- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Nem vagyok híve ilyen brutális dolgoknak, de úgy voltam vele, hogy lesz, ami lesz, Li-ion akkura kötöttem rá 1,5 V-os egeret, ampermérőn keresztül figyelve az áramot.
Pontosan nem emlékszem, de elégedett voltam az eredménnyel, a panelon lévő alkatrészek sem melegedtek. Ezután összeraktam és egy 14500 méretű Li-ion cellával használom (Genius SlimStar 8000ME). Megjegyzem, nem "főegér", hanem csak házimozi segédeszköz, mivel annyira nem vált be. Később egy eBay kacattal is megcsináltam ugyanezt, működik rendesen Li-ion celláról.
Ami gond, hogy túlmeríti, ami nekem van, ezek védelem nélküli cellák, elvileg 2,5 V alá nem illene meríteni, az egér ennél lejjebb rántja, mire észreveszem, hogy elfogyott az energia. De ennek ellenére régóta elmegy, noha még így is elég gyakran kell tölteni.
Ehhez képest a Logitech MK220 (M150) egér egy évig, vagy tovább is elvan magának, 2xAA alkáli elemmel. De ebben nem pirosan világító lézer LED van, nincs látható fénye. Nem emlékszem már, hogy ez mit jelent, IR vagy mivel működik, de jó. Meg a működése, kézreállása is jobban bevált.
-
Beni2360
félisten
Én is azt írtam, hogy azok a drágábbak és ezért ajánlottam az esetleges fórumtárs által megvett és postázott IKEA-s aksit. Kicsit körülményesen fogalmaztam az előbb.
Nekem van mindegyikből még a drága feketéből is. A két fehér egyforma.
Máshol sajna nem tudok hasonlót. Emlegetni szokták az ALDI féle aksikat de nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged