Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sicc_innen #1929 üzenetére
Több kört is futtattam merítés töltéssel. 600 - 630 mAh-s eredmények jöttek ki.
Szerintem vagy selejtes, vagy kamu. -
válasz
sicc_innen #1923 üzenetére
Nem tudom tényleg, fotós topikban is rákérdeztem, ott kettő választ kaptam, mindkettőben egyértelműen lebeszélnek az Ali-s Eneloop rendelésről. 😁
-
válasz
sicc_innen #1920 üzenetére
Köszönöm az infót.
Ezt az Alis dolgot megpróbálom -
válasz
sicc_innen #1920 üzenetére
Ez az Ali-s ajánlás nagyon jónak hangzik, eszemben nem volt, hogy Alin keressek rá Eneloop akkukra.
Itt pl CyberMonday promócióban €12,85 a 4db-os pakk, ami elég barátinak hangzik, de fogalmam sincs mennyire merjek venni innen, mert igaz, hogy csak pozitívat írnak róla, de nem tudom mennyire manipuláltak a kommentek Ali-n… -
válasz
sicc_innen #1898 üzenetére
Csak úgy “érné meg” jobban, ha egyéb, apróbb dolgokat is kinézeget magának az ember… és végülis amúgy ajánlottak az IKEA-s fali töltő adapterek is.
-
válasz
sicc_innen #1892 üzenetére
Már egyéb helyen is felhívták rá a figyelmemet igen, hogy egy ideje lehet már “FoxPost költséggel” IKEA-ból is rendeltetni apróbb dolgokat.
Én mégis gondoltam rá, mivel nem sürgős és sima (esetleg ajánlott) postai levélként még olcsóbb tudna lenni, plusz akkor már adnánk egymásnak akár értékelést is aprón. -
chatran
őstag
válasz
sicc_innen #1886 üzenetére
Igen, így néz ki, 2db megy a fejes egyik oldalába:
-
neo81
senior tag
válasz
sicc_innen #1866 üzenetére
👍
-
tomcsi23
veterán
válasz
sicc_innen #1856 üzenetére
Az említett Alza töltő tulajdonképpen használható. A töltőáram elvileg fix, gyakorlatilag kisebb teljesítményű adapterrel és egyszerre négy akkuval töltve csökkenthető.
A töltő a töltés végét nehezebben érzékeli (hiába tolja az 1A-t akár), emiatt jobban felmelegszik a normál állapotú akku is. Plusz a töltés vége jelzés után is tölti még.
Az 1A töltőáram ezeknek az akkuknak nem vészes egyáltalán. Simán lehet használni, talán némileg jobban amortizálódik, de jelenleg még könnyen beszerezhető akkuk, így lehet újat venni, ha letérdelnek.
A töltő előnye, hogy tud kisütni (350mA), azt jól csinálja és az akkuknak is hasznos a töltés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged