- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
street.art
csendes tag
Sziasztok! Van egy Xerox monitorom és az lenne a problémám, hogy mikor indításkor a windóz logónál tölt akkor elsötétül a képerőnyő egy pillanatra(nem kapcsol ki) aztán miután elérte a windózos felületet és tölti a rendeszer cuccokat kb 3x ugyanezt csinálja, olyan mintha felbontást állítanál de nem történik semmi csak fekete lesz a képernyő 1 pillanatra. Sőt ha az óra mellett az envídíjás logóra kattintok akkor is ezt csinálja minden egyes alkalommal. Vajon miért lehet ez?
-
zonaporkolt
tag
Sziasztok!
Az lenne a problemam, hogy a TFT monitor (AGNeovo F-419) kepe neha elsotetul. Ha ezutan ki, majd bekapcsolom, akkor egy darabig jo, majd elobb-utobb megint ezt csinalja. Eloszor a digitalis kimenetbol atdugtam az analogba, de ott is elkezdett szarakodni. Kerdes, hogy mi lehet a kehe oka? Az alaplap? (Giga DS3, BIOS-ahoz meg nem nyultam!) A gfx kartya (X300, uccso DNA-driver)? A monitor? -
zsamiatt
őstag
up!pls help me
-
Yaye
őstag
Első tipp: Lehet hogy bootolás közben alapfölbontás és -frekin még jó, de a desktopra már olyan fölbontás, vagy frekvencia van beállítva arra a monitorra amit az már nem bír, ezért lekapcsol. Esetleg simán ki van kapcsolva az a megjelenítő (az a tapasztalatom, hogy a catalyst control centerben lévő beállítások meg a win beállításai nem feltétlenül vágnak egybe, mondhatni ellent mondanak egymásnak néha) A catalystban kotorássz, tuti ott lesz a megoldás vhol.
-
zsamiatt
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Adott egy 9600 Xt na most a vga és dvi csatlakozok a monitorok megfelelő helyeire kerültek. Mindkét monitoron frankon látszik a bootolás meg a windows betöltése, aztán csak a föképernyön lesz minden láthatóó a másikon pedig no signal.
6.9 es ati driver van fenn. Beállitotam softweresen hogy a windows kiterjesztése a másikra de az se segitett. PEdig felismeri a másik eszközt. Mi lehet a gond szerintetek? -
Pet_i
senior tag
No: kalandos napom volt. Elvittem a videókártyát és a dvi kábelemet egy szervízbe. Itt kipróbálták és tökéletesen ment minden. Ezzel nagyjából a monitorra esett a választás, mint egyetlen hibalehetőség. Hazamentem a monitorért, bevittem a szervízbe. Itt a saját vgajukkal beüzemelték a monitort (persze dvi-n) és láss csodát, ez is tökéletesen működött. Mondták, hogy hozzam be az egész gépet és akkor ki tudják próbálni a teljes konfigot a saját hardverelemeimmel. OK, hazamentem, vissza a gépért. Gépet bevittem a szervízbe, összerak...minden tökéletes, teljes tanácstalanság. Rendesek voltak, kábel végig hajlítgatták, csatikat mindenhogy kipróbálták, újraindítgattak, ámde semmi gond. Hazavittem végül mindent, összeraktam és most itthon is minden rendben megy dvi-n. Ezek után fogalmam sincs, hogy mi lehet és mikor jön elő újra.
Viszont elment ezzel az egész napom.
-
Pet_i
senior tag
No, hát átfutottam a topicodat. Hát nem tudom, nekem ez már több hónapja rendesen megy.. Driver gond nem valószínű szvsz, mivel hibaüzi nincs, nem is próbálkozik bármit is tölteni, rebootnál azonnal kikapcs szinte. Persze lehet, hogy vga gond, de most momentán nincs másik karim, hogy le tudjam ellenőrizni.
-
Vangelis
félisten
Bővebben: link
esetleg ha segít, de xerintem vga gond lesz......tapasztalat. -
Pet_i
senior tag
Adott egy Samsung 173P tft monitor dvi üzemmódban valamint egy Gexcube Radaon 9600XT videókártya. A monitor - mostmár nem először - rebootnál nem érzékel semmilyen jelet, pár mp után automatikusan kikapcsol (aki ismeri ezt a típust, az tudja, hogy elkezd villogni az analog ill. digital felirat felváltva, majd ha nincs jel, a tft auto kikapcsol). Először próbálkoztam új rebootokkal: semmi, aztán kikapcsoltam a gépet, fél óra múlva bekapcs és működött. Tegnap megint előjött eza hiba, azóta analóg kábellel működik és nem volt ilyen tünet. Ellenőriztem, hogy nem melegedett-e fel nagyon a videókártya, de nem. Mi a legvalószínűbb probléma ilyenkor? Érintkezési hiba? Videókártya? DVI-kábel? Monitor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest