Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
1x is leszeded ezt a programot. [link] Ha ez meg van elindítod a gépet csökkentett módban: F5/F8/csökkentett mód. Le futtatod a programot majd újraindítod a gépet belépsz a Windows-ba kitörlöd az ESET mappáját attól függ hogy 32 vagy 64-bit. Majd a ProgramData-ban is megnézed. Ha ez meg van akkor már mehet is fel az ESS 5.

-
andy83
aktív tag
Az ESS5.0-t hogy érdemes feltelepíteni? Leszedjem a 4.2-t, és úgy, vagy egyszerűen rátelepíthetem? Nem fognak összeakadni?

-
Shuzen
csendes tag
Nagyot csalódtam a 64 bites Eset Smart Security 5-ben
Nem elég, hogy teljesen lelassította a rendszeremet, még kékhalált is kaptam. Újra telepítettem a win7-et egy másik vírusírtóval, azóta semmi probléma. Kár érte, mert komolyan gondolkoztam rajta, hogy megveszem, ha lejár a próbaverzió. -
HZoli87
veterán
válasz
üzenetére
Telepítés után beírhatod az elsődleges mail címedet (amire évekkel ezelőtt már kértél próbaidőszakot), és megkaptad volna a 30 napot. Múlthéten próbáltam ki a trial verziót (NOD32) és nekem is működött arra a mail címemre, amire régen már regisztráltam. De ha ilyen könnyedén feladtad, akkor gondolom nagyon érdekelt a dolog ...
Nálad egyszerű kiborítani a bilit ...
-
törölt tag
válasz
HZoli87
üzenetére
Azt én is láttam, le is szedtem - még akkor -, fel is tettem, de rinyált, hogy nincs aktiválva. Persze másik mail címet is beírhattam volna a programba közvetlenül, de már nem volt meg benne az akarat ... Ha valamit visszatetszőnek találok onnantól nem érdekel. Itt meg csupán leírtam a véleményemet, hogy miért is hagytam abba kb 50 kép után, és miért mondtam neki búcsút.
Attó függetlenül mondom ezt, hogy milyen képességekkel bír. Felőlem lehet a világ egyik legjobb cucca is, ha kiborítja nálam a bilit.
A Windows-t újrahúztam a versenyzők között döntöttem, hogy melyiket fogom megvenni egy évre, és kész Egyébként a BitDefender a befutó. Igaz nincs Magyar supportja, de legalább nekem bejön.
-
törölt tag
No ma volt ezzel is egy köröm.
Igen, vagyok annyira kreatív, hogy megadhattam volna egy másik email címemet...de nem tettem...
Szóval ma már sokadik rendszerként ki akartam próbálni az új 5-ös verziót ebből is.
Volt ma már BitDefender Internet Security, AVG Internet Security 2012, és ez is befért volna. Volna. Ha nem borult volna ki nálam a bili ezzel a fentebbi üzenettel.
Ja úgy 3 - 4 éve talán ígényeltem próbaverziót. Ezek szerint náluk ez a trend, hogy ha életedben egyszer igényeltél próbaverziót akkor soha többé... De őszintén ki az aki pár évvel ezelőtti tapasztalatok alapján dönt?
Miközben az egész ország magazinos kóddal tolja, és minden magazinból csöpög a marketing, hogy milyen nagyszerű a magyar támogatás.
Nos igen nekem is itt fityeg a magazin de ezek után elment a kedvem

Ha a BiDefender meg az AVG, vagy a Kasperksy nem köti a dolgot ilyen korlátok közé...
-
HZoli87
veterán
válasz
Vermilion69
üzenetére
Szívesen.

(#2891) Plag: PM-ben válaszoltam.
-
-
HZoli87
veterán
A képen (Fájlok megtisztítása) látható módszerrel is ugyanez az eredmény?
Ha igen, akkor nézd meg a naplóbejegyzések (Eszközök/Naplófájlok/Kézi-indítású számítógép ellenőrzés) között, hogy mit nem törölt a program. Gyári beállításokkal nem törli a fertőzött archívumokat egyébként.
Máskor legyél szíves a PH képfeltöltőjét használni, köszi.

-
HZoli87
veterán
válasz
Vermilion69
üzenetére
Szia!
- Letöltöd az ESET Uninstallert.
Windows Vista/Home Server/XP/2003 R2/2003/2000
Windows 7/2008 R2/2008
- PC-t újraindítod csökkentett módban. BIOS közben nyomogatod az F8 billentyűt.
- Futtatod az eltávolító programot (nem kell rendszergazdaként futtatni). Elején nyomsz egy "Y"-t (yes), most megkeresi a maradványokat.
- Utána választanod kell, hogy mi volt a gépen, mit távolítson el, ekkor nyomsz egy számot ("1" vagy "2") és Enter.
- Végén pedig kilépsz a parancssorból a billentyűzet segítségével (tetszőleges billentyű lenyomásával).
- PC újraindítása normál módban (nem kell csökkentett mód). -
ƵøŁĭ
veterán
Üdv
Kép mindent elárul.

-
Vermilion69
aktív tag
válasz
HZoli87
üzenetére
Köszönöm a választ!
Viszont nem boldogulok vele
Elég béna nő vagyok.. ott nem tudom mit kell beírni, mikor elindítom ezt a fájlt amit belinkeltél és azt írja, hogy: Enter sequence number of AV product to uninstall and press Enter..
Nem értem, hogy mit kéne beírnom, annyira nem vagyok jó angolos
És hogy értetted ezt a csökkentett módot?
Ha elmagyarázod nagyon-nagyon szépen megköszönöm!!!

-
kisferi
tag
Köszi a válaszodat riki. Én Firefoxot, a kollégám Operát használ és egyikünknél sem jön be.
-
-
kisferi
tag
Sziasztok. Amióta feltettem a NOD32 5-ös verziót a http://szifon.com/ oldalt nem tudom megnyitni.Két kollégámnál is ugyanez a tünet.(4-es verziónál megnyílt) Valaki esetleg megnézné, hogy nála is ez a jelenség? Esetleg megoldás? Előre is köszönöm a segítséget.
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
válasz
Vermilion69
üzenetére
ESET Uninstaller használata csökkentett módban.
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kéne
Lejárt a 30 napos próbaverzióm, úgy hogy letöröltem, aztán letöltöttem a honlapjukról a legújabbat, az 5.0ást, felraktam, erre telepítés közben kaptam egy kék halált is
... de az lenne a bajom, hogy nem engedi letörölni a nodot!! Mikor start-ban uninstallálni akarom, akkor azt írja ki, hogy csak azt a programot tudom amit telepítettem
De hát fent van, csak aktiválni kéne, azt meg nem fogom ugye.... szóval most ilyenkor mit tudok tenni? Programok telepítése és törlésénél is próbáltam kitörölni, de ott nincs is ott 
Program filesba is, ugye ott nem engedi, mert használja a gép, kikapcsoltam a nodot ideiglenesen de akkor sem engedte....
Súgóba megnéztem, és ott mutat olyan lehetőséget, hogy kipróbálni, viszont nekem olyan nincs, csak az hogy felhasználónévvel és jelszóval aktiváljam..Segítsetek kérlek, mindenképp le akarom törölni, másikra szeretnék váltani, és nem tudok tőle megszabadulni se

Köszönöm szépen!
-
csákány.
aktív tag
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Eset Smart Security 5 Video Magyar felirattal (Youtube)
PL.: Opera böngésző alatt ezt a kiterjesztést javasolnám videó letöltésre.Sorry az offért.
-
-
GEPESZ66
veterán
Az új szoftverek reklámfilmjét lelehet-e tölteni valahonnan magyar feliratozással, ahogy a magyar honlapon is van?
-
HZoli87
veterán
válasz
Mosanke
üzenetére
Mondjuk az érdekes, hogy 10+ gép esetén nem BE verziót használtok. Azt meg nem is mondom, hogy általában nem szoktak cégeknél feltelepíteni egy pár napja megjelent programot (ami tartalmazhat jó pár hibát), teszt nélkül, ami kihatással lehet az egész rendszerre. Ami működik rendesen, azt nem szabad bolygatni (4.2), ez aranyszabály. Kíváncsi leszek, hogy mi okozza a problémát.
-
Pavlovsdog
csendes tag
válasz
Pavlovsdog
üzenetére
egyenlőre visszarakom 4.2-est. majd idővel megoldják a gondomat...
-
Mosanke
senior tag
Azt nem tudom, hogy a HIPS miatt-e, mert annyira (én) nem mélyedtem bele, nem is akartam, (erre/ és ezért vannak a fizetett informatikai szakembereink), de a Sycontact is görcsölt majd két órát távoli asztal kapcsolattal és nem tudták megoldani. Meglátjuk mit hoz a személyes kapcsolat a rendszerünkkel. (Bár elég húzós lesz majd a "tisztelet" díja
ennek a kiszállásnak és kérdés, hogy meg lesz-e oldva a hiba.
Ha nem sikerül így sem, akkor sajnos másik védelem lesz feltelepítve, mert anélkül nem lehetünk meg. Ez lesz, ha lesz az előre nem tervezett veszteség. Van másik alternativ ajánlat szerencsére (kettő is) ilyen költség bekerüléssel mint az ESET volt/van.
De nem megyek ennyire még előre, megvárjuk mit hoz a jövő hét szerdája.) -
bocsika
aktív tag
válasz
bocsika
üzenetére
Hmm. Uninstaltam az 5 öst és visszatettem a 4.2 est de nem változott semmi. Csütörtökön reggel jött valami frissítés ami feltette magát pedig nekem engedélyeznem kellett volna. Kikapcsoláskor bejött a ne kapcsolja ki a gépet 1/3 ... de nem vártam meg hogy mit csinál. Mennem kellett. Este nem tűnt annyira lassúnak az internet. Mondjuk nem nézegettem sok videót aminél igencsak meglátszik a sávszélesség hiánya.

Tegnap este eltávolítottam az akkor felrakott 2 frissítést. Semmi változás nem volt. Most mintha javult volna. Bekapcsoláskor megint 0,2/0,3 at mértem a speedtestel. 5 perce meg 5/0,5 öt. Másik gépeken ilyet nem tapasztatok. -
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Nem akarom szét offolni a totyikot, sem pedig bárkit is untatni a történettel ... De.
Valami nem kerek most ebben az ötös nodban. Nálunk bent a vállalatomnál már hosszú évek óta ESET védi a gépeket. Most is 3 éves liszenszeink vannak a gépeinken. 12 gépen van telepítve - a gépek egymással hálózatba vannak kötve - a NOD32. De ebből az egyik gép az un. Ügyfél-kiszolgáló kapcsolat (a szerver) amelynek feladata a többi gépről (kliensektől) érkező kérések kiszolgálása. Ezen van csak tűzfal, a többin nincs, és ez kezeli többek között a bejövő és a kimenő levelezést... stb.
Egy informatikai (jó nevű cég) kezeli a gépeink karbantartását már évek óta. Eddig hibátlanul végezték a dolgukat, minden rendben volt. Amióta az ötös nodok lettek felrakva (egy hete) a beérkező leveleknél, amik sokszor több GB nagyságúak is, mert éppen egy több száz oldalas műszaki tartalmú leírat vagy éppen egy szintén száz oldalhoz közeli szakvélemények jönnek be hozzánk elemzésre és tovább küldésre (és ez naponta elég sokszor történik) akkor az új nodok miatt percekig vagy van mikor tíz percnél is tovább vagy leáll az a gép amelyikre jött a csatolmány vagy annyira belassul, hogy szinte lehetetlen rajta dolgozni. Kiderült, hogy a csatolt fájl vizsgálata fogja vissza a rendszert arra az időre. Az előző, 4.2-es nodoknál ilyen nem volt. Sycontact is riasztva volt, ha már ilyen jó és régi ügyfelei lennénk...
Távkapcsolattal nézegettek valamiket (ehhez én nem értek) de nem jutottak előbbre. Jövő héten fognak kijönni hozzánk a helyszínre (természetese a mi költségünkre
) és itt lesznek az általunk már évek óta a rendszert karbantartó informatikai cég szakemberei is.
Meglátjuk mit tudnak kihozni.
Annyit a végére, hogy vissza lettek rakva (ideiglenesen) az előző 4.2-es nodok és azonnal megszűnt ez a jelenség.Elnézést a hosszúra sikeredett hsz-ért.
Ha a Moderátor kolléga úgy gondolja akkor törölje.
-
HZoli87
veterán
Jópofa ez a Live Installer.

-
bocsika
aktív tag
Hali.
A következő problémám van. Az internet teljesen lelassult mióta feltettem a Nod ESS 5 64bit est.
Rendszer: Windows 7 Ult. 64bit sp1 minden update fenn. Intel T6500 és 3 GB ram5/0,5 megás netről 0,4/0.3 lett. Ping az maradt 50-60 Alig akarnak bejönni az oldalak. A telefonon gyorsabban internetezek.
Tűzfal autón.
Szerintem a webhozzáférés védelem a lassú, mert ahogy nézem az Eszközök/ védelem statisztikában a webho... statisztikáját ez mindent scannel ami bejön. A gif ektől a java script-ig de kb 10 db-ot másodpercenként.
Kód: újságos. Minden zöld és frissít rendesen.Szerk: Ja 4.2 vel tökéletesen ment az egész,
-
-
HZoli87
veterán
Van benne pontatlanság, az biztos. Kasperskyből is 2012-es verziót tesztelték, de pár oldallal később a grafikonon már a 2011-es verzió szerepel. Az a mérvadó, ahol részletesen leírják, hogy pontosan melyik buildet tesztelték az adott programból.
Hasonlóan részletes teszt csak ez van. De itt meg nem szerepel az 5-ös verzió, Norton nagy örömére.

-
Kunsztler
senior tag
Tesztelve az 5-verza!!!!!
-
HZoli87
veterán
HIPS-el még gondok vannak. Én mindenkinek azt ajánlom, hogy inkább hagyja a gyári automatikus beállításon egyelőre. Számtalan hiba forrása lehet, programokkal inkompatibilitási hibák léphetnek fel, ha elállítjuk a gyári értékről. Amúgy is túl kezdetleges még, fejlődnie kell.
-
kozi71
senior tag
válasz
HZoli87
üzenetére
Köszi! Így már biztos voltam benne, hogy nálam a hiba.
Kitöröltem mindent a Behatolás Megelőzőből és utána simán települt mind a négy frissítés.
Köszönöm a segítségedet!Más.
Már hetek óta nem jön be nálam a Freemail.hu oldal. Csak gondolkozik a Firefox majd nem tölt be semmit. Illetve a kis zárójelben lévő kék színű F betűn kívül a fejlécben semmit. Ezzel valami okosság? Olvastam amit írtak korábban másik lapra, de hiába tettem be oda az oldal linkjét továbbra sem tölti be. -
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Tegnap felraktam új verzióját Smart Securitynek (5.0.93.7).
Esetleg nem találkozott valaki azzal a hibával amit Win7 topicba is írtam? Bemásolom ide is, elnézést kérek azoktól akik esetleg már ott is olvasták. Máshová nem fogom már."Tegnap érkezett négy frissítés gépemhez. A problémám az, hogy rendszergazdai jogosultságot igényel a telepítéshez. Azért furcsa mert rendszergazdaként kapom ezt az üzenetet. Pedig úgy van beállítva, maga a telepítő , hogy bármelyik felhasználó telepítheti a frissítéseket. Függetlenül attól, hogy csak én egyedül vagyok felhasználó. Más is találkozott már ezzel? Ha igen, akkor mi a gyógymód rá? (Win7 64 bit)"
Szóval csak ez a új program került fel azóta, és előtte tökéletesen minden akadály nélkül mentek a frissítések.
-
HZoli87
veterán
Egy kis teljesítmény teszt (5.0.90.0-ás verzió): PDF (19 oldal)
-
HZoli87
veterán
-
pete_21
addikt
Kb. 2 napja van fent az ESS5, és most este, ahogy bekapcsoltam a gépet, egy csomó szolgáltatást nem töltött be a Windows. És egy csomó programot sem, köztük az ESS-t. Végül Start menüből kikerestem a Smart Securityt, megnyitottam, és egyből rákérdezett, hogy engedélyezem-e a consent.exe-nek az internet-hozzáférését. Engedtem, de kiírta, hogy nem tudja a tűzfal-konfigurációt betölteni. Végül azért hozzáadta a tűzfal szabályokhoz, és már be is tölti a programokat rendesen induláskor...
Ilyennel találkoztatok? A consent.exe nektek engedve van? És miért csak most jött elő ez a hiba?
-
-
-
HZoli87
veterán
válasz
S-Attila
üzenetére
Nyugodtan feltelepítheted. TP-Link routereket nem szereti és van pár GUI hiba (de ezek nem mennek a használhatóság rovására), amik hamarosan javítanak. Szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy a piac egyik leggyorsabb szoftvere és rendesen beállítva a védelmes sem rossz.
-
HZoli87
veterán
ÚJ Pre-Release modul frissítések:
Anti-Stealth támogatási modul: 1027P (20110916)
Behatolásmegelőző rendszer támogatási modul: 1027P (20110914) -
S-Attila
senior tag
Helló.
Elég bugmentes már az új verzió a használathoz?
Köszi.
-
BigManus
addikt
válasz
ekuanszuocsa
üzenetére
Miért nem újságos kódot használsz?
-
zed01
őstag
válasz
ekuanszuocsa
üzenetére
Na vazzeg, megint egy warezoló. Ha fixet használsz, ugyan a vírusdefiníciók frissülnek, de a program modulok nem, így védtelen maradsz az új vírusok ellen, ami elkapása a heurisztikus modul dolga lenne. Ráadásul ezek a fixek fele kártevővel fertőzött. Inkább használj ingyenes vírusirtót, pl. Avastot, ami legalább olyan jó, mint az ESET termékek.
-
ekuanszuocsa
csendes tag
Üdv!
Mit jelent az "önvédelem"???
Ugyanis ki kellene kapcsolnom. -
-
Greenebola
senior tag
Találtam egy hozzászólást a beloadon nem tudom segít-e.
route rmegoldás"Megoldás azoknak akik nem érik el a router beállító felületét:
Beállítások/további beállítások/Web és e-mail/Webhozzáférés-védelem/http,https/aktív üzemmód és itt kiválasztani az általatok használt böngésző elött bepipálni, és utána hozni fogja a router beállító felületét" -
HZoli87
veterán
Újdonság! - Online telepítők (~1 MB)
ESET NOD32 Antivirus 5 Live installer
ESET Smart Security 5 Live installer
------------
Felhasználói kézikönyvek (magyar) - érdemes olvasgatni, minden benn van
ESET NOD32 felhasználói kézikönyv (HUN): PDF (103 oldal)
ESET Smart Security felhasználói kézikönyv (HUN): PDF (122 oldal) -
HZoli87
veterán
Modul frissítés: Vírus- és kémprogramkereső modul: 1321B (20110914)
-
HZoli87
veterán
válasz
Pavlovsdog
üzenetére
Van egy 16 és 32 GB-os pendrive itt nálam, ezekkel nincs semmi probléma. Holnap visszakapom a külső merevlemezemet (320 GB), majd azzal is kipróbálom.
Addig is: support@sicontact.hu - vedd fel velük a kapcsolatot, írd le a problémádat
-
nggabi
félisten
válasz
Pavlovsdog
üzenetére
1 gigás winyó? azon mit tartasz?

-
Pavlovsdog
csendes tag
sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni! a fórumon nem volt róla még szót, legalábbis én nem vettem észre:
a mai napon felraktam az ESS5-öt, trial kulccsal.ami óta felkerült és csatlakoztatóm a külső vinyómat (1Gb-os, szerkesztve: 1 Tb-os), kifagy az egész gépem, nem reagál semmire. hidegindítom csatlakoztatom a vinyót kikapcsolt ESS5-tel és működik rendesen.
tudom, hogy van valami újítás a külső adattárakra az új Esetben, lehet az okozza a galibát. tudnátok súgni, hogy hogy lehet ezt az akadályt áthidalni? lehet az neki a baja, hogy 1 Gb-s a vinyó (mert sima 1 Gb-s pendrájvval gyorsan végez)?
a gépen egyébként XP SP3 van.üdvözlettel
-
Roxbury
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet egy weboldalt hozzá adni a kivételekhez az ESS 5-ben? Mert mióra feltettem nem megy egy oldal, de nem tudom, hogy emiatt esetleg, vagy csak szerver leállás.
Az oldal címe amúgy: retyo.hu

-
BigManus
addikt
Párom most szólt, hogy gond van a citromail oldalával, egész nap elérhetetlen.
Gyanús lett, ezért a webvédelemnél a kivételek közé tettem a citromail.hu címet és már működik is.
A forráskódjában nincs semmi extra, nem tudom mit problémázott a dolgon.
Ha valakinek nem tölt be bizonyos oldalakat, tegye a kivételek közé.Ja, Eset Smart Security, sima NOD-nál nem tudom mi a helyzet.
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Na, leszedtem az ESS5-öt és megnéztem a történetet mindenféle védelem nélkül. Hát, semmi változás, így nem az ESS-ben van a megoldás. Végülis ugyan az az eredmény. A net gyors, jön a sebesség rendesen, a ping 6ms, tehát nincs gond. Valószínűleg csak nekem tűnik másnak a dolog, lehet túlérzékeny vagyok.
A lényeg, hogy semmi külömbség védelem illetve védelem nélkül.Egy kérdés:
Rooter okozhat ilyet? Bár, továbbra is az a véleményem, hogy nincs is probléma, csak én várok valami másra.
-
HZoli87
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Én ezt nem hangoztatnám annyira.

-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem.
üzenetére
Majd írd le a fejleményeket. Nálam gyors mind a két oldal így hogy most megnéztem.
(#2802) MegalodonS: keress újságos kódot. Bár ez is csak akkor lenne legális, ha előfizetője lennél az adott lapnak. Minden fajta törést pedig ne használjál a programhoz, többet ártanak mint segítenek.
-
válasz
HZoli87
üzenetére
SG.hu is és a facebook lassabban jön be.
Most nem veszek észre semmit, de majd meglátjuk mi lesz. SuparAntiSpyware-t is leszedtem, így MBAM Free van fent csak. Denefder letiltva, leállítva.Egyébként elvileg nem szabadna lassítani, mert a ping értékem 6-9 között van, ami meg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem elég, hogy teljesen lelassította a rendszeremet, még kékhalált is kaptam. Újra telepítettem a win7-et egy másik vírusírtóval, azóta semmi probléma. Kár érte, mert komolyan gondolkoztam rajta, hogy megveszem, ha lejár a próbaverzió.

Ez a videó is igggennnnagy
Remélem azért hamarosan bugmentessé teszik, és akkor az egyik legjobb lehet ismét!
ennek a kiszállásnak és kérdés, hogy meg lesz-e oldva a hiba.
) és itt lesznek az általunk már évek óta a rendszert karbantartó informatikai cég szakemberei is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)