon ajánlottak mindegyike ilyen) alapbeállítása olyan, hogy egy átlagembernek a legmegfelelőbb, a legerősebb úgy, hogy a legkevesebb beavatkozást igényeljen a részéről. A plusz beállítások lehetőségek speciális esetekre, illetve a profiknak, akik tudják, hogy a különböző beállításoknak mi a feladata és pontosan ismerik az operációs rendszer, a feltett felhasználói programok, na meg a vírusok és a vírusellenőrző programok működését. Tudja, hogy az egyes beállításoknak mi az előnye és mi a hátránya. Azaz nem vakon, nem találomra, nem érzésre, hanem a tudása alapján dönt.
-
TIT
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Nem tudom mit engedne be,csak gondoltam az auto nem biztonságos és nehogy a zsarolóvírus bejusson,de ahogy Jack Oneill írta a hajam téptem,hogy egy telepítésnél is 20 ugrik fel,inkább autora tettem.
Volt a tűzfalnál,hogy tiltottam valamit és nem ment a net vagy a progi a netre.
Behatolásvédelem nekem interaktívon volt alapból.
A zsarolóvédelemnél a védett mappákat nem titkosítja a vírus?
Nem találtam ilyet annál a résznél. -
Kékes525
félisten
A behatolásvédelem beállítása elég tiszta. Látható, hogy mit lehet variálni. Nem egészen értem, hogy mi a problémád vele. Mi az amit beenged, de nem szeretnéd?
Az interaktív módokkal az a legnagyobb baj, hogy nagyon profinak kell lenni ahhoz, hogy helyesen döntsél, és ez ráadásul korántsem elég, plusz nagyon kell figyelni is arra, hogy alapos megfontolás nélkül ne adj engedélyt valaminek, vagy ne vonj meg engedélyt valamitől. Ez pedig totálisan hazavágja a böngészés élményét. Elég egy rossz döntés és komoly problémáid lesznek. Szerintem sokkal nagyobb a kára, mint a haszna. A helyedben nem nyúlnék a behatolásvédelemhez. Maximum a zsarolóprogram védelemnél a védett könyvtárakat érdemes beállítani.
(#6468) Jack Oneill +1
-
TIT
veterán
Ez a behatolás megelőző rendszer nagyon rossz lett a 11-be,állandóan felugrik az ablak és hiába nyomod engedélyezettet és megjegyzést,még 10x felugrik.
-
Kékes525
félisten
"Interaktív üzemmódba tettem, innentől minden egyes kattintásra (akár internet elérés, akár programok indítása) engedélyt kellett adnom, így visszavonultam ettől a lehetőségtől."
Bocs, az elfelejtettem írni, hogy ezt csak addig kell, amíg létrehozod a megfelelő szabályokat, azután visszaállítod automatikusra és a létrehozott szabályok az automatikus üzemmódban is dolgoznak.
-
VGYke
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszönöm! Más megoldás nem lehet? Interaktív üzemmódba tettem, innentől minden egyes kattintásra (akár internet elérés, akár programok indítása) engedélyt kellett adnom, így visszavonultam ettől a lehetőségtől.
A tűzfalban nem lehet beállítani, hogy ezt az egy AMD Link és Android AMD Link kommunikációt engedélyezze pl. kivételként? Nem értek hozzá sajnos! -
VGYke
addikt
Sziasztok! Tudtok segíteni?
Megjelent az AMD Radeon Software Adrenalin Edition, amihez társítható okostelefonra egy AMD Link szoftver.
Lényeg: telefonon (külső kijelzőn) lehet monitorozni a PC-VGA adatait.
Kérdésem:
PC és telefon is a WiFi-n csatlakozik a Routerhez, egyiknél sincs beállítva fix IP.
PC-Telefon csatlakozást csak úgy tudom létrehozni, ha kikapcsolom az ESET összes védelmét.
Ha visszakapcsolom az ESET összes védelmét, a PC-telefon (hálózati) kapcsolat megszakad.
Nem értek az ESET konfiguráláshoz.
Tudtok segíteni? -
Sanyi.mTs
addikt
le lehet tölteni offline installert?
-
Pano
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Semmit, mert te nem egy "külső program vagy", ami befolyásolni próbálja a fájlokat. Mint ahogy akkor se kérdez, ha mondjuk letöltesz valamit a letöltések mappába, mert a már meglévők módosítását fogja korlátozni, külső programból (használja megítéléshez a reputációs rendszert, ha digitális aláírással megbízható az eset adatbázisában a progi, akkor se fog zaklatni).
-
Pano
veterán
-
Kékes525
félisten
Meghosszabbítottam az ESET IS licencemet és be sem kellett írnom a kulcsot már az újjal ment. Másnál is így volt? Annyit csináltam, hogy az e-mailból a zsebbe tettem, lehet, hogy onnan olvasta ki.
-
válasz
Kékes525
üzenetére
Egy kis changelog:
Added: Scanning of process file-system operations made by pico processes
Changed: License expiration messages do not display as Windows toast messages
Fixed: An issue that causes files hidden in long directories not to be scanned
Fixed: Specific notifications reappear after being closed
Fixed: EGUI does not start after initial installation and restart
Fixed: The link to "I forgot my password" from License Manager tab leads to incorrect webpage
Fixed: Automatic Gamer mode does not work properly when Internet Explorer 11 is changed to full screen mode
Fixed: Offline installer for ESET Internet Security installs the wrong product
Fixed: “Invalid folder selected” is displayed when selecting a custom install folder, even though the folder exists
Fixed: Inconsistent update information is displayed during product upgrade
Fixed: Incorrect ESET Firewall state reported to Windows Defender Security Center
Fixed: Various internal bug fixes and localization improvements -
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Köszi, frissítettem.
-
Jack Oneill
veterán
Uj verzio 11.0.154.0
-
-
Kékes525
félisten
válasz
pendre54
üzenetére
Még eszembe jutott néhány ötlet.
1. Lehet, hogy valamelyik user-components okozza.
2. Próbáld ki az új bétával.
3. Esetleg a régebbi verziókkal.
Az ESET kikapcsolása nem oldja meg az ütközést a rendszer-visszaállítással, csak az ha be sem töltődik, ezért kell csökkentett üzemmódba indítani a Windowst.
Az hogy nem találod a megadott útvonalon, az nem jelenti, hogy nem volt ott. Lehet, hogy az egy ideglenesen létrehozott dll file. -
Üdv!
Problémám adódott a Foobar2000 zenelejátszó progival. A program többszöri törlése, és újratelepítése se oldotta meg 100 %-osan a gondomat, ezért szerettem volna korábbi időpontra, egy rendszer-visszaállítást készíteni. Elindítottam, majd a géprestart után a következő üzenet fogadott:
Windows 10, abból is a legújabb van telepítve, mint ahogy az Eset Internet Securytiből is.(11.0.149.0)
Megpróbáltam az Eset beállításoknál ideiglenesen mindent kikapcsolni, a "kikapcsolás az újraindításig" opcióval, de így se működik e rendszer-visszaállítás. Ráadásul vicc az egészben az, hogy a hibaüzenetben lévő fájl, nincs is az üzenetben megadott elérési útvonalon.
Mivel a hiba az Esetre vezethető vissza, esetleg valakinek valami ötlete, javaslata, mert a rendszer-visszaállítás már korábban jó néhányszor húzott ki a kakiból
, szeretném továbbra is használni, mint ahogy az Esetet is. -
MadGame
senior tag
Megoldódott! Eset uninstallerrel töröltem a Smart Securityt, utána Appdata mappából meg mindenhonnan töröltem még minden maradékát, feltettem az Internet Sec.-t, aktiváltam és most ott az ikon. Csak azért nem értem, mert tiszta win 10 telepítésnél két hete, ugyanígy feltettem az Internet Sec.-t, és akkor nem volt ikon, most van. Mindegy, az a lényeg, hogy most van

-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen. Szerintem ha pontosan leírta volna a hibát, akkor az lett volna a válaszuk. Így a triviális hibákat sorolták fel.
-
MadGame
senior tag
Na, hát semmi érdemleges választ nem kaptam, csak amiket már próbáltam. Nem jött be. Feladom.
Kérem, nyissa meg a Vezérlőpult, "Programok és Szolgáltatások" részét. Válassza ki az "ESET Security" programot, a lista tetején klikkeljen a "Módosítás" gombra, majd a felugró ablakban a "Tovább" gombra, válassza a "Javítás" lehetőséget, majd a "Javítás" gombot. Ha végigfut a javítás, indítsa újra a számítógépét, utána már rendeltetésszerűen kell működnie a programnak.
Először ezt válaszolták. Írtam, hogy csak akkor van ott, amikor külön elindítom a progit, erre meg ezt írta:
Ott van az ESET ikonja, csak a Windows a rejtett ikonok közé teszi. Nyissa meg a gépházat, majd a keresésbe írja be a következőt: "tálcán megjelenő", majd klikkeljen a találatra, a megjelenő beállításokban váltsa át a csúszkát a "Be" állásra a "Mindig látsszon az összes ikon az értesítési területen" felirat alatt. Így mindig meg fog jelenni.
Gyökér.
-
MadGame
senior tag
válasz
MadGame
üzenetére
Hm, nem jött be. Eset Smart Security 10, de az ikon az értesítési területen sehol és még csak rendszerindításba sem tudom betenni sehol, mert magában a telepítési mappában sincs ikon fájlja. Szerintem ez az új win 10 baromsága lesz. Vagy az Eseté, mert nem csinálnak tray ikont az új programoknak. Mindegy, háttérben fut, legalább a uTorrent nem indul már el magától

Azért ha később kiderül erről valami, szívesen veszem a választ

-
MadGame
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Na, letöröltem az Internet Sec.-t, visszatettem a régi jó kis 10-es Smart Security-t, az a biztos. Van ikon, nem indult magától a uTorrent. Már csak abban reménykedem, hogy nem frissíti magát 11-es verzióra, mert akkor visszakapom az Internet Security-t… Nem tudom miért, nekem valamiért ellenszenves. Miért cserélték le egyáltalán?!
-
Kékes525
félisten
válasz
MadGame
üzenetére
Az ESET-re voltam kíváncsi. Nálam is pont ezek a verziók vannak, probléma még nem volt. A defenderrel is jól megszokott férni.
Ja, hogy más is volt, ez akkor lehet valami malware is. Nézd meg az ilyenkor szokásos kiegészítő vírusirtókkal: (Malwarebytes AntiMalware,HitmanPro,Dr.Web Cure It,Emsisoft Emergency Kit,AdwCleaner) A linkek itt vannak: [link] -
MadGame
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Mármint miből?
Most tettem fel tisztán a Win 10 Enterprise Creators frissítést (1709) és mindig minden programból a legújabbat használom. Pár napos minden.Eset Internet Security 11.0.149.0
Ccleaner v5v37 6309 (64bit)
Op. rendszer: Win 10 Enterprise build 16299.64Annyi, hogy fut még mellette a Windows Defender, de az mintha az 1703-as verzóban is ment volna az Eset mellett. A uTorrent is meghülyült, elindul magától gépindításkor, pedig egyáltalán nincs ütemezve sehol, ezt sem értem.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen, nagyon nagy volt. De hát azóta ezek nincsenek!

-
-
MadGame
senior tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Tegnap tettem újra a gépet tisztán, mindig mindenből a legújabbat futtatom. 1709-es Fall Creators Win 10 Enterprise, illetve ugye Eset Internet Sec 11-es verzió. Amit ott látsz a rejtett ikonoknál az a Windows Defender. Na, és oda, mellé kéne varázsolni valahogy az Eset kis ikonját
De most már látja a Ccleaner a Windows automatikusan induló programjai között, megnéztem valahol msconfigban vagy hol a rákban is, mindenhol indul. A gépházas javasalatodat is megnéztem, ott is minden oké. Mégsem értem, miért nincs ott. -
Akelaus
senior tag
válasz
MadGame
üzenetére
Ez melyik verzió? Ha nem az új, akkor érdemes lenne rátelepíteni a weboldalról elérhető legújabbat. Hátha. Ha az sem, akkor mentsd le a beállításait, aztán töröld, és rakd fel tisztán. Volt régen nekem is ilyen gondom vele, de nem emlékszem már mitől javult meg. Igaz szerintem ez még vagy 3 éve lehetett.
-
MadGame
senior tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Áh, rosszul fogalmaztam! Én az értesítési területre gondoltam. Eddig ott volt, most már nincs. Ha külön elindítom az Esetet, akkor ott lesz. De így olyan, mintha nem indulna el magától. Pedig elvileg elindul, rendszerindításban megnéztem, bár a Ccleaner nem mutatja. Mindegy. Hogy lehetne visszavarázsolni?

-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Visszaolvasva a bubis dolgot sikerült nekem is megoldani, arra viszont tud valaki megoldást, hogy már miért nem jelenik meg az Eset ikonja a tálcán (rejtett értesítési felületen)? Olyan, mintha nem indulna el magától. Pedig a Win Defender meg azt írja, hogy be van kapcsolva. Max. annyit jelez, hogy a vírus- és kémprogramok elleni szolgáltatás leállt.
-
Ga3rieL
senior tag
Hali. Kérdeznék. Az ebayon vannak eis-re kulcsok, 1,3,5 gépre, és 1től nemtudom hány évig. de most komolyan mind csak from italy, meg a többi 2-3 darabka ország van csak? vagyis ha megveszem a legjobb árba ami van,akkor az pl. from italy vagy spain vagy united kingdom,akkor azt csak abba az országba tudom aktiválni,és akkor ide hiába veszem meg,nemfog működni? vagy , hogy? akor más ha vesz neki, h működik magyarba vagy szlovákba? és ha nincs is feltüntetve a verzió szám,akkor azt fogom tudni aktiválni a 11-esre, vagy a 12-esre is?
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Most hogy mondod ránéztem, nekem is.
-
Jack Oneill
veterán
Lejott magatol az uj verzio.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen oldalakon ez van.

, szeretném továbbra is használni, mint ahogy az Esetet is.