- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
AAA és AA akkumulátorokhoz tudnátok nekem ajánlani jó ár érték arányú töltőt ?
Magyarországról beszerezhető érdekelne legfőképp, de ha sokkal jobban megéri akkor pl aliról vásárolttól sem zárkózom el. -
Directors
senior tag
Igen erre gondoltam én is hogy az 1,2 V az még sem 1,5 V. Főleg több AA méretűnél. Amúgy igen AA méretű elemek valóak a füzérekbe.
Lehet hogy akkor inkább egy 18650-es aksival váltom ki az elemeket. A 18650-eshez meg építek egy feszültségstabilizátort hogy ne legyen több mint 3V a kimeneti feszültség.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyhoz közeledve mindég van itthon vagy 4-5 led fényfüzérünk. Ebből kettő kint van az udvaron.
Arra gondoltam hogy a sok elemet inkább lecserélném AA aksikra.
Ez szerintetek mennyire lehet járható út élettartam szempontjából ?
Illetve milyen jó ár érték arányú aksit és töltőt tudnátok erre a célra ajánlani IKEA LADDA aksin kívül ?
Töltőből haza forrásból és külföldről beszerezhető is érdekelne. Hátha találok olyan eladót aki garantálni tudja hogy EU-n belülről küld és akkor 1-2 héten belül az is meglenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest