Hirdetés
-
Mobilarena
Várható megjelenés: 2025 április-május (2024 augusztusi "info" szerint...)
Nintendo Switch 2: Everything we know so far (2024 augusztus 15-én)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
válasz Bencus88 #300 üzenetére
Már most rányomnék a "Kosárba" gombra, de sajnos ezek még nagyon találgatások! Még lehet a Nintendo-nál sem döntötték el pontosan mi lesz az ára. Az is csiripelik, hogy a hónapban vagy október elején be lesz jelentve az új gép. Bár akkor kéne csökkenteni a mostaniak árát, hogy azért legalább néhányan vegyenek belőle az ünnepekre.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz everest140 #298 üzenetére
Hát én dokkolt módban gondoltam.
Hogy őszinte legyek, a HH mód hidegen hagyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #303 üzenetére
Igen jó lenne az 1440p, de ahogy olvasgattam a híreket , és az eddig 30 évből kiindulva, sztem a hardver megint nem lesz acélos. Lehetne, mert mára vastagon érett a technológia arra, hogy handheldbe is irgalmatlan teljesítményt tudnak kihozni, de pont az ár lesz az, ami eldönti hogy nem lesz acélos. Eleve a Nintendonak számít a gépeken megfogott profit a többi konzolgyártóval szemben, + és ugye maga a gép ne is legyen húzós, tehát vegyék, sztem ebből adódóan lesz egy masszív 1080 60fps vagy ritkábban 1440 30. Aztán lehet meglepi lesz és erős vassal jönnek ki.
-
Sirandrish
Topikgazda
Lassan 25 éve nem volt ilyen meglepi (GC), szóval már tényleg meglepődnék
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
Szerintem kb ps4 szintet fogunk kapni, ilyen 2 tflopsot. Ebbol kiindulva en a 1080p-re teszem le a voksom. Az fix, hogy a handheld kijelzo 1080p lesz. (Legalábbis bizom benne hogy nem 720p). A 1080p 60 fps meg max belsos cimeknel, a third party portok szerintem többségében maradnak 30 fps-en. Viszont azert egy ilyen 2 tflops az nagyon sok ps4 era portot el fog vinni, johetnek a re-releasek 70-80 eur aron
Szerk: steam deck is 1.6tflops, annal en sokkal erosebbre nem szamitanek a nintendotol.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #305 üzenetére
Jah tényleg, ott kiugró volt, amit a Ninti az emberek elé rakott. Kérdés ugye, mennyire akar örömet szerezni nekünk a Nintendo.
Egyébként még így is, ahogy nyomom a Zelda Totk-ot, csak ámulok hogy ezt összehozták ennyire komplexen. Helyenként a táj beleég az ember retinájába, szinte örök emlék marad.#306 tboy93 Igen, meglesz az áruk a sok-sok éves prevgen címeknek az biztos. Én egy Gta V, Ac origins/Valhalla, Tomb Raider, Red Dead 2-nek nagyon nagyon örülnék.
Az Asus Rog Ally X meg 8,6 Tflops 120hz-es kijelzővel és még egy csomó über feature-el, kérdés a Nintendo tud-e a Rog Ally létezéséről, hogy példát vegyen
-
everest140
tag
Én is kizártnak tartom az erős hardvert. Inkább az áron lefaragós gyengébb, de valamivel olcsóbbat valószínűbbnek tartok, mint 1 handheld erőművet jó drágán. A saját célközönségük az exclusive címek miatt úgy is meg fogja venni ha gyengébb a vas, nem pedig a teraflopsokat fogja számolgatni.
[ Szerkesztve ]
-
NF-
kezdő
Renderek, fotók, specifikációk [link]
-
NF-
kezdő
válasz hombre[EU] #313 üzenetére
Van egy másik reddit thread is specifikációkkal, ott írták.
-
nagyúr
No, a fentebb olvasott reddit linkek alapján, a kiszivárgott specik összecsengenek a korábbi leak-ekkel, esélyes hogy az alábbiakkal nézünk szembe:
- 12 GB RAM, 7500 MT/s speed.
- 256 GB Storage.
- Nvidia's T239 processor chip, a successor to the current chip.
- Amiibo support (probable) alongside ethernet support.
- Still has a headphone jack and touch screen
- Size is 206mm x 115mm x 14mm (current Switch is 173mm (239mm with joycons) x 102mm x 13.9mm)
- Built in mic[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #315 üzenetére
GPU-ról nem tudni még szinte semmit, így egy közelítés -> [link]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
The CAD renders may not be legitimate. It wasn't stated that the renders were mockups, however the original poster was a 3D modeling enthusiast, so it's a possibility that should be considered. Nevertheless, the two photos depicting actual hardware are likely real.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Szabi®
addikt
igen főleg hogy a Switch is 1 tflops-al volt reklámozva, aztán kiderült hogy abból az kihozhatatlan, főleg hogy még magok is voltak letiltva.
Sajnos a Nintendo egy érdekes "állatfaj" ő nem a jövőbeni játékok motorjai alá tervez konzolt, hanem tervez egy relative kis teljesítményű jóárasított konzolt amit profittal árul, aztán vagy rá tudja kendácsolni egy egy népszerű multiplat részét, vagy nem.
Ezt láthattuk az elmúlt tizenévben is tőle, és erre nagyon-nagyon kicsi az esély, hogy ezen most fog változtatni. -
Balazs_
senior tag
Én azt mondom (a jósgömbömet előkapván), hogy 1.25/3tflops lesz a teljesítmény.
Van itt az Orin NX és Orin Nano, szerintem aközt lesz a chip teljesítménye + a Lovelace-ból visszaépített dolgok.Én csak attól tartok, hogy nehogy úgy járjunk mint az Xbox One, ahol lett volna kraft a GPU-ban, de a proci órajele miatt szívtak a fejlesztők.
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát ha 10+ évvel a PS4 után kihoznak egy fele annyit tudó masinát mint a PS4, akkor azthiszem eddig Nintendoztam...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szabi®
addikt
Lehet meglepi lesz, mint a gamecube , de erre nagyon kicsi az esély. Tényleg azon áll vagy bukik minden, hogy a Nintendo megvesz-e a modernebb nagyobb tudású chipet a vasba, és nem tiltogat le semmit, és úgy hegesztenek rá, vagy egy realtíve olcsó, szerényebb vasba gondolkodik, ami elég pár régebbi porthoz, egy-két Zeldához/Mariohoz és doszt.
Merthogy ugye eddig ez volt.
Volt a Switch ami hibrid konzolként eleve nem egy előnyös vas programozás szempontjából, és ezt fejelte még meg a Nintendo egy olyan tegra chippel, ami filléres volt akkoriban, és nem is acélos. Aztán ugye láttuk amit láttunk menetközbe hogy vagy sikerült rákendácsolni valamit (Witcher), vagy nem (Wrc)
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Ez nem teljesen igaz, mert kérhet egyedi megoldást is, kérdés, hogy az nVidiának megérie, anno nem érte meg, most szerintem még kevésbé.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
David888
tag
válasz Sirandrish #331 üzenetére
Pedig készülj fel, hogy itt is 30 fps lesz a cél, max 1440p-ben minden külsős címnél. Én befejeztem a Nintendot, mert túlságosan is családbarát lett (hiányoltam az FPS címeket). Viszont a Mario Kart-ot megsirattam.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz David888 #341 üzenetére
Már elértem azt a szintet (kort) hogy nem zavar ha megmarad a pénzem
-
Peaceliker
addikt
Várjál, te az i5 ös gépet linkelted és videóban az i7-es van. Nagyon más a teljesítményben.
De akkor már az ally jobb példa tán 250e körül, az combosabb. Igaz az is 350 ről kezdett vagy hogy. Mondjuk az jó csúnyán nem tartja az árát, bár az egy más téma már"Oh my Goa'uld!"
-
nagyúr
válasz Peaceliker #348 üzenetére
Durva. Mondjuk ezekkel nem tudom le lehet e húzni ugy egy generaciot mint egy gyengebb Switch2-vel.
-
Peaceliker
addikt
Nehéz kérdés azért, mert ez egy pc (vagyis laptop). És ha azt nézzük, hogy pc világban az optimalizacio nem annyira erős, akkor lehet nem. De ha azt nézed hogy mennyi elérhető játék van, mert minden megy rajta ami máig megjelent.... Az 3 életre elég valójában
"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ, TEHÁT TILOS SEGÍTSÉGET KÉRNI VAGY NYÚJTANI GÉPEK TÖRÉSÉHEZ, JÁTÉKOK MÁSOLÁSÁHOZ!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest