Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #3997 üzenetére
Na, közben a FB-os emberke aki fél napos eltéréssel válaszolt megemberelte magát és már le is zongoráztuk az ügyletet, elméletben már fel is adta. Szerintem nem is volt drága (11k feladással együtt). Dying Light Platinum Edition, papírdobozzal, minden kiegészítővel együtt.
Régi FB profil, 800+ ismerőssel, posztokkal, folyamatos telefonos kapcsolatban voltunk az ügylet végén. Remélem nem ver át. -
Crvsh3R
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólás!
Sajnos itt fent nagyon ritkán látok Dying Light-ot (abból is a Definitive Editon ha lehetséges, hogy legyen minden a kártyán). A legutóbbi pont akkor szedte le az eladó HA-n, amikor rá akartam írni. FB-n találtam, de vagy nem válaszol az illető vagy pont a kártyáról nem küld képet és nehézkesen válaszol (kb. fél nap eltéréssel). -
Crvsh3R
senior tag
Ti honnan szerzitek be a használt játékokat? Érdemes FB Marketplace-en, ha igen akkor mire érdemes figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest