- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
No: kalandos napom volt. Elvittem a videókártyát és a dvi kábelemet egy szervízbe. Itt kipróbálták és tökéletesen ment minden. Ezzel nagyjából a monitorra esett a választás, mint egyetlen hibalehetőség. Hazamentem a monitorért, bevittem a szervízbe. Itt a saját vgajukkal beüzemelték a monitort (persze dvi-n) és láss csodát, ez is tökéletesen működött. Mondták, hogy hozzam be az egész gépet és akkor ki tudják próbálni a teljes konfigot a saját hardverelemeimmel. OK, hazamentem, vissza a gépért. Gépet bevittem a szervízbe, összerak...minden tökéletes, teljes tanácstalanság. Rendesek voltak, kábel végig hajlítgatták, csatikat mindenhogy kipróbálták, újraindítgattak, ámde semmi gond. Hazavittem végül mindent, összeraktam és most itthon is minden rendben megy dvi-n. Ezek után fogalmam sincs, hogy mi lehet és mikor jön elő újra.
Viszont elment ezzel az egész napom.
-
Pet_i
senior tag
No, hát átfutottam a topicodat. Hát nem tudom, nekem ez már több hónapja rendesen megy.. Driver gond nem valószínű szvsz, mivel hibaüzi nincs, nem is próbálkozik bármit is tölteni, rebootnál azonnal kikapcs szinte. Persze lehet, hogy vga gond, de most momentán nincs másik karim, hogy le tudjam ellenőrizni.
-
Pet_i
senior tag
Adott egy Samsung 173P tft monitor dvi üzemmódban valamint egy Gexcube Radaon 9600XT videókártya. A monitor - mostmár nem először - rebootnál nem érzékel semmilyen jelet, pár mp után automatikusan kikapcsol (aki ismeri ezt a típust, az tudja, hogy elkezd villogni az analog ill. digital felirat felváltva, majd ha nincs jel, a tft auto kikapcsol). Először próbálkoztam új rebootokkal: semmi, aztán kikapcsoltam a gépet, fél óra múlva bekapcs és működött. Tegnap megint előjött eza hiba, azóta analóg kábellel működik és nem volt ilyen tünet. Ellenőriztem, hogy nem melegedett-e fel nagyon a videókártya, de nem. Mi a legvalószínűbb probléma ilyenkor? Érintkezési hiba? Videókártya? DVI-kábel? Monitor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged