- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymek
senior tag
Az enyémet nem sikerült elvenned, és jól tettem, hogy nem hallgattam rád.
Kíváncsi lennék mennyi játék idő után, milyen autó alapján vontad le a grafikán kívüli következtetésedet?
Részleteiben be lehet állítani az autót, minden verseny előtt. Az 50 ezres szutykoktól, meg nincs mit várni.Grafika is biztos javul majd a következő patch megjelenésével. V Rally részemről ajánlott, különösen, hogy hasonló sincs a konzolra.
-
-
30z.Samu
titán
-
djozsi
senior tag
Gondolkodtam, hogy feltegyem--e, mert technikailag amióta preorderelhető rajta van a kedvezmény, szóval nem a sale része, de amúgy teljesen jogos, itt a helye, kiváló alkotás.
Továbbá az ismertebb címeket, mint Street Fighterek, Megaman gyűjtemények, Residen Evilek, Jackbox Party Packek, stb ki is hagytam, próbáltam a kevéssé ismerteket listázni.
-
Baltazár123
őstag
Hát igen, gondolkodtam én is rajta, kéne egy komolyabb autós program a Mario Kart mellé. Ebben a hónapban viszont azt mondta a pénztárcám, hogy nem ad többet
Még pár kisebb progit meg tudok venni meg a Mario Partyt akarom karácsonyra, mert azzal tud a család játszani. Várom, hátha leakciózzák.
Usákoknál tényleg vannak jó akciók, többet láttam már, de olvastam, hogy nem enged régiót váltani, csak ha nullára leviszed az egyenleget. Ez meg az árképzés miatt nem lehetséges, mert mind x.90-99. Tudom, hogy a Switch gond nélkül kezel több accot egy időben is, de még nem mertem ebbe belevágni. Gondolkodom rajta. -
Baltazár123
őstag
A Rand árfolyama egész jó most éppen a forinttal szemben, ott "csak" 13e pénz a V rally, de nem akciós. Lehet, hogy 1 hetet érdemes lenne várni a következő akcióra, hátha belekerül.
Eshopban a (nintendo esetében) ritkán előforduló akciók alkalmával érdemes vásárolni illetve ha olyan a program, hogy sokat lesz használva és az eladása nem opció. Arra gondolok, ha megyünk majd kirándulni, akkor nem túl praktikus a játékokat is vinni külön. Még lakáson belül is eltünt már játék és nagy nehezen találtuk meg. El se képzelem, hogy mi lenne terepen, ha megállunk pihenőre valahol és ott tűnik el az avarban egy játék. brr.
Minden más esetben egyébként az árérzékeny emberlehetőleg használt programot vesz, amit minimális bukóval tovább tud adni, ha kijátszotta.
-
dud998
őstag
-
scyllafren
senior tag
Nekem bejott, de ha nem akarod ido elott megunni, akkor kell a tobbi fegyver. En alap fizikai csomag + digital expansion bundle-t vettem, igy megvan osszes fegyver es pilota digitalisan.
TPS lovolde, kombokkal es instant fegyver/hajovaltassal. a learning curve idealis, pont ugy tanitja meg a dolgokat, ahogy kezdened megunni a jelenlegieket.
-
DVlad
őstag
Most hoztam el egy táskányi Switch cuccot az alza-ból, ott 96k a sima.
Viszont a smartshop-ból rendeltem tegnap egy Super Mario Party szettet, de nem kaptam megerősítő levelet, se semmit. Felhívni nem lehet őket, sem a platinum-ot, ahol még hirdetik. Elvileg ma jelenik meg, de van ahol már az elfogyott van kiírva tegnap óta.
-
djozsi
senior tag
Az a pletyka egy olyan srác tweetjén alapszik, akinek nagyjából 20 tweetjéből 1 szokott bejönni, a többit pedig letörli.
Ezt az ominózus tweetet már másnap törölte.
Szóval erre a pletykára semmiképp se érdemes alapozni. Ha vannak a gépre olyan játékok, amik érdekelnek, akkor szerintem vedd meg, legfeljebb várd ki a black friday-holiday season idejét, hátha lesznek jó akciók, az már nincs olyan messze. -
-
front3r
őstag
Úgy tudom a Nintendo itt nem is akart megjelenni nagyobb prezentációval. Lesznek még bejelentések ebben az évben a Nintendo-tól, ettől nem kell félni. Csak ők mindig is különcök voltak, máshogy gondolkodnak ebben a tekintetben is.
Látják a konzol sikerét, biztos lesznek itt nagy meglepetések is idővel. Ők is szeretik a pénzt.NFS-el jelenleg az EA leállt teljesen(nem csoda), F1-ről meg nem tudok semmit.
-
Pont a múltkor olvastam, eszembe is jutottál, valami komolyabbnak látszó autós játékról Switch-re... Persze most nem jut eszembe, csak a gear.club, amivel mi nagyon jókat szórakozunk, de nem javasolnám 10-12 év kor felett, sőt. Illetve ilyen bénáknak való, mint én, komoly autós játékosoknak nem.
-
ldave
félisten
-
törölt tag
A te gondod nem a takarítás oldotta meg. A Joy Con feszültség mentesítése.
Ilyet a Wii U pro Controllere is szokott csinálni, ott van is megfelelő gombok lenyomásával újra kalibrálás.
A gondot vagy a joystick kopása, vagy a nem alap pozícióban törénő bekapcsolás szokta okozni. -
-
Parson
addikt
Miért ne állná meg a helyét? Egy játékkonzolnak nem kell univerzális eszköznek lennie. Arra ott vannak a számitógépek, laptopok, tabletek, manapság már a telefonok is és okostevek is. Ettöl még persze mindenböl lehet univerzálisat kreálni, épp csak fölösleges tulbonyolitás relative minimális (nagy többségnek nem kell) igény mellett.
-
Nekem annyi a switch hogy bekapcs és játék indít.
A menübe szerintem összesen nem voktam még 10percet.
Jutubra meg ösztönösen a telóért vagy a laptopért nyúlok.
Nekem egyáltalán nem hiányzik semmi más konzolra a játékon kívül. De ez én vagyok.Furionight.
Épp kialakulóban van egy jókis kartos csapat itt a topikban. Eddig volt két futam az elmult pár napban és baromi jól érezte magát mindenki, szóval ha veszel switchet várunk téhed is mert mesdze nincs még meg a 12versenyző. -
taki01
őstag
Pl: Wolfenstein The New Colossus, Steep, PayDay2
Itt nézegetheted hogy mi fog megjelenni jövőre. -
woros
őstag
Nincs.
Kvelstadt: Mario Karthoz jotanacs:
Felejtsd el a standard gokartot, poenkodni jo de masra nem. Amit ajanlok es ez az uber setup.
Negykerekes: wiggler atv piros roller valamilyen glider (alternativa a rozsaszin macskafarku auto)
Motor: yoshi bike piros roller alap gliderKarakterek: Heavy Mii vagy Wario, Bowser, Dry Bowser, Morton
Hajra!
-
Darth_Revan
veterán
Nincs, minden vásárlás végeleges.
Kár, hogy nem láttad ezt a videót
RIME a tökéletes példa arra, hogy hogyan ne portolj játékot Switch-re
-
=WiNTeR=
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest