Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcvd
tag
Sziasztok!
Tanács kellene!
Van egy nagy amerikai cég, melynek weblapjára be kell jelentkezni.
A főoldal még bejön, azonban log in után tiltó figyelmeztetést dob ki a Smart Security, és nem is enged belépni, mivel szürke alapon piros téglalapban ezt írja ki:
" Leírás:
Az ESET Smart Security letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést.
A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján."Ez hatalmas butaság, hisz több, mint egy éve tagja vagyok ennek az oldalnak, semmi gond nincs vele.
Kérdésem, hogy hogyan tudom ezt megkerülni és belépni az oldalra?
Várom válaszotokat mielőbb!
-
Balu991
csendes tag
Szia!
Az ICMP floodhoz, mint minden DoS, DDoS támadáshoz erőforrásokra van szüksége a támadóknak, ezért nem fognak csak úgy random támadgatni. Általában valamilyen szolgáltatást (weboldal, ftp szerver, stb.) támadnak meg azzal a szándékkal, hogy lehetőleg ellehetetlenítsék, de minimum jelentős sebességbeli romlást idézzenek elő, kellemetlen helyzetbe hozva ezzel a szolgáltatást kínálókat.
Mivel úgy hiszem, te csak átlagos célokra használod a géped, csökken annak az esélye, hogy valós támadásban volt részed.Nem használok NODot, de azt olvastam, hogy az 5-ös RC verzióban van egy olyan ismert hiba, hogy hibásan állapít meg ICMP alapú támadásokat.
Amennyiben mégis valós támadásokról van szó, úgy a következőket teheted:
Beállíthatod a routered ICMP flood attack ellen. Amennyiben nincs routered, vagy nincs benne ilyen opció, vásárolhatsz egyet - mindenképp jó minőségűt, mert a silányak nem kivédik, hanem befagynak egy támadás alkalmával, vagy falsul tiltanak.
Csomagszűrő tűzfalat használsz, és letiltod benne az ICMP csomagokat. Mivel sok hasznos ICMP csomag is van, ez bizonytalan hálózati működést eredményezhet.
Beállítod a tűzfaladban - az Eset Smart Security is tartalmaz tűzfalat, ha jól tudom -, hogy a bejövő kapcsolatoknál tiltsa ezt az IP címet.Továbbá érdemes átvizsgálni a gépet trójaiak ellen, ugyanis mi is támadhatunk egy DDoS támadásban másik gépeket úgy, hogy nem is tudunk róla. A támadók ilyenkor egy trójai programmal a mi erőforrásainkat - és még egy csomó emberét - használják, így sokkal intenzívebb lesz a támadás, és nehezebb beazonosítani, hogy honnan és kitől indult.
-
T_Stark
őstag
Fogalmam sincs honnan kaphatod, van hogy nekem is jön egymás után 10-szer, aztán napokig semmi, aztán megint... De ez nem jelenti azt hogy be is jutottak a gépedbe vagy megfertőztek, csak próbálkoznak.
De majd valaki okosabb megmondja a tutit, én sem vagyok nagy ész ebben. -
Rettty
csendes tag
Hello!
Egy olyan problémával álltam szembe, ami eléggé megijeszt.
Azt írja ki a nod, hogy "ICMP-alapú elárasztásos támadás"
még ha nem számítógép nyelven tekintem, akkor is ijesztő.. ez mi??? hogy tudom megszüntetni? mert ha erre ráklikkelek, semmi nem történik, és a vírusírtó naprakésznek mondja magát, ami ezesetben nem tűnik igaznak, vagy teljesen 100%osnak..
Nagyon nagyon megköszönöm, ha valaki válaszol rá minél hamarabb, nehogy kárt tegyen a számítógépben vagy az adataimban!!!
Köszönöm!! -
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Most akartam az érvényességet hosszabbítani (12.15).
Nem fogadja el, írtam már be mindenhogy többször is, bepötyögés, kivágással, nem egyszer, de hibát ír ki mindig. Most akkor mi van? -
HZoli87
veterán
válasz
szimcsi
üzenetére
Szia!
Igen, jelezné a Vezérlőpult \ Rendszer ablakban, hogy telepítve van az SP1. Nem tudom mi lehet a gond nálad. Gondolom nem kaptál hibaüzenet sikertelen telepítésről?
Azt még kipróbálhatod, hogy letöltöd a teljes javítócsomagot és azt próbálod telepíteni.
Microsoft - Windows 7 Service Pack 1
64 bit: windows6.1-KB976932-X64.exe (903.2MB)
32 bit: windows6.1-KB976932-X86.exe (537.8MB)-----
MÁS: ha ezután is gond van vele, akkor légy szíves ebben a topikban jelezd és megpróbálunk segíteni: Link
-
szimcsi
senior tag
válasz
HZoli87
üzenetére
Szia.
Tegnap szóba jött a win 7 update. Észrevettem hogy habár azt írtam nekem fenn van a service pack 1, nekem azt tölti/ telepíti a win frissítő. Ma reggel is vagy 5 órán át írta, hogy telepíti, már ki kellett kapcsolnom a gépet, most is kb 2 órája azt írja ki, de mintha semmit nem csinálna?!
Egyébként a vezérlőpult-->rendszer résznél ki lenne írva, hogy fenn van a pack 1? Mert én úgy emlékszem feltettem korábban, de ott nem írja.
köszi -
-
repvez
addikt
Tudja valaki hogy az 5.ös verzioban mit kell kikapcsolni és azt hol találom meg hogyha rádugok egy pendrivot vagy beteszek egy lemezt akkor ne álljon neki egyböl ellenörisni?Mert már kikapcsoltam minden ilyen automatikus beállitást de még mindig csinálja, és igy nem tudom leválasztani a pendrivot sem mert állandoan kiirja hogy valami használja az eszközt és leállitani sem tudom,mert nem tudom melyik menüben keressem
Már nagyon b@ssza a csöröm . -
HZoli87
veterán
válasz
Petya597
üzenetére
Router IP címét kell hozzáadnod, de előtte nézd meg, hogy milyen címekről blokkolja a kommunikációt a program (Eszközök \ Naplófájlok \ Tűzfal).
Ha előzmények között olvasod, vagy feldob róla egy értesítő ablakot a program, akkor a tűzfal sikeren megakadályozta/szűrte a kommunikációt, a továbbiakban nincs vele gondod.
-
Petya597
tag
válasz
HZoli87
üzenetére
Nem volt bekapcsolva, nyomtam egy manuális frissítést, frissítést nem töltött le, de eddig nem érkezett ARP-gyorsítótármérgezéses figyelmeztetés.
Router mögül vagyok, igen.
A router-t ha jól olvastam akkor a További beállítások/Személyi tűzfal/Szabályok és zónák/Zóna- és Szabályszerkesztő résznél a Megbízható zóna rész szerkesztésével kell megadnom, igaz?(Hogy adhatom hozzá a routert? Az IP címem kell hozzáadni?)
Bocsi a hülye kérdésekért.

Értem, szóval amikor feldobja az értesítőt, akkor gyakorlatilag megakadályozta a ARP-gyorsítótármérgezést, nemde?
Köszi a gyors választ!

-
HZoli87
veterán
válasz
Petya597
üzenetére
Ha nem lenne bekapcsolva, hogy frissítse a program automatikusan a moduljait, akkor ez alapján tedd meg. Ha ez megvan, akkor csinálj egy manuális frissítést. Nem biztos hogy megoldja a problémát.
Nem írtad, de ha esetleg router mögül vagy, akkor azt érdemes megadnod megbízható zónának, mert lehet az eszközzel történő kommunikációt naplózza.
Segítség hozzá: ESET Smart Security Kézikönyv - 4.2 vagy 5.0
További beállítások \ Személyi tűzfal (3.x / 4.x) vagy Hálózat (5.x) \ Szabályok és zónák \ ...
-----
Egyébként nem veszélyesek, ezért van a tűzfal, hogy ezeket megakadályozza/szűrje.
-
Petya597
tag
Sziasztok!
Ma vettem észre hogy a Smart Security -m folyamatosan értesít a következőről:
ARP-gyorsítótármérgezés
Nem tudom mi ez, azt sem, hogy mit lehet vele kezdeni, egyáltalán veszélyes-e vagy sem.
Itt van, naplózza is:
Valamint azt sem tudom, mi az a ICMP-alapú elárasztásos mulasztás, Fedett csatorna észlelése ICMP-csomagban, Nem várt adatok a protokollban.Mik ezek, veszélyesek-e, és hogy lehet nekik "véget vetni"?
(Sorry ha rossz helyre írok)
Előre is köszi!
-
HZoli87
veterán
válasz
szimcsi
üzenetére
Havonta (foltozó kedden), bár néha jön ezen kívül is frissítés. Egyébként csak az OS telepítése után időigényes a művelet (főleg ha SP1 nélküli a telepítő forrás), az nálam is van 1-1,5 óra.
Kikapcsolható a programon (ESET) belül, hogy ne figyelje (bár nem ajánlott):
További beállítások \ Eszközök \ Operációsrendszer-frissítések\ Nincs értesítés
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen sűrűn frissítitek a windows-t? 1 órája frissítettem (win7 64 bit), de a nod már megint felkiáltójelezik, hogy nem biztonságos, így megint frissítem a rendszert. Ez így elég időigényes. Normális ez hogy óránként frissítek?
köszönöm -
ƵøŁĭ
veterán
Jajj ez a NOD mennyire utálja a co.cc domaint,egyszerűen egy oldalt se enged megnézni.

-
HZoli87
veterán
Programmodul frissítés a stabil ágon (NOD32):
Vírus- és kémprogramkereső modul: 1329 (20111031)
-
HZoli87
veterán
válasz
szimcsi
üzenetére
Ha jobb állapotban van, akkor természetesen használják azt. OS legyen naprakész, és az sem árt ha a gyakran használt programok is azok (pl.: Adobe Reader, Flash, Java, böngészők ...).
Havonta azért érdemes ezeket lefuttatni, amit tegnap írtam:
- MBAM Free
- Hitman Pro
- Avira AntiVir Rescue System
- Kaspersky Rescue Disk 10 -
szimcsi
senior tag
válasz
HZoli87
üzenetére
Aha, vagy van egy másik gép még esetleg, ritkábban használt. Azon a symantec nevű védelmi rendszer van, ami ezen is volt egy ideig a nod előtt. Lehet akkor azt állítom be nekik, az legalább használhatóbb gép (pedig nagyon alap), bár lehet azon is lehetnek ennyi erővel kártevők. De legalább tudják használni. szerinted?
-
HZoli87
veterán
válasz
szimcsi
üzenetére
"Szerinted netes pénzutalásra, ha szükség volna rá, használják, vagy inkább ne, az ismert kártevők miatt?"
Inkább ne, jelen helyzetben azon a gépen nincsen biztonságban semmilyen adat. Mondjuk amennyi időt már eltöltöttél a vírusirtással az elmúlt pár napban, simán újrahúzattad volna az XP-t és akkor talán még pénzt is tudnának utalni biztonságosan a szüleid.

-
szimcsi
senior tag
válasz
HZoli87
üzenetére
Köszönöm.
Igazából ez egy kb 2 hónapja nem használt gép, nem is tudtam, hogy ennyire gázos állapotban van. Csak most elmegyek itthonról és a szüleimnek hagynám itt ezt a gépet
1-2 hónap múlva raknék fel rá csak új xp-t,
Szerinted netes pénzutalásra, ha szükség volna rá, használják, vagy inkább ne, az ismert kártevők miatt? -
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Ha bedugom az mp3 lejátszómat, majdnem minden fájlt karanténba helyez, és dorkbot d.-nek titulálja. Ezt hol tudnám beállítani? A külső merevlemezemet, ha rádugom, nem jeleníti meg a meghajtóit, mintha nem ismerné fel (más gép igen, ez is csak 1 napja nem), ha frissítést nyomok, akkor meg lefagy az oprendszer. De ha a pendrive-omat csatlakoztatom, akkor semmi gond nincs
-
HZoli87
veterán
válasz
szimcsi
üzenetére
Erre készültek általában az ingyenes víruseltávolító eszközök, például ESET esetében, de a legtöbb gyártó rendelkezik hasonló programokkal.
-----
De ha ilyen mértékű a fertőzés, mint nálad most, akkor a fontos/pótolhatatlan adatok lementése után mielőbbi format C az ajánlott művelet.
-
HZoli87
veterán
válasz
szimcsi
üzenetére
System Volume Information - rejtett rendszermappa, rendszer-helyreállítás által készített visszaállítási pontok tárolását végzi. Kikapcsolod a rendszer-visszaállítást, és törlöd a rendszer-visszaállítási pontokat. Majd a végén újra bekapcsolod.
Win32 - nem konkrét vírus, csak a platformot jelenti. Lásd még: Win64, OSX, Android, Linux ...
-----
Találatoknál elsődlegesen ne a kártevő nevét nézzed, sokkal fontosabb annak az elérési útja (például: Windows/* vagy Windows/System32 vagy Windows/System32/Drivers ... - ezekre nagyobb figyelmet érdemes szentelni, mert előszeretettel fertőznek meg rendszerfájlokat a kártevők) és kiterjesztés (*.sys ...).
-
HZoli87
veterán
válasz
szimcsi
üzenetére
Mivel nem törli/nevezi át automatikusan a találatokat (Kaspersky Rescue Disk biztos, de szerintem az Avira sem, ha jól emlékszem), így van lehetőség a művelet kiadása előtt még megnézni a találatokat, nagyobb figyelmet szentelve a drivereknek és rendszerfájloknak és az esetleges fals riasztásokat figyelmen kívül hagyni.
-
szimcsi
senior tag
válasz
HZoli87
üzenetére
Töröltem ott mindent, annyira nem értek hozzá sajnos. Egyelőre meg még a rendszer
.Ha meg meghagyom a vírusokat az se biztos hogy jobb megoldás.
Lefuttattam az avirát. Az is talált, utólag néztem, hogy beállításba úgy volt állítva, hogy ha nem tudja helyrehozni akkor átnevez, így átnevezte a találtakat. Akkor így is jó? -
HZoli87
veterán
válasz
szimcsi
üzenetére
Látom rendesen küzdesz a vírusokkal.

ESET magyarországi honlapján megtalálod a kézikönyveket, amiben részletesen le van írva a program parancssoros működése és mindenhez magyarázat is van.
-----
Ezeket ajánlom használatra. Futtasd le őket. Bár az sem lenne utolsó, ha újratelepítenéd a gépet.
MBAM Free
Hitman Pro
Avira AntiVir Rescue System
Kaspersky Rescue Disk 10Utóbbi kettő helyreállító lemez, kiírod lemezre őket, majd bebootolsz róluk.
-----
Ezt is kipróbálhatod:
-
A memóriahasználattal nem volt problémám...Csak a CPU és az I/O részre van/volt nagyobb terhelés...Amúgy 32 és 64biten is megvolt a jelenség 93-as verzióval. Erről tudott az ESET is. Ezért adták ki a 94-est. Mindössze összehasonlítási alapra volt szükségem, hogy az új 94-es mennyit javult. Köszönöm az info-kat.
-
szimcsi
senior tag
-
HZoli87
veterán
válasz
szimcsi
üzenetére
Eszközök \ Naplófájlok \ Észlelt kártevők -> erről dobhatnál fel egy képet, úgy hogy lehessen látni a lényeget. Egyébként nem elképzelhetetlen, hogy olyan fájlban találta a kéretlen alkalmazást, amit nem tud megtisztítani. Tipikus kéretlen alkalmazások, például a toolbarok, amit pluszban csomagolnak a telepítők mellé.
-
HZoli87
veterán
válasz
szimcsi
üzenetére
Gyári alapértelmezett beállítás a törlés+karanténozás (ezért nem kaptál az ellenőrzés végén feladatot), ez alól kivételt képez, ha a kártevőt egy archívumban találta, ha egy rendszerfájl fertőződött meg (ebben az estben mindig kérdez), vagy egy kéretlen alkalmazást talált (ennek figyelését külön kell bekapcsolni, telepítés során rá is kérdez a program -> érdemes aktiválni).
-----
64 bit alatt nálam is 75-80 MB körül van a memória használat, ami engem cseppet sem zavar, azért van hogy használja.
-
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Csökkentett módban akartam lefuttatni egy keresést, ( nod32 antivirus 5ös verzió). Leszögezem nem vagyok guru, sőt laikus.
Egy ilyen dos-os parancssoros kereső, vagy mi, indult el, ment 2 és félóráig aztán 1x csak vége lett, kilépett magától. Akkor ez most magától javítgatott is vagy csak lefutott? Mert semmit nem tudtam csinálni.A másik kérdésem, még telepítéskor kérdez vmi, "kéretlen" dolog ügyben. Ott nagy általánosságban melyiket kellene kiválasztani a kettő közül?
köszönöm
sutszi
Az ekrn.exe nekem is mintha jobban dolgozna, 73 000 K körüli a memóriahasználat
-
Aki feltette az 5.0.94-es verziót attól kérdezném:
Mekkora CPU terhelést produkál az ekrn.exe a gép IDLE állapotában? Valamint ugyanígy I/O terhelés?
Előre is köszönöm.A kérdés hülyeségnek tűnhet, de közel sem az. A legutolsó 4-es verziót használtam ami 0,1-0,5% közötti értéket mutatott. Ami kb teljesen természetes hiszen IDLE állapotban van a gép.
Majd frissítettem az 5.0.93-as verzióra ami szabályos időközönként kb 2-3 mp csinált egy 20-30%-os terhelést a CPU-n, és valamit egyfolytában loggolt...(Akinek nem világos, annak mondom, hogy ez nem éppen barátkozós viselkedés ha laptopról, meg energiatakarékos működésről van szó...)
Ezt egyébként az ESET ügyfélszolgálatán jeleztem is...logfájlokat is kértek...meg tudtak is a hibáról...
Most egy 64bites rendszert tettem egy másik laptopra és a 94-es friss elvileg javított verziót próbáltam ki. A 93-hoz képest van javulás mert IDLE a gép, csak 1% körüli CPU terhelést kap az ekrn.exe-től és nincsenek a korábbihoz hasonló terhelési tüskék DE összehasonlításképp ugyanezen a rendszeren(tiszta telepítés 64bit) a 4.2 továbbra csak is 0,1-0,6%-ot produkál.
A két verzió között 2-szeres erőforrásigény a különbség...Nagyon érdekelne, mi indokolja. Igen még akkor is ha csak tized százalékokról van szó. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Én nem ezt mondtam,csak mivel tűzfalak szempontjából a Comodo nagyon jó,gépterhelés szempontjából ESET így ha minndkettőt használni akarom akkor ez a "kombó" marad,természetesen használhatod az ESS-t,ezt mindenki maga dönti el.
-
King Unique
titán
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Hello
Még nem volt alkalmam hozzá.Az előző hsz-emet csak így általánosságban írtam,mert 6 hónapja vagyok fórum tag és már sok mindenre rájöttem ,annyi vírusírtó meg fordult már a gépemen és sose maradt vissza semmi "nagyjából" ,de mindenesetre az nagy erőssége a NOD-nak a gépet nem terheli ezért szeretik előszeretettel használni,illetve jó beállítás és észre se lehet venni.Jelenleg COMODO FW-al használom természetesen ESET NOD32 Antivirussal.
-
King Unique
titán
Nálam se lassítja be,ilyen téren jó az ESET
,de az utóbbi néhány hsz-ban a külső usb-s hdd csatlakoztatási gond volt terítéken,mert annak viszont főleg a 94.0-ban akadoznia kell,persze feljebb már be van téve a megoldás és most frankó! Nálad,e téren mi a helyzet,v még nem próbáltad? -
ƵøŁĭ
veterán
Üdv
Szerintem akinek a gépét lassítja a ESET NOD32 Antivirus / Smart Security-t ott biztos valami nincs rendben a gépen,én akárhányszor "akármilyen" gépre is feltettem sose lassult be a gép.Minden esetre biztos nem terheli annyira a gépet mint Avast ás AVG.Ha nem tiszta a gép akkor ne is várjátok ,hogy nem fog akadozni.Szépen kipucoljátok a gépet nagyobb gondnál újrarakjátok.

-
King Unique
titán
válasz
kisferi
üzenetére
Nálam pedig is pedig müxik 32 bit win7 és XP alatt is 2,5" régi FAT32 és új NTFS WD, 3,5" NTFS Samsung,Freecom hdd-el is.,kipróbáltam TC 7.56a-val is és nem fagyott.

Hogy telepítetted rá,mert nálam az 5.0.93.7-ben közvetlenül át lehetett frissíteni 94.0-ra,meg csak az 1 file kellett bemásolni a Program Files mappába és ok-s lett a dolog. -
HZoli87
veterán
válasz
kisferi
üzenetére
Szia!
Ez érdekes. Felülírtad vele a régi verziót? Arra amúgy figyelni kell, hogy 64 bites verzió esetén, az x86-os mappába kell másolni a fájlt. Nekem azt írták, hogy az eddig tesztelt gépeken kivétel nélkül megoldotta a problémát. Szerencsére nálam is kiválóan működik a külső HDD (USB 2.0, NTFS, 2,5" Hitachi).
Ha van időd rá, akkor jelezd feléjük a problémát:
support@sicontact.hu
-
kisferi
tag
Sziasztok. A 5.093.7-re rátelepítettem a 5.094-es verziójú antivírust és utána csökkentett módban betettem a hotfixet. Sajnos nekem így is fagyott a gép a külső HDD (NTFS)csatlakozásakor, semmit nem tudtam megnyitni, egyből fagyás. (LG 2.5", Total commander 6.56) Az nem lehet a baj, hogy a total commander a beállítások-web és email-protokoll szűrés-böngészők és levelező programokban ki van pipálva? Én is csak tippelgetek.
Remélem a következő verzió már jó lesz, mert eddig az ötös verzió egy kicsit csalódás. -
Gabás
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
egyszerű: lehet, hogy valakinek segít, ha a vírusirtóra gyanakszik, és nem kell végigzongoráznia egy hosszú hibakeresési folyamatot
mod: háát, én rendszer-visszaállítással kezdem, az a leggyorsabb/legbiztosabb de ugye az itt nem játszik, ha közben frissült a víruskergető
-
HZoli87
veterán
Mindegy, akkor szólsz nekik ha az időd engedi, vagy nem.
De továbbra sem értem, hogy a jelenlegi formájában mi értelme volt a hozzászólásodnak, segíteni akarsz, de pont a lényeg maradt ki. De lehet velem van a baj. De majd vigyázunk ..

Egy hiba okának kiderítésénél igen csak elől szerepel, hogy megnézzük, hogy kikapcsolt védelemnél is (AV vagy tűzfal) jelentkezik-e vagy sem. Utána jöhet az összes többi. Szerintem.
-
HZoli87
veterán
Nem kötözködésből, de igazán leírhattad volna, hogy nálad milyen program használata mellett okoz fagyásokat a legújabb verzió. Vagy nem publikus? Esetleg más is kipróbálhatná ezután, és kiderülne hogy egyedi eset vagy valóban összeférhetetlenségről van szó, amit lehet jelenteni a fejlesztőknek.
-
Gabás
addikt
vigyázzatok a 94.0 végű (legújabb) verzióval, nekem fagyásokat okoz (egy alkalmazás használatánál vettem észre, de lehet több is, korábbi verzióval nincs gond)
-
mazza
tag
Frissült a Vírus- és kémprogramkereső modul: 1327 (20111027)
-
HZoli87
veterán
-
kisferi
tag
Még egy kérdés King Unique. A javítással, ha csatlakoztatod a külső HDD-t és egyből megnyitod pl. a Total Commandert, akkor sincs fagyás?(Nekem a NOD nem alapbeállításon van, hanem teljesen) Köszi előre is a válaszodat.
-
kisferi
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Én úgy értettem, hogy amíg a telepítőbe nem integrálják bele addig ez nem teljes javítás.
-
kisferi
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia King Unique. A 5.094-re lehet hogy jó, de aki még a 5.093.7-et használja az ne írassa felül én teszteltem és jött a fagyás. Én most a 5.093.7-et használom pont a külső HD hiba miatt. Most legalább nem fagy le a gép mindig a csatlakoztatáskor. Rádugom várok egy kicsit (addig nem kattintok sehová) és utána nem fagy le a gép. Remélem a következő verzióba ezt a hibát is javítják. Azért köszönöm, hogy megosztod a tapasztalatodat.
-
HZoli87
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
BigManus
üzenetére
Igen?
Ugye a MB= megabájt, a Mb=megabit.
Szóval van egy digis netem a 40/20 Mb ami megközelítőleg olyan 4,7-4,9 MBájtot tud, de ezt ki is használja az asztali gép. Míg a laptopban most csak 54Mbes kártya van ami ugye elméleti sebesség és 20Mb gyakorlati maximális sebessége. Már bocsi ha nem pontosan számolok éppen.
De nem értem , mit nem értesz. Azt hogy felváltva használom a bit és bájtot? -
HZoli87
veterán
Találtam egy ilyet, nézd meg hátha segít.
Magyar terméktámogatás: support@sicontact.hu
Slow or no Internet/network/printer connection: Solution checklist
-----
Nálam nem lassít, Windows 7 HP SP1 (64 bit).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Próbáld újra,működnie kell!

.