- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
boost
veterán
válasz
Gigicuci #7118 üzenetére
Én is klasszikus oldalnézetes Mariora várok vagy 3DWorld portra.
Erre is ráunnál sztem. Csak azért én se gyüjtögetek, mert kell. Volt olyan gyujtenivalo, amit ma 6-7szer megpróbáltam, majd hagytam annyiban.
Coophoz elég a két joycon is, egyik Mario, másik a sapka, de akkor macerás forgatni a kamerát. Plusz gombot kell közben nyomni, hogy ne fusson a karakter, hanem forgassa.
Mi ugy jatszunk hogy pro kontroller marionak a teljes iranyitashoz es en iranyitom pluszba a sapkat fél joyconnal, ha szukseges. Igy a kenyelmes coop. De jobban orulnek ha tobb karakter lenne en is, de az majd egy masik mario jatek lesz.
-
boost
veterán
válasz
Gigicuci #7115 üzenetére
Csak azért ne vegyél új konzolt, szerintem. Kivéve, ha a Galaxyt is kimaxoltad, és szereted a fejtörős platformereket.
Hasonló, mint a Galaxy, de a Nintendo is inkább a Super Mario Sunshine örökösének tekinti.A pontozás szerintem túlzott. Én inkább olyan 85-88 közé tenném. Jó a játék, jó ez az új mechanika, de azért több világon át ugyanazt a sapkadobálást csinálni.. Láttunk már olyat, hogy új meg új mechanika jön a játék közben, itt meg ez az egy van kimaxolva.
Ráadásul ha nem vagy egy maxolós típus, akkor nagyon hamar és nagyon könnyen végigfutsz a játékon, mert elég könnyű. A nehezítés abban van, ha össze akarsz gyüjteni mindent. De nem sok minden ösztönöz rá, mert nem csinálhatsz semmit abból, ha összegyüjtöttél mindent. (Nincs plusz mozdulat, fegyver,olyan, ami hozzátenne a játék mechanikához.)
Én a fiammal (6) játszom, ez kicsivel az ő szintje felett van. Ketten toljuk. Nekem egyedül azért nem lenne a végigjátszás után nagyon élvezetes, egyelőre
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest