- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
"Végigjátszották a játékot."
SpeedRun? Mindig nézek SpeedRun videókat olyan játékokkal amiket én is végigvittem. Elég annyit mondanom hogy a SKYRIM-et 38 perc alatt vitték végig... amiben nekem úgy van 170 órányi játékidőm hogy nem fejeztem be a fő történet szálat
(#93) Rison77
"cikkben pedig írják, hogy 30 óra alatt el lehet jutni a galaxis közepére mindenféle exploit kihasználása nélkül."Mondjuk 30 óra azért nem olyan kevés. Ezt gondolom úgy érték el hogy végigrohantak mindenhol, nem fedeztek fel, nem bóklásztak nyersanyagért...stb. Witcher 3-at is végig lehet játszani 10-15 óra alatt, nekem mégis 2 hónapomba telt és kb 65 órámba... tudom én vagyok puhapöcs, amiért felfedezek, meg mellékküldiket csinálok a nyitott világú RPG-kb ben
-
Rison77
senior tag
Pont most olvastam el néhány spoiler mentes fórum posztot, hogy kinti walmartban már lehet kapni a játékot... reggel már elég sok youtube/twitch accountot függesztettek fel a stream miatt. Egy cikkben pedig írják, hogy 30 óra alatt el lehet jutni a galaxis közepére mindenféle exploit kihasználása nélkül. Remélem ezeket már realizálták a fejlesztők, és azért készül a day1 patch, vagy ha nem, akkor most összekapják magukat miatta. Mert ezek alapján a játékról közölt hivatalos infók nem nagyon állják meg a helyüket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Ps5 slim
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest