- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Félreértés ne essék, én is szeretem h hordozható a switchem. Csakhogy fifát egyedül nem játszom, csak társaságban, csak nagy kijelzőn, s az ilyenek amúgy is "eventek", amire előre készülünk, s ugyan a switch hordozhatóbb, de egy pst cipelni se a világ vége, ha olyan helyre mennénk ahol nincs konzol (ami ritka btw) szóval nálam a Fifánál ez nem előny. Olyan még sose volt, h találkozom haverokkal más miatt, de hirtelen fifázni támad kedvünk
-
Madwe
nagyúr
Én nagy fifás vagyok, de csak társaságban. Elsőre jó dolognak tűnt, h switchen hordozható, de az a helyzet, h ha fifázunk, akkor vagy ott tesszük, ahol van ps/xbox és tv, vagy pedig magunkkal visszük, nem nagy kaland. Kis kijelzőjén handheldben meg amugy se használnám. Innentől kezdve NEKEM semmi értelme beszerezni switchre...
-
bakter24
őstag
Én nem fifázom, de semmi máson sem, nem vagyok oda a sportjátékokért. Viszont egy ilyen kiadói döntés egy adott stílusú játék eladási adatai alapján?! Ha az emberek nem vesznek kólát, bezár a teszkó? (Jelen esetben: ki sem nyit a teszkó) !? Azért remélem, árnyaltabb lesz a kép.
-
-
bakter24
őstag
-
Dreimus
senior tag
Azért írok hogy ne legyen később gond belőle, ezért off-ba rakva jelzem ez továbbra sem legális, így az ilyen témát érdemes kerülni, mint sok más topicban.
Akciókat, árakat más régióból megosztani lehet, de a rendszer megkerülésére tett lépések nem legálisak (pl. kamu lakcím, stb.)
-
ayo
veterán
Nekem se vész, én is csak véletlen vettem észre, amikor anno itt láttam. Nem gondoltam igazából, hogy ilyen alapvető tablet / mobil hibák ki fognak jönni rajta ennyi év gyártás után.
Ahogy írtam, ha lesz save transfer, akkor lehet beviszem, amíg ennyin marad, addig engem se érdekel nagyon. Figyelem én is a neten a visszajelzéseket, azt majd meglássuk.
-
Pro controllerrel akartam ezt kiküszöbölni, de le volt merülve. A Splatoon-ost nincs szívem kibontani... level 3 vége felé, illetve Hero-ban egyik terület megcsinálása után már jobban éreztem, de először nagyon kiborított.
Az egyhez képest eddig nem érzek megrázó ujdonságokat, de baromi addiktív, nehéz letenni. Amiibo-kat még nem próbáltam ki. -
n000rbi
senior tag
A jobb oldalon középen egy negyedmilliméterre kijön kb. új kora óta. Ez még nagyon nem zavaró, de ha 2mmre kijönne, akkor én is elkezdenék aggódni.
Az akksiprobléma továbbra is egy workarounddal megoldható dolog (ha valakinek percek alatt rohamosan csökken a százalék az persze más tészta, én most a "nem tölt 100%-ra problémáról beszélek).
Bármikor elő tudom hozni ezt a "hibát", csak töltés közben kell használom hozzá a gépet huzamosabb ideig. Ilyenkor ha a játékot abbahagyva tovább töltöm, akkor tuti nem fog felmenni 100%ig (mert összekavarja a kijelzőt, hogy töltöm és merítem is egyben). Amikor látom, hogy megakadt a kijelzés, akkor egyszerűen újraindítom a gépet és máris megy feljebb a százalék a töltéssel, egészen 100%-ig, ahonnan pedig egyenletesen merül szépen nulláig 2-3 óra alatt (játéktól függően) -
Bár a kijelző miatt mindenképp szervíz javasolt, ha valakinek akku töltöttség kijelzéssel van problémája itt egy javaslat:
It's a glitch. I had the same issue. For whatever reason when you fully power off the battery indicator doesn't read properly. Only set your Switch to sleep mode for the indicator to play nice. Fully drain to reset if your reading is incorrect. I played 2+ hours at 1% before it shut off.
Szóval ha jól dekódolom, addog használjuk a Switch-et, ameddig kikapcsol magától, bármennyit is mutat, utána töltsük fel és ne használjuk a teljes kikapcsolást (power off), csak a sleep mode-ot.
Ezt annyiban meg tudom erősíteni, hogy otthon a dokkolóban csak sleep mode-ban volt mindig és jó volt a kijelzés, 100%-ig töltött. Most nyaralunk és a magammal hozott kínai töltő állványon nem megy 86% fölé. Most volt az első 1-2 alkalom, hogy takarékoskodási célzattal teljesen kikapcsoltam.
Úgyhogy ki is próbálhatom a fenti javaslatot... -
Madwe
nagyúr
Mitől lesz vmi konzol szint? grafika miatt? főleg egy N topikban lenne érdekes eme vélemény
Csakmert a gameplay s a tartalom ezekben baromi jó, bőven nem mobilos kategória. Ps4en toltam az Izsákot, s akkortájt kb a legtöbbet elővett, legtöbbet tolt cím volt...
Switchen meg a ShowelKnightot lassan többet toltam mint a zeldát
Sőt, a Blasphemoust már rég backeltem
Ettől függetlenül az AAA címeket is élem, de nem minden a grafika. Pl az AC meg hasonló ubiosoftos csicsa mögöttes tartalom nélkül, ahol copypaste az egész tartalom, s mindig ugyanazt csinálod kicsit másképp, na azokat sokkal kevesebbre tartom. Nomeg indie, meg kis címeknél a kisebb pénz miatt sokkal inkbb mernek újítani, próbálkozni nem bevált dolgokkal, ami sokszor igen érdekes eredményt szül... Igaz én régi motoros vagyok s Snesen nevelkedtem
Ez olyan, h pl én is szeretek 1-2 hollywoodi csodát, de a legtöbb film ami tetszett, az ált. kisebb költségvetésű, de újítóbb, egyedibb. Ettől függetlenül egy 4k HDR film is érdekel s leköt, de ha vmi nem olyan, attól még érdekelhet, sőt. Pl a The Girl with all the Gifts magasan az utóbbi idők legjobb zombis filmje volt, pedig raklapszám jöttek a nagy költségvetésűek, s mind lapos unalmas látványos vmi lett csak. Ellenben a Kiéhezettek!
-
ldave
félisten
Valami nagyon félrement ebben a beszélgetésben. Elfogadom én bárki véleményét, de az nem azt jelenti hogy ez által egyet is értek vele. Én is simán leszarozok bizonyos dolgokat, de azt egy baráti közösségben teszem, ahol mindenkinek egyértelmű a kontextus. Egy fórum nem az. Itt ha csak azt mondja valaki egy játékra, hogy szar, akkor nem tudom, hogy mit ért ez alatt.
-
fogtunder
nagyúr
hát én sok pénzt adnék érte, ha az átlag mobilos játék hozná az Izsák, vagy a Setsuna szintjét. az előbbi egy iszonyat jó roguelike lövölde, a Setsuna meg egy korrekt iparosmunka JRPG. és mindkettőnek megvan a maga szépsége grafikai szempontból, az Isaacben a pixel art szerintem nagyon jól sikerült, a Setsunában pedig a kézzel rajzolt hátterek gyönyörűek.
-
ldave
félisten
-
belan
addikt
Figyelj gondolom nem vetted a lapot mèg hogy a nintendot általában mindenki 2 konzolnak veszi meg főleg külföldön ,zelada meg Mario meg saját kis exkluzív jatekai miatt veszik meg a konzolt szóval szerintem neked se ártana mellé egy ps4
és lehet papíron x360 erősségű a gép de gyakorlatba nem biztos van olyan erős ,Nintendo switch jó kis konzol ha nagy címekre vágysz akkor vegyél ps4 is mellé
-
-
Darth_Revan
veterán
Jó lett volna ha jön, de annyira azért nem vág földhöz.
Engem inkább az zavar, hogy rengeteg régi játék van, amit viszonylag minimális költség mellett át tudnának portolni (Borderlands TPS, Bioshock, XCom EW, Tomb Raider 2013, stb), de mégsem teszik meg
(Mondjuk akkor meg azért jönne a hőbörgés, hogy "Nem régi járékok miatt vettem konzolt !!!!")
-
ayo
veterán
LA Noire inkább 6 éves játék ráadásul nem ment annyira jól, a fejlesztők le is húzták a rolót. egyébként nem rossz játék, de amire te gondolsz az a GTA V és nem az LA Noire
Ja és ingyen is volt már vagy GOTY-ban 5 euró, szóval nagyon játékszűznek kell lennie valakinek, hogy ezt ha véletlen kiadják, akkor megvegye 18k-ért
-
Sirandrish
Topikgazda
Rosszul fogalmaztam. A Switch célközönségének java nem LA Noire féle játékokra vágyik.
Akik olyanra vágynak, nem Switchet vesznek...Azt viszont tökre nem vágom ha neked a Mario és a többi hasonló cucc csak bohóckodás, akkor minek vettél Switchet? Értem én hogy a Zelda fasza volt, meg hogy majd a Fifa is kell, de szerintem te nagyon mellélőttél azzal a 150K-s kiadással ha ilyesfajta vágyaid vannak mint az LA Noire
Ezzel nem azt mondom hogy Switchre nem lesznek ilyesmik..legyenek is!
De te tipikusan olyan embernek tűnsz nekem, aki egy PS4en sokkal jobban járt volna/járna.. -
aya
addikt
Azért megjegyzem a monster hunter cross X ami generations néven kint van 3ds-re, a Double Cross XX csak japán verzióban van kint, és abból várjuk az európai verziót
Ha így vesszük akkor nem is remake. Meg ugye márciusban jött ki japánban, ez nem igazán remake, max átírat.
-
Sirandrish
Topikgazda
Azért ldave hsz-ét javasolnám olvasásra.
Ehhez még hozzáteszem hogy a Switch nem épp ilyen játékokra van kitalálva szerintem, akkor azért az a "vinnék mint a cukrot" kifejezés enyhén túlzónak hat
Engem nem zavarna ha jönne (bár nem venném meg), de messze nem egy system seller cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest