- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
CactuS #45667 üzenetére
Én meg pont fordítva vagyok.
Van egy alap PC-m, satisfactory elmegy rajta, arra kell, arra jó. Konzolból van mind a négy, szóval ami nem exkluzív azt nem Nintendora veszem meg.
A handheld funkció addig tök jó ötletnek tűnt, amíg rá nem jöttem, hogy totál felesleges nekem. Az egész konzol túl nagy, nehezen hordozható, nagyon kényelmetlen használni, és pocsék a kijelzője is. (V2-m van.) És a fél órás ebédszünetben lenne rá kb 10 percem. Szóval ez a része kilőve. Sokkal hamarabb előveszem a telefont és azon nyomok valami játékot vagy vicces videót.
Segond, gondoltam majd a gyerekeknek jó lesz... Hát nem. A nagyobb (14 éves) meg sem nézte. A kisebbik (12 éves) kipróbálta, de ez neki túl "gagyi". Nem csodálom, se discord, se más normális kommunikációs program nincs játék közben.
Szóval tartom magam ahhoz, hogy minden játékot kártyásan kell megvenni, úgy talán ellehet adni, ha nem jön be. Én kb a 90%-át digitálisan vettem meg, és tényleg ott fog elrohadni a géppel együtt, mert eladni nem tudom. És ezért írtam azt, hogy kártyásan vegye meg a játékokat, mert, ha nem jön be, akkor így a legkisebb a bukó rajta. Hidd el, hogy nekem sem kenyérre kell, de nem túl jó érzés, ha 5-6 darab 50 eurós játék van a profilodon, amivel összesen játszott az egész család 10 órát... És abból is csak a 1 2 switch az, amire azt mondták, hogy jó, de wii-re sokkal jobbak voltak... -
ooooobi
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #44426 üzenetére
A 3 konzolos céget nézve hivatalos store -ban Xbox -on szokott a legolcsóbb lenni. Bár ez nem kirívó dolog, elég sokszor van így. Csak azért írom, ha esetleg több kozolod is lenne.
Bár azt gondolom, hogy itt Nintendo -n is simán megéri. Egyrészt jópofa játék, másrészt alacsony összegekről beszélünk.
Viszont van akinek annak ellenére sem jött be, hogy nagy rajongója ennek a párosnak. Van fent YouTube -on pár végigjátszás. Érdemes ránézni.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #44239 üzenetére
Nem volt az másfél év sem. Év elején már lehetett szerezni kb. 1 hónap várakozással PS5 -öt. A másik 2 meg már hamarabb rendeződött. Az OLED meg ugye jóval később érkezett, tehát azzal kevesebb ideig volt ilyen probléma.
Itt majd a nemzetközi konfliktusok határozzák meg a következő időszakot, de jelenleg van ellátás.
morfondőr:
Ez az ára a bizonytalan és gyenge forint miatt. -
-
sting2
addikt
válasz
CactuS #43985 üzenetére
V2 lesz.
Mert szerintem tovább megy majd máshoz, ott meg jól fog jönni ha " kevésbé idős ".
A 90-es években a Snes - Megadrive konzolok, szerintem 6- 8 kézen is átmentek, mégis vettük szónélkül, akár egy buszmegállóban, Skála szatyorban..Norb79
Akkora a Fortnite rajongás most, hogy nem hiszem.
A 12 éves fiam már elveszett, de a 9 eves lányom megérdemel egy " esélyt", hogy ne legyen menthetetlenül " ratata " Gamer..Találtam egy első gazdás, makulátlan 7 hónapos hivatalos garis + dobozos Zelda BotW - Metroid dread.
95K
Szerintem Lecsapok rá, nem szeretek ilyen dolgokkal mélázni..
A 2 cím nem érdekel, de nem adja nélküle.
😊 -
30z.Samu
titán
válasz
CactuS #43982 üzenetére
Azért az nem teljesen igaz hogy csak azt szivatják, aki elől van. Persze szivatják, de mindenki kap a mókából, Nálam szokott olyan lenni hogy az első helyről visszaesek az ötödikre, de olyan is, amikor ötödikről fellépek az elsőre kb két kanyar után. Szóval tud kaotikus lenni és tényleg kb csak akkor biztos a helyezésed, amikor már beértél. Én szeretem, viszont szerintem felesleges összehasonlítani egy Wreckfest-el vagy egy Forzával. Teljesen más liga ez a játék, azt viszont aláírom hogy a Mario Kart-ban van a legpofátlababb AI és ott csal, ahol tud.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
CactuS #43874 üzenetére
Switchre nem igazán jött kis semmi hasonló. A Yakuza sorozat (a régi éra, nem a Like a Dragon) és annak spinoffjai azok, amiket keresel, de az PS/Xbox/PC.
Ha nem feltétlenül beat em upot akarsz, hanem hack'n'slasht, akkor a különféle Dynasty Warrior reskin játékokra rápróbálhatsz (Hyrule Warriors, FE Warriors, One Piece-nek is van valami hasonlója, Attack on Titan, talán Naruto is van Switchre?) -
icemad
nagyúr
válasz
CactuS #43874 üzenetére
Szerintem semelyik gépre sincs... (xbox, Ps, switch, pc) Quest 2-re találtam egyet, de az meg most kicsit húzós áron van, lakásfelújítás közben nem szívesen adok ki pénzt ilyenekre. Meg ugye a Quest 2 kialakításából adódóan egy játékos játszhat. Vagy veszek még pár quest 2-t, de ugye az anyagiak...
Én is örülnék egy normális beat em up játéknak, de vagy mindegyik 2d-s, vagy drága...
Ha a pénz nem akadály, akkor nézd meg a Marvel Ultimate Alliance 3. részét. Az egy időre lefog kötni. -
-
peternac
tag
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
CactuS #43757 üzenetére
Ahogy icemad kolléga is írja, itt vannak NPCk mindenhol és minden bolygó tele van random generált előlényeknek amiket felfedezhetsz. Viszont itt is jelen vannak az egyforma bázisok és ami szerintem még rosszabb, ha már észreveszed azt, hogy milyen paraméterek alapján generálja a bolygókat és élőlényeket akkor kicsit elillan a varázsa és minden ugyanolyan lesz, még ha látványra más is.
-
icemad
nagyúr
válasz
CactuS #43757 üzenetére
Na ez nagyon nem olyan, mint az Elite. Egyrészt sokkal könnyebben kezelhető. Másrészt más dolgokat kell/lehet csinálni.
A felfedezés a lényeg, és, hogy minél közelebb kerülj a galaxis közepéhez. Nincs két egyforma bolygó. Minden állat, növény, kőzet más.
De itt is lehet kereskedni, kalózokra vadászni, bányászni (az űrben is) . Rég eltűnt civilizációk után kutatni, idegen fajok nyelvét megtanulni.
Saját bázis(ok) építése természetesen van benne, akár a víz alatt is. Rengeteg űrhajó, fegyver, felszerelés, fejlesztés elérhető. Állatokat szelidíthetsz és feladatokat adhatsz nekik.
Fps és tps nézet is van benne, ezt külön is lehet állítani. Pl gyalogosan fps nézetet használhatsz, űrhajóban meg tps. Vagy fordítva.
Érdekes és szerteágazó játék nagyon, emiatt valakinek nagyon bejön, valakinek nagyon nem. Ha viszont bejön, akkor sok száz órát bele lehet rakni. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
CactuS #43750 üzenetére
van most már teljesértékű multi benne. nagyon sok igen jó update jött hozzá. az egyetlen baj velük, hogy mindegyik hoz egy featuret (pl bázis építősdi, vagy vízalá merülés), de maga a játék nem mélyül tőle. szóval van egy rakat sekélyes feature benne, és még mindig magadnak kell megtalálni a szórakozásodat.
ettől függetlenül érdemes ránézni ha érdekel, most már teljesen vállalható játék
-
taki01
őstag
válasz
CactuS #43750 üzenetére
Én még csak kb 1-szer játszottam vele, amikor kijött PS4-re és haverom megvette. Azóta nem is láttam game-t, max egy-két cikk erejégi. Lehet, hogy most megveszem majd a kis gépre, hogy kipróbálja. Addig mindenféle képpen várni fogok, hogy megjelenjen és legyen róla test.
-
-
ldave
félisten
válasz
CactuS #43750 üzenetére
Nem tudom a Switch változat mennyire lesz rendben technikailag, de a No Man's Sky jelenlegi állapota fényévekkel jobb, mint amikor megjelent. Én PS-en játszottam, annyira nem kapott el, de azért jópár estém belement 1-2 éve. Azóta pedig még több lett a játék, nem is értem a fejlesztőket, ezt már biztos nem csak a pénz miatt csinálják, hanem szerintem szerelmesek a saját játékukba
-
morfondőr
addikt
válasz
CactuS #43422 üzenetére
Nekünk megvan mindhárom rész switch-re, az első Paw Patrol On a Roll szvsz a legjobb, a gyerek is azt szereti leginkább, a második Mighty Pups Save Adventure Bay is elmegy, de az már nagyon rövid, a harmadik The Movie: Adventure City Calls pedig a második rész új köntösben, és elég borzalmasan is néz ki switch-en (az első két részhez képest is), hosszúak a betöltések, iszonyat alacsony a felbontás, sokszor esik be a framerate.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #43422 üzenetére
Én nem ide vettem meg őket, hanem Xbox -ra. Ott azért nagyobb akciók vannak, meg más régiós kedvező kódok...
Egyébként ezek nagyon egyszerű játékok. Szerintem. Tehát felnőtt embernek nem sok kihívás van benne. Inkább arra jó, hogy egy fárasztó nap után kikapcsolja az embert. Legalábbis nálam.
Nekem több is bejött, de ha van Xbox -od a PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay benne van a Game Pass -ban.
Szerk.:
Ha nincs Xbox, akkor felhőn/alkalmazáson keresztül ki tudod próbálni telefonon vagy tableten is. 300 forintot befizetsz a GPU -ra, és érintés támogatással is játszható. Vagy kontrollerrel. Ahogy neked tetszik.Csak majd az automatikus előfizetés megújítást kapcsold ki.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #43067 üzenetére
Kb. arra lehet számítani, mint a videóban. Ott beszélnek (illetve mutatnak) a játékmenetről is. Foci extrákkal. Hasonlóan ehhez.
Volt már korábban a Mario Strikers Charged, illetve előtte a Super Mario Strikers. Azokról van fent pár videó. Illetve a Nintendo oldalán is van egy rövid leírás. Nem tudom azt nézted -e már.
-
Alexios
veterán
válasz
CactuS #42985 üzenetére
Szerintem ezt mindig elfogják addig mondani, amíg nem jelentik be az új gépet, különben az emberek elkezdenének inkább kivárni, és nem vennék most. 2020-ban is azt mondták az életciklusa felénél van [link] és idén is [link]
Nem mondom, hogy jönni fog persze új gép az új zeldával, de ha a 2020-as kijelentést igaznak vennénk akkor bizony jövőre akár jöhetne is.
Egyre több játéknak esik azért a 30 fps-t tartani, még a nintendo exkluzivoknál is mint pokemon, szóval szerintem teljesen kizárni nem lehet hogy készülnek valamivel -
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #42947 üzenetére
Nem csak te érzed igy..., hasonló.
Pl. alulról ütéstől eltekintve. Egyébként valószínű azért került be két "hasonló" sportág, mert ezek általában népszerűek szoktak lenni ilyen játékoknál.
Tenisz például simán felér egy otthoni edzéssel.
Nem tudom ki az aki ennyire nyugodt testhelyzetben csinálja, mint a videón. Nekem nem sikerült.
Ősszel meg jön a golf, ha minden a tervezettek szerint megy.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #42909 üzenetére
Gyári joycon szerintem sok mindenben minimal megoldás. Gombokban még némelyik utángyártott is jobb. Használatban, anyagra, nyomásra:
Analógban nem. Abban a többi említett jobb. Nekem ezeket nézve a NYXI jött be a legjobban. Illetve nincs kicsi kezem, így sokkal kényelmesebb is. Split is. Amivel csak az az egyetlen bajom, hogy lecsatlakozva nem működik.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #42907 üzenetére
Én kicsit drágának érzem a fenti megoldást. Úgy együtt a két eszközt. Egy kizárólag felcsatlakozva használható eszközből csinál egy vezetékes kontrollert.
Akkor már inkább egy NYXI vagy hasonló eszköz. Vagy valamelyik kontroller, ami nem csatlakoztatható a joycon helyére.
Nálam van itthon 2 Pro kontroller, 3 joycon pár, 1 utángyártott joycon pár, egy Split, és egy NYXI. Én utóbbit érzem a legjobbnak. HORI kontrollereket próbáltam még, de a többiről nem tudok nyilatkozni.
Vagy akinek szimpatikusabbak a konkurens gyártó kontrollerei, azok adapterrel tudják használni Switch -en. Illetve DS5 -nél most nem tudom mi újság szoftveresen, de One/Series kontrollernél vissza kell állni régebbi szoftverre. Ami úgy tudom még működik...
-
morfondőr
addikt
válasz
CactuS #42850 üzenetére
És a GTA 6 helyett mit kaptunk? A lassan 10 éves játékhoz egy előfizetéses modellt!
Szerintem a Nintendo is "feji" a Switchet még egy darabig, és az is nagyban közre játszik, amit írtál: hiába akarnak új konzolt kiadni, ha nem lehet megvenni, mert nem tudnak eleget gyártani belőle. Ja és a gyártás is jóval drágább, mint normál helyzetben. -
Norb79
őstag
válasz
CactuS #42633 üzenetére
De, az AI felskálázás pont ezt jelenti, hogy nem simán megnégyszerezi a képpontokat, hanem a "plusz" képpontokra új szín információt számol --> köztes szín értékeket, és ez olyan, mint az él simítás. A PC/konzol által a rendszerchipben számolt élsimítás is így működik, hogy nem élesen válnak el a szín értékek, hanem köztes szín értékeket számol a gép és akkor azt élsimításnak érzékeli a szem.
Ezt csinálja ez a kábel is (a beleépített vmivel, aminek az áram kell), és ezt csinálja a chip is a 4k tv-ben, kihasználva, hogy a 4k-nyi képpont több, mint a FHD-nyi képpont, és a plusz képpontokra nem ugyanazt a színértéket viszi ki, hanem számol egy köztes értéket és akkor eltűnik az "él", mondhatni kisimul.
Szóval, de tökre ugyanazt csinálja a tv és a kábel is, de még a programba írt szoftveres élsimítás is.
Vicces módon pont az nagyon nehezen elérhető, amiről te beszélsz, hogy sima felskálázás, amikor a FHD-ban 1 képpontnyi szín információ, mindenféle belenyúlás nélkül a 4x annyi képpontnyi 4k kijelzőn torzulás nélkül 1 képpont helyett egy 2*2es képpontnyi részen jelenik meg ugyanolyan színként.
Ez tűnik az egyszerűbb megoldásnak, és mégis ez ami nem elérhető, csak mondjuk rtx30xx videókártyával, aminek az egyik újítása, hogy végre képes az "élsimítás nélkül" upscalere.Nem tudom milyen tv-d van, de nálam elég jó eredményt hoz a 65 colos qled és a 48 colos c1 oled is ebben az élsimítás rásegítéssel, de nyilván nem lesz olyan, mint egy natív 4k játék pc-ről/xsx-ről/ps5-ről, mert hát 720p cuccok ezek (vagy annyi se, ugye...), és hát 65 colra széthúzva (de még 48ra is), hát olyan amilyen.
Mondjuk ezért is játszok handheld többnyire, meg ezért is vittem át a tv-ktől a dockolót a 24 colos 4k monitorhoz, mert ott annyira nem feltűnő ez.De hidd el, ez a kábel ugyanazt csinálja, amit a TV-d (feltételezve, hogy 2016os modellnél frissebb "prémium" modell, vagy 2018-19nél frissebb és nem a legolcsóbb fapad modell), mert pont ugyanazt a technológiát használja.
Korábban ugyanezt a technológiát mintha láttam volna felokosított dockként is, pár éve arról is ment itt a topikban a töprengés, hogy mi meg hogy. Na az is ugyanezzel a módszerrel operált, egész egyszerűen, mert nincs másik módszer. Az ember szeme már csak olyan amilyen, szóval a hagyományos optikai trükkök működnek, hogy ha sok állóképet raksz egymás után gyorsan, akkor mozgóképnek érzékeli, meg ha az egyes színek közé a két szín közötti színértéket raksz, akkor az éleket nem látja élesnek, hanem elmosódottnak.
-
Norb79
őstag
válasz
CactuS #42622 üzenetére
Nem értem a terméket. Ez kb crt monitorokhoz/tv-khez jó kis túlzással, azok közül is amiknek van hdmi bemenete. Az viszonylag szűk szegmens.
Viccet félretéve, ez az antik tv-khez/monitorokhoz való, ami annyira mégsem antik cuccok, mert hdmi azért van rajtuk, nem is 1.0, hanem nagyobb, újabb.
Azok a kijelzők, amik már tudnak mondjuk hdmi2.0-t vagy egyenesen 2.1-et azok már valszeg 4k/qhd felbontással vannak, és ott van elég képpont, meg van benne chip, ami ugyanezt megcsinálja.
Ráadásul elszörnyülködve olvasom, hogy ezért 50.000 jó magyar forintnyi valutát elkérnek. Akkor már inkább régi kijelző elad, venni egy újabbat, és az a beépített AI-jával nyolcvanszor profibban megcsinálja ugyanezt, amit a videóban mond a csávó.
Pont erre van a chip meg az AI a profibb 4k kijelzőkben (profibb alatt értem bármelyik random okos4k tv-t amúgy, meg a 4k monitorok jelentős részét), hogy ezt a hatást érje el, amit a kábel, mert hát ez annyira szakóca egyszerű technika, hogy még egy kábelbe, vagy annak a fejébe is beépíthető. Csak hát nyilván a natív megoldás szebb és hatékonyabb, mint amit egy ilyen custom dologgal elérni. Szerintem ezért sem terjedt el, mert viszonylag szűk réteg aki spórolásból olyan 4k kijelzőt vett, amiben semmi plusz elektronika, hogy olcsó legyen, és így súlyos 5-10-20 ezer forintot spórolt, de viszont van 50ezre ilyen kábelre.
Nincs ennek valós piaca, ez csak ilyen techdemo, hogy juhú, egy kábelnyi helyen is elfér, ami a monitorban/tvben van nagyon hirdetett AI/meg technológiai csodaként.
[link] Samsungnál pl "4K AI felskálázás"-nak reklámozzák. Ha beleolvasol ugyanazt írja marketingül, amit a kábelről mond a srác, és én valóban ezt is tapasztalom a 4k monitoron és tv-imen is, akár samsung, akár lg. -
-
cornholio002
csendes tag
válasz
CactuS #42528 üzenetére
MI ezeket szoktuk játszani családilag 2 gyerkőccel:
- Mario and Sonic at the Olympic Games
- Mario Party (mindkettő)
- Mario 3d world
- Moving out
- Aeolis Tournament
- Boomerang Fu
- Bomberman
- Cake BashAmíg lehet, vásároljatok az orosz eshopból, a rubel kalandja miatt most szinte minden ott a legolcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Steam Deck
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Legion Go 8APU1
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest