Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Scarletiel
    őstag

Megértem ezt a részét is és elfogadom, hogy én vagyok a kisebbség az erősebb configgal, viszont meg lehetne oldani főleg PC-n, hogy options-ben kiválaszd azt a szintet amit elbír a config. Erre megint csak azt mondom, hogy idő, pénz és energia a cég részéről csak egyik se szeret ezzel foglalkozni túlzottan, mert ebbe pénzt kell tenni, és nem fog annyi embert bevonzani/megtartani, hogy nekik ez nagyon rövid időn belül megtérüljön.
    És ezt is megértem. Amit nem értek meg, az az a felfogás, hogy van egy végtelen pénzt termelő cuccom és már nem tudom hova költeni a profitot annyi van, de akkor se adok akkor se fejlesztek, akkor is csak fejni fogom a tehenet befektetés nélkül amíg meg nem akar dögleni.
    Én zömében csak FF14-ről tudok nyilatkozni mert azzal játszottam több ezer órát, de nem véletlen, hogy a szerverek fele moddol PC-n, mert szebb, jobb és minőségibb sok esetben az az armor/weapon amit a modder szabadidejében megcsinál többnyire ingyen, mint amit a Square Enix beletesz akár a cash shop-ba. (jó most a degeneráltakat vegyük ki a képből, hogy ők miért moddolnak) Számomra ép ésszel felfoghatatlan, hogy ha egy mezei moddernek sikerül +20 hajat, face sculpt-ot meg hasonlót csinálnia 1-2 hónapon belül 0 anyagi támogatás mellett, akkor egy billió dolláros cégnek miért esik nehezére ugyanezeket a dolgokat megcsinálni sokkal nagyobb resource mellett. Egy válasz van, kapzsiság.

Új hozzászólás Aktív témák